Terug

2 TRUIEN VOOR €99,90!

A Fish Named Fred Funnel Neckcoat Sand (29.171.205)

Voor 23:59 besteld, is de volgende werkdag in huis!

This product is available in the following variants:

  • Op voorraad

Choose from:

€ 229,95 Gratis verzending

Aan verlanglijst toevoegen

  • Voor 23:59 besteld, de volgende werkdag in huis!
  • Retourneren binnen 30 dagen.
  • Elke week 3 koopavonden
  • Producten van hoge kwaliteit

Productomschrijving

A Fish Named Fred Funnel Neckcoat Sand (29.171.205)

Ontdek de Funnel Neckcoat Sand van A Fish Named Fred: een stijlvolle winterjas met elegantie en functionaliteit. Perfect voor elke gelegenheid. Verhoog je garderobe vandaag nog!

Lees de volledige productomschrijving

Ontdek de Elegantie van de Funnel Neckcoat Sand

De Funnel Neckcoat Sand (29.171.205) van A Fish Named Fred is meer dan zomaar een jas; het is een statement van stijl en verfijning. Deze prachtige winterjas, onderdeel van de Jassen collectie, biedt de perfecte balans tussen functionaliteit en mode, waardoor het een onmisbaar item is voor de moderne man.

Waarom Kiezen voor de Funnel Neckcoat Sand?

De Funnel Neckcoat Sand onderscheidt zich door zijn unieke ontwerp en hoogwaardige afwerking. De jas is vervaardigd in een stijlvolle beige kleur die moeiteloos te combineren is met diverse outfits, van casual tot formeel. De funnel neck biedt niet alleen extra bescherming tegen de kou, maar voegt ook een vleugje elegantie toe aan je look. Of je nu een wandeling maakt in het park of onderweg bent naar een zakelijke bijeenkomst, deze jas zorgt ervoor dat je er altijd op je best uitziet.

Uitmuntende Details en Specificaties

Deze jas is beschikbaar in de maten 46, 48, 50, 52 en 54, zodat er voor iedereen een perfecte pasvorm is. Als onderdeel van de categorieën Winterjassen en Coats, is de Funnel Neckcoat Sand ontworpen met oog voor detail en vakmanschap. De jas valt onder de exclusieve collectie van A Fish Named Fred, een merk dat bekend staat om zijn innovatieve en stijlvolle ontwerpen.

Een Must-Have voor de Moderne Man

De Funnel Neckcoat Sand is niet zomaar een winterjas; het is een investering in je garderobe. Het biedt niet alleen warmte en comfort tijdens de koudere maanden, maar ook een tijdloze stijl die je jaar na jaar kunt dragen. Deze jas is perfect voor mannen die waarde hechten aan kwaliteit en stijl, en die graag een statement maken met hun kledingkeuze.

Mis deze kans niet om je garderobe te verrijken met een stuk dat zowel praktisch als stijlvol is. Bezoek Nieuwnieuw.com en ontdek de volledige collectie van A Fish Named Fred vandaag nog. De Funnel Neckcoat Sand wacht op jou om je wintergarderobe naar een hoger niveau te tillen. Bestel nu en ervaar zelf de luxe en kwaliteit van deze uitzonderlijke jas!

Verzending naar het buitenland

Verzending naar het buitenland

Voor België en Duitsland zijn de verzendkosten € 4,95. Bij een bestedingsbedrag vanaf € 100,- betaal je geen verzendkosten. Onze verzendpartner voor pakketten in Nederland is Post NL of Trunkrs.

Meer informatie

Voor verzending naar het Verenigd Koninkrijk, Luxemburg, Italië, Frankrijk, Zwitserland en Oosterijk €9,95 bij een orderbedrag onder de €200. Bij een bestelling boven €200 dan geldt er gratis verzending.

Product tags

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Funnel Neckcoat Sand (29.171.205)

Funnel Neckcoat Sand (29.171.205)

€ 229,95

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    Deze winkel is in aanbouw. Eventueel geplaatste orders zullen niet worden gehonoreerd of verwerkt. Verbergen