Terug

2 TRUIEN VOOR €99,90!

A Fish Named Fred Colbert Pique Dark Grey (29.101.702)

Voor 23:59 besteld, is de volgende werkdag in huis!

This product is available in the following variants:

  • Op voorraad

Choose from:

€ 199,95 Gratis verzending

Aan verlanglijst toevoegen

  • Voor 23:59 besteld, de volgende werkdag in huis!
  • Retourneren binnen 30 dagen.
  • Elke week 3 koopavonden
  • Producten van hoge kwaliteit

Productomschrijving

A Fish Named Fred Colbert Pique Dark Grey (29.101.702)

Ontdek de tijdloze elegantie van het Colbert Pique Dark Grey. Perfect voor elke gelegenheid, biedt het stijl en comfort. Verrijk je garderobe en bestel vandaag nog!

Lees de volledige productomschrijving

```html

Ontdek de Tijdloze Elegantie van het Colbert Pique Dark Grey

Bij A Fish Named Fred draait alles om het creëren van unieke en stijlvolle herenkleding die je helpt om je persoonlijke stijl uit te drukken. Het Colbert Pique Dark Grey (29.101.702) is een toonbeeld van deze filosofie, ontworpen voor de moderne man die zowel elegantie als comfort waardeert.

Waarom Kiezen voor het Colbert Pique Dark Grey?

Dit colbert is meer dan alleen een kledingstuk; het is een statement. De diepe grijze kleur straalt verfijning en veelzijdigheid uit, waardoor het perfect is voor zowel zakelijke bijeenkomsten als informele gelegenheden. De stof is zorgvuldig geselecteerd om een perfecte balans te bieden tussen duurzaamheid en comfort, zodat je er de hele dag stijlvol uitziet zonder concessies te doen aan draaggemak.

Unieke Verkooppunten

Wat het Colbert Pique Dark Grey echt onderscheidt, is de aandacht voor detail en vakmanschap. Elk colbert is met precisie vervaardigd, met een snit die de mannelijke vorm flatteert en een moderne uitstraling biedt. De veelzijdigheid van dit colbert maakt het een essentieel onderdeel van elke garderobe, of je nu een formele outfit samenstelt of een casual look wilt upgraden.

Productdetails en Beschikbaarheid

Dit colbert valt binnen de categorieën Colberts & gilets, en is beschikbaar in een reeks van maten: 46, 48, 50, 54, 56, 58, en 60. De neutrale grijze kleur maakt het een veelzijdig stuk dat gemakkelijk te combineren is met andere items in je garderobe.

Het merk A Fish Named Fred staat bekend om zijn innovatieve ontwerpen en hoogwaardige materialen, en dit colbert is daarop geen uitzondering. Het is een investering in stijl en kwaliteit die je keer op keer kunt dragen.

Grijp je Kans

Wacht niet langer om je garderobe te verrijken met dit tijdloze stuk. Het Colbert Pique Dark Grey is niet alleen een kledingstuk; het is een investering in je persoonlijke stijl. Bezoek nu onze collectie en ervaar zelf de klasse en het comfort die A Fish Named Fred te bieden heeft. Bestel vandaag nog en voeg een vleugje verfijning toe aan je dagelijkse look!

```

Verzending naar het buitenland

Verzending naar het buitenland

Voor België en Duitsland zijn de verzendkosten € 4,95. Bij een bestedingsbedrag vanaf € 100,- betaal je geen verzendkosten. Onze verzendpartner voor pakketten in Nederland is Post NL of Trunkrs.

Meer informatie

Voor verzending naar het Verenigd Koninkrijk, Luxemburg, Italië, Frankrijk, Zwitserland en Oosterijk €9,95 bij een orderbedrag onder de €200. Bij een bestelling boven €200 dan geldt er gratis verzending.

Product tags

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Colbert Pique Dark Grey (29.101.702)

Colbert Pique Dark Grey (29.101.702)

€ 199,95

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    Deze winkel is in aanbouw. Eventueel geplaatste orders zullen niet worden gehonoreerd of verwerkt. Verbergen