Terug

2 TRUIEN VOOR €99,90!

A Fish Named Fred Colbert Pique Chocolate Brown (29.101.200)

Voor 23:59 besteld, is de volgende werkdag in huis!

This product is available in the following variants:

  • Op voorraad

Choose from:

€ 199,95 Gratis verzending

Aan verlanglijst toevoegen

  • Voor 23:59 besteld, de volgende werkdag in huis!
  • Retourneren binnen 30 dagen.
  • Elke week 3 koopavonden
  • Producten van hoge kwaliteit

Productomschrijving

A Fish Named Fred Colbert Pique Chocolate Brown (29.101.200)

Ontdek het Colbert Pique Chocolate Brown van A Fish Named Fred. Stijlvol, veelzijdig en van hoogwaardige materialen. Perfect voor elke gelegenheid. Mis deze kans niet!

Lees de volledige productomschrijving

```html

Ontdek de Tijdloze Elegant van het Colbert Pique Chocolate Brown

Bij A Fish Named Fred draait alles om het creëren van unieke en stijlvolle herenkleding. Met het Colbert Pique Chocolate Brown (29.101.200) biedt dit merk een verfijnd kledingstuk dat perfect is voor elke gelegenheid. Dit colbert is niet zomaar een kledingstuk; het is een statement van stijl en verfijning.

Waarom Kiezen voor het Colbert Pique Chocolate Brown?

Dit colbert onderscheidt zich door zijn rijke chocoladebruine kleur en hoogwaardige afwerking. Het biedt een perfecte balans tussen casual en formeel, waardoor het ideaal is voor zowel zakelijke bijeenkomsten als informele gelegenheden. De veelzijdigheid van dit colbert maakt het een must-have in de garderobe van elke moderne man.

Unieke Verkooppunten

Het Colbert Pique Chocolate Brown is vervaardigd van de fijnste materialen en biedt een ongeëvenaarde pasvorm. Dankzij de diverse confectiematen, variërend van 46 tot 60, is er voor elke man een perfecte maat beschikbaar. Bovendien voegt de rijke bruine kleur een vleugje luxe toe aan elke outfit, terwijl het tijdloze ontwerp ervoor zorgt dat het colbert jarenlang meegaat.

Productdetails en Specificaties

Onderdeel van de categorie Colberts & gilets, biedt dit colbert niet alleen stijl, maar ook functionaliteit. Het is ontworpen door het gerenommeerde merk A Fish Named Fred, bekend om hun innovatieve en creatieve ontwerpen. Of je nu een liefhebber bent van klassieke of moderne stijlen, dit colbert past perfect in elke garderobe.

Grijp Nu Je Kans

Wacht niet langer en voeg het Colbert Pique Chocolate Brown toe aan je collectie. Deze exclusieve aanbieding is slechts tijdelijk beschikbaar, dus zorg ervoor dat je deze kans niet mist. Bezoek Nieuwnieuw.com en ervaar zelf de kwaliteit en stijl van A Fish Named Fred. Bestel vandaag nog en maak een onvergetelijke indruk bij elke gelegenheid.

```

Verzending naar het buitenland

Verzending naar het buitenland

Voor België en Duitsland zijn de verzendkosten € 4,95. Bij een bestedingsbedrag vanaf € 100,- betaal je geen verzendkosten. Onze verzendpartner voor pakketten in Nederland is Post NL of Trunkrs.

Meer informatie

Voor verzending naar het Verenigd Koninkrijk, Luxemburg, Italië, Frankrijk, Zwitserland en Oosterijk €9,95 bij een orderbedrag onder de €200. Bij een bestelling boven €200 dan geldt er gratis verzending.

Product tags

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Colbert Pique Chocolate Brown (29.101.200)

Colbert Pique Chocolate Brown (29.101.200)

€ 199,95

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    Deze winkel is in aanbouw. Eventueel geplaatste orders zullen niet worden gehonoreerd of verwerkt. Verbergen