Terug

2 TRUIEN VOOR €99,90!

A Fish Named Fred Funnel Neckcoat Navy (29.171.604)

Voor 23:59 besteld, is de volgende werkdag in huis!

This product is available in the following variants:

  • Op voorraad

Choose from:

€ 229,95 Gratis verzending

Aan verlanglijst toevoegen

  • Voor 23:59 besteld, de volgende werkdag in huis!
  • Retourneren binnen 30 dagen.
  • Elke week 3 koopavonden
  • Producten van hoge kwaliteit

Productomschrijving

A Fish Named Fred Funnel Neckcoat Navy (29.171.604)

Ontdek de Funnel Neckcoat Navy van A Fish Named Fred: stijlvol, comfortabel en perfect voor elke gelegenheid. Upgrade je wintergarderobe met dit tijdloze statement piece!

Lees de volledige productomschrijving

Ontdek de Tijdloze Stijl van de Funnel Neckcoat Navy

Bij A Fish Named Fred draait alles om unieke en stijlvolle kledingstukken die je persoonlijkheid laten stralen. De Funnel Neckcoat Navy (29.171.604) is een perfect voorbeeld van hoe mode en functionaliteit samenkomen in een elegant ontwerp. Deze jas is meer dan alleen een winterjas; het is een statement piece dat je garderobe naar een hoger niveau tilt.

Waarom Kiezen voor de Funnel Neckcoat Navy?

De Funnel Neckcoat Navy is ontworpen voor de moderne man die waarde hecht aan stijl en comfort. De diepe navy kleur straalt verfijning uit en past bij elke gelegenheid, van een casual dagje uit tot een formele bijeenkomst. De jas is gemaakt van hoogwaardige materialen die zorgen voor warmte en duurzaamheid, ideaal voor de koude wintermaanden. Het unieke ontwerp met een opstaande kraag biedt niet alleen extra bescherming tegen de elementen, maar voegt ook een vleugje eigentijdse flair toe aan je outfit.

Details die Ertoe Doen

Deze jas valt onder de categorieën Jassen en Winterjassen, en is een essentieel item voor elke stijlvolle man. Verkrijgbaar in confectiematen 48, 56, 58 en 60, zorgt de Funnel Neckcoat Navy ervoor dat je altijd de perfecte pasvorm vindt. De veelzijdigheid van deze jas maakt het een must-have in je collectie, en het merk A Fish Named Fred garandeert kwaliteit en een uniek ontwerp.

Maak een Mode-Statement

Met de Funnel Neckcoat Navy voeg je niet alleen een functioneel kledingstuk toe aan je garderobe, maar ook een item dat je persoonlijke stijl benadrukt. Of je nu door de stad loopt of een zakelijke bijeenkomst bijwoont, deze jas zorgt ervoor dat je er altijd op je best uitziet. De combinatie van klassieke en moderne elementen maakt het een veelzijdige keuze voor elke man die zijn modekeuzes serieus neemt.

Wacht niet langer en voeg de Funnel Neckcoat Navy toe aan je collectie. Bezoek onze website en ontdek waarom deze jas een favoriet is onder modebewuste mannen. Bestel vandaag nog en ervaar zelf de unieke stijl en kwaliteit van A Fish Named Fred. Mis deze kans niet om je wintergarderobe te upgraden met een tijdloos en stijlvol stuk!

Verzending naar het buitenland

Verzending naar het buitenland

Voor België en Duitsland zijn de verzendkosten € 4,95. Bij een bestedingsbedrag vanaf € 100,- betaal je geen verzendkosten. Onze verzendpartner voor pakketten in Nederland is Post NL of Trunkrs.

Meer informatie

Voor verzending naar het Verenigd Koninkrijk, Luxemburg, Italië, Frankrijk, Zwitserland en Oosterijk €9,95 bij een orderbedrag onder de €200. Bij een bestelling boven €200 dan geldt er gratis verzending.

Product tags

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Funnel Neckcoat Navy (29.171.604)

Funnel Neckcoat Navy (29.171.604)

€ 229,95

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    Deze winkel is in aanbouw. Eventueel geplaatste orders zullen niet worden gehonoreerd of verwerkt. Verbergen