Terug

2 TRUIEN VOOR €99,90!

A Fish Named Fred Funnel Neckcoat Dark Grey (29.171.702)

Voor 23:59 besteld, is de volgende werkdag in huis!

This product is available in the following variants:

  • Op voorraad

Choose from:

€ 229,95 Gratis verzending

Aan verlanglijst toevoegen

  • Voor 23:59 besteld, de volgende werkdag in huis!
  • Retourneren binnen 30 dagen.
  • Elke week 3 koopavonden
  • Producten van hoge kwaliteit

Productomschrijving

A Fish Named Fred Funnel Neckcoat Dark Grey (29.171.702)

Ontdek de Funnel Neckcoat Dark Grey: een stijlvolle winterjas van A Fish Named Fred. Perfecte pasvorm, tijdloze kleur en luxe uitstraling. Verhoog je look en bestel snel!

Lees de volledige productomschrijving

```html

Ontdek de Elegantie van de Funnel Neckcoat Dark Grey

De Funnel Neckcoat Dark Grey (29.171.702) is meer dan alleen een winterjas; het is een statement van stijl en verfijning. Gemaakt door het iconische merk A Fish Named Fred, biedt deze jas een perfecte balans tussen modern design en klassieke elegantie. Of je nu door de stad wandelt of een formele bijeenkomst bijwoont, deze jas tilt je outfit naar een hoger niveau.

Waarom Kiezen voor de Funnel Neckcoat?

De Funnel Neckcoat onderscheidt zich door zijn unieke ontwerp en hoogwaardige materialen. De donkergrijze kleur geeft een tijdloze uitstraling die gemakkelijk te combineren is met verschillende outfits. De jas is ontworpen om zowel warmte als stijl te bieden, waardoor hij ideaal is voor de koude wintermaanden. Met de Funnel Neckcoat maak je altijd een onuitwisbare indruk.

Unieke Kenmerken van de Funnel Neckcoat

Deze jas valt onder de categorieën Jassen, Winterjassen, en Coats, en is beschikbaar in een breed scala aan confectiematen van 46 tot 60. De veelzijdigheid van de beschikbare maten zorgt ervoor dat elke man de perfecte pasvorm kan vinden. De jas is vervaardigd met aandacht voor detail en biedt een comfortabele pasvorm zonder in te boeten op stijl.

De Perfecte Aanvulling op Jouw Garderobe

De Funnel Neckcoat is niet alleen functioneel, maar voegt ook een vleugje luxe toe aan je dagelijkse look. Het merk A Fish Named Fred staat bekend om zijn creatieve en speelse benadering van mode, en deze jas is daar geen uitzondering op. De jas is ideaal voor mannen die hun persoonlijke stijl willen benadrukken met een vleugje eigenzinnigheid.

Mis Deze Kans Niet!

Wacht niet langer om je garderobe te verrijken met de Funnel Neckcoat Dark Grey. Bezoek onze website en ontdek de veelzijdigheid en kwaliteit van deze prachtige jas. Met beperkte voorraad en hoge vraag is dit het moment om te investeren in een tijdloos stuk dat je jarenlang met plezier zult dragen. Bestel nu en ervaar zelf waarom A Fish Named Fred de keuze is voor stijlvolle herenmode.

```

Verzending naar het buitenland

Verzending naar het buitenland

Voor België en Duitsland zijn de verzendkosten € 4,95. Bij een bestedingsbedrag vanaf € 100,- betaal je geen verzendkosten. Onze verzendpartner voor pakketten in Nederland is Post NL of Trunkrs.

Meer informatie

Voor verzending naar het Verenigd Koninkrijk, Luxemburg, Italië, Frankrijk, Zwitserland en Oosterijk €9,95 bij een orderbedrag onder de €200. Bij een bestelling boven €200 dan geldt er gratis verzending.

Product tags

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Funnel Neckcoat Dark Grey (29.171.702)

Funnel Neckcoat Dark Grey (29.171.702)

€ 229,95

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    Deze winkel is in aanbouw. Eventueel geplaatste orders zullen niet worden gehonoreerd of verwerkt. Verbergen