Terug

2 TRUIEN VOOR €99,90!

A Fish Named Fred Colbert Melange Navy (29.102.604)

Voor 23:59 besteld, is de volgende werkdag in huis!

This product is available in the following variants:

  • Op voorraad

Choose from:

€ 199,95 Gratis verzending

Aan verlanglijst toevoegen

  • Voor 23:59 besteld, de volgende werkdag in huis!
  • Retourneren binnen 30 dagen.
  • Elke week 3 koopavonden
  • Producten van hoge kwaliteit

Productomschrijving

A Fish Named Fred Colbert Melange Navy (29.102.604)

Ontdek het Colbert Melange Navy van A Fish Named Fred. Perfecte mix van elegantie en moderniteit, ideaal voor elke gelegenheid. Verhoog je stijl met dit veelzijdige, kwaliteitsvolle colbert!

Lees de volledige productomschrijving

Ontdek de Stijlvolle Wereld van het Colbert Melange Navy

Stap in de wereld van verfijnde herenmode met het Colbert Melange Navy (29.102.604) van A Fish Named Fred. Dit colbert belichaamt de perfecte balans tussen klassieke elegantie en moderne flair, ontworpen voor de man die zijn garderobe naar een hoger niveau wil tillen. Of je nu een zakelijke bijeenkomst hebt of een speciale gelegenheid, dit colbert is jouw go-to keuze voor een stijlvolle uitstraling.

Waarom Kiezen voor het Colbert Melange Navy?

Het Colbert Melange Navy onderscheidt zich door zijn unieke melange textuur, die een subtiele diepte en dimensie aan de navy kleur toevoegt. Deze veelzijdige tint is eenvoudig te combineren met verschillende kleuren en stijlen, waardoor je eindeloze mogelijkheden hebt om je persoonlijke stijl uit te drukken. Het colbert is niet alleen een mode-item, maar een investering in kwaliteit en duurzaamheid. Gemaakt van hoogwaardige materialen, biedt het comfort en een perfecte pasvorm die de hele dag door behouden blijft.

Details die het Verschil Maken

Dit colbert valt onder de categorieën Colberts & gilets en is verkrijgbaar in een breed scala aan confectiematen, van 46 tot 58. De nauwkeurige afwerking en het oog voor detail maken het een must-have voor elke modebewuste man. Of je nu kiest voor een casual look met een jeans of een formele uitstraling met een pantalon, het Colbert Melange Navy biedt de veelzijdigheid die je nodig hebt.

Een Merk met Karakter

A Fish Named Fred staat bekend om zijn creatieve en speelse benadering van mode. Dit colbert is een weerspiegeling van die filosofie, met een ontwerp dat zowel tijdloos als eigentijds is. Het merk nodigt je uit om je eigen stijl te omarmen en te experimenteren met nieuwe looks, zonder concessies te doen aan kwaliteit of comfort.

Grijp Jouw Kans op Stijl

Wacht niet langer om jouw garderobe te verrijken met het Colbert Melange Navy. Dit is jouw kans om een statement te maken met een kledingstuk dat zowel veelzijdig als stijlvol is. Bezoek onze website en ontdek de volledige collectie van A Fish Named Fred. Bestel nu en ervaar zelf de kwaliteit en het vakmanschap dat Nieuwnieuw.com Herenmode te bieden heeft. Wees snel, want deze exclusieve stukken zijn snel uitverkocht!

Verzending naar het buitenland

Verzending naar het buitenland

Voor België en Duitsland zijn de verzendkosten € 4,95. Bij een bestedingsbedrag vanaf € 100,- betaal je geen verzendkosten. Onze verzendpartner voor pakketten in Nederland is Post NL of Trunkrs.

Meer informatie

Voor verzending naar het Verenigd Koninkrijk, Luxemburg, Italië, Frankrijk, Zwitserland en Oosterijk €9,95 bij een orderbedrag onder de €200. Bij een bestelling boven €200 dan geldt er gratis verzending.

Product tags

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Colbert Melange Navy (29.102.604)

Colbert Melange Navy (29.102.604)

€ 199,95

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    Deze winkel is in aanbouw. Eventueel geplaatste orders zullen niet worden gehonoreerd of verwerkt. Verbergen