Terug

2 TRUIEN VOOR €99,90!

A Fish Named Fred Colbert Pique Navy (29.101.604)

Voor 23:59 besteld, is de volgende werkdag in huis!

This product is available in the following variants:

  • Op voorraad

Choose from:

€ 199,95 Gratis verzending

Aan verlanglijst toevoegen

  • Voor 23:59 besteld, de volgende werkdag in huis!
  • Retourneren binnen 30 dagen.
  • Elke week 3 koopavonden
  • Producten van hoge kwaliteit

Productomschrijving

A Fish Named Fred Colbert Pique Navy (29.101.604)

Ontdek het Colbert Pique Navy van A Fish Named Fred: een perfecte mix van stijl en comfort voor elke gelegenheid. Tijdloos, veelzijdig en een must-have voor elke moderne man. Bestel nu!

Lees de volledige productomschrijving

Ontdek de Tijdloze Elegantie van het Colbert Pique Navy

Stap in de wereld van verfijnde stijl met het Colbert Pique Navy van A Fish Named Fred. Dit colbert is meer dan een kledingstuk; het is een statement van klasse en zelfverzekerdheid. Of je nu een belangrijke zakelijke bijeenkomst hebt of een formeel diner, dit colbert biedt de perfecte balans tussen modern design en klassieke elegantie.

Waarom Kiezen voor het Colbert Pique Navy?

Dit colbert onderscheidt zich door zijn unieke mix van stijl en comfort. De diep navy kleur geeft een tijdloze uitstraling die moeiteloos te combineren is met verschillende outfits. Het colbert is ontworpen voor de moderne man die kwaliteit en stijl op prijs stelt. Met een confectiemaat variërend van 46 tot 60, biedt het een perfecte pasvorm voor elke man, waardoor je er altijd op je best uitziet.

De Perfecte Aanvulling op Jouw Garderobe

Wanneer je kiest voor het Colbert Pique Navy, kies je voor een kledingstuk dat je garderobe naar een hoger niveau tilt. Dit colbert valt onder de categorieën Colberts & gilets, en is een essentieel item voor elke stijlvolle man. Het is gemaakt met oog voor detail en vakmanschap, kenmerkend voor de hoogwaardige kwaliteit van A Fish Named Fred. Dit merk staat bekend om zijn innovatieve ontwerpen en het gebruik van hoogwaardige materialen.

Een Onmisbare Keuze voor Elke Gelegenheid

Het Colbert Pique Navy is niet alleen geschikt voor formele gelegenheden, maar kan ook casual gedragen worden voor een stijlvolle, ontspannen look. Combineer het met een nette broek voor een zakelijke uitstraling, of draag het over een casual shirt voor een meer ontspannen stijl. De veelzijdigheid van dit colbert maakt het een onmisbaar item in de garderobe van elke man.

Grijp de Kans op Stijlvol Succes

Wacht niet langer en voeg het Colbert Pique Navy toe aan je collectie. Bezoek onze website en ontdek hoe dit colbert jouw persoonlijke stijl kan transformeren. Met zijn tijdloze design en perfecte pasvorm is dit colbert een investering in jouw uitstraling en zelfvertrouwen. Bestel nu en ervaar de kwaliteit en stijl van A Fish Named Fred. Bezoek de Colberts & gilets collectie vandaag nog en maak indruk bij elke gelegenheid.

Verzending naar het buitenland

Verzending naar het buitenland

Voor België en Duitsland zijn de verzendkosten € 4,95. Bij een bestedingsbedrag vanaf € 100,- betaal je geen verzendkosten. Onze verzendpartner voor pakketten in Nederland is Post NL of Trunkrs.

Meer informatie

Voor verzending naar het Verenigd Koninkrijk, Luxemburg, Italië, Frankrijk, Zwitserland en Oosterijk €9,95 bij een orderbedrag onder de €200. Bij een bestelling boven €200 dan geldt er gratis verzending.

Product tags

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Colbert Pique Navy (29.101.604)

Colbert Pique Navy (29.101.604)

€ 199,95

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    Deze winkel is in aanbouw. Eventueel geplaatste orders zullen niet worden gehonoreerd of verwerkt. Verbergen