Terug

2 TRUIEN VOOR €99,90!

A Fish Named Fred Colbert Melange Sand (29.102.205)

Voor 23:59 besteld, is de volgende werkdag in huis!

This product is available in the following variants:

  • Op voorraad

Choose from:

€ 199,95 Gratis verzending

Aan verlanglijst toevoegen

  • Voor 23:59 besteld, de volgende werkdag in huis!
  • Retourneren binnen 30 dagen.
  • Elke week 3 koopavonden
  • Producten van hoge kwaliteit

Productomschrijving

A Fish Named Fred Colbert Melange Sand (29.102.205)

Ontdek het Colbert Melange Sand van A Fish Named Fred: een tijdloos stuk dat casual en chic combineert. Perfect voor elke gelegenheid. Bestel nu en maak een onvergetelijke indruk!

Lees de volledige productomschrijving

Ontdek de Tijdloze Stijl van het Colbert Melange Sand

Stap binnen in de wereld van verfijnde herenkleding met het Colbert Melange Sand (29.102.205) van A Fish Named Fred. Dit colbert is meer dan een kledingstuk; het is een statement van stijl en elegantie. Gemaakt voor de moderne man die zich wil onderscheiden, biedt dit colbert een perfecte balans tussen casual en chic, waardoor het geschikt is voor elke gelegenheid.

Waarom Kiezen Voor Het Colbert Melange Sand?

Het Colbert Melange Sand is ontworpen met oog voor detail en vakmanschap. De unieke melange textuur in een subtiele beige tint maakt het een veelzijdig stuk dat moeiteloos kan worden gecombineerd met andere items uit je garderobe. Of je nu een zakelijke bijeenkomst hebt of een informele borrel, dit colbert zorgt ervoor dat je altijd stijlvol voor de dag komt. De hoogwaardige materialen en de perfecte pasvorm zorgen voor een ongeëvenaard draagcomfort, waardoor je je de hele dag zelfverzekerd voelt.

Productdetails en Unieke Kenmerken

Dit colbert behoort tot de categorieën Colberts & gilets en is een trots onderdeel van de collectie van A Fish Named Fred. Verkrijgbaar in confectiematen 46 tot 60, biedt het een ruime keuze voor mannen van verschillende posturen. De beige kleur maakt het een tijdloze toevoeging aan je garderobe, terwijl de melange textuur een moderne twist geeft aan het klassieke ontwerp. Met zijn veelzijdigheid en stijl is het Colbert Melange Sand een must-have voor elke modebewuste man.

Maak Een Onuitwisbare Indruk

Het Colbert Melange Sand is niet zomaar een colbert; het is een weerspiegeling van je persoonlijke stijl en smaak. In de drukte van het moderne leven helpt dit colbert je om op te vallen en een blijvende indruk achter te laten. Of je nu indruk wilt maken op je werk, of je persoonlijke stijl wilt laten zien tijdens een avondje uit, dit colbert biedt de perfecte oplossing.

Bestel Nu en Ervaar de Exclusiviteit

Wacht niet langer en voeg het Colbert Melange Sand toe aan je collectie. Bezoek onze website en ontdek de veelzijdigheid en kwaliteit die A Fish Named Fred te bieden heeft. Met een beperkte voorraad is dit je kans om een uniek stuk te bemachtigen dat je garderobe naar een hoger niveau tilt. Bestel vandaag nog en ervaar zelf de exclusiviteit en stijl van dit prachtige colbert.

Verzending naar het buitenland

Verzending naar het buitenland

Voor België en Duitsland zijn de verzendkosten € 4,95. Bij een bestedingsbedrag vanaf € 100,- betaal je geen verzendkosten. Onze verzendpartner voor pakketten in Nederland is Post NL of Trunkrs.

Meer informatie

Voor verzending naar het Verenigd Koninkrijk, Luxemburg, Italië, Frankrijk, Zwitserland en Oosterijk €9,95 bij een orderbedrag onder de €200. Bij een bestelling boven €200 dan geldt er gratis verzending.

Product tags

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Colbert Melange Sand (29.102.205)

Colbert Melange Sand (29.102.205)

€ 199,95

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    Deze winkel is in aanbouw. Eventueel geplaatste orders zullen niet worden gehonoreerd of verwerkt. Verbergen