Terug

FINAL SALE: 60% KORTING OP ZOMERCOLLECTIE

A Fish Named Fred Overhemd Autumn Leaves Navy (29.013.502)

Voor 23:59 besteld, is de volgende werkdag in huis!

This product is available in the following variants:

  • Op voorraad

Choose from:

€ 89,95

Aan verlanglijst toevoegen

  • Voor 23:59 besteld, de volgende werkdag in huis!
  • Retourneren binnen 30 dagen.
  • Elke week 3 koopavonden
  • Producten van hoge kwaliteit

Productomschrijving

A Fish Named Fred Overhemd Autumn Leaves Navy (29.013.502)

Voeg stijl en comfort toe aan je garderobe met het Overhemd Autumn Leaves Navy. Perfect voor elke gelegenheid, met een unieke print en diverse maten. Bestel nu en maak een statement!

Lees de volledige productomschrijving

Overhemd Autumn Leaves Navy (29.013.502)

Ontdek de magie van het herfstseizoen met het Overhemd Autumn Leaves Navy van A Fish Named Fred. Dit overhemd, onderdeel van onze Nieuwe collectie, is ontworpen voor de moderne man die stijl en comfort waardeert. Met zijn diepe navy kleur en subtiele herfstbladeren print, is dit overhemd een perfecte toevoeging aan je garderobe.

Waarom kiezen voor het Overhemd Autumn Leaves Navy?

Het Overhemd Autumn Leaves Navy biedt meer dan alleen een stijlvolle uitstraling. Het is een symbool van verfijning en elegantie, perfect voor zowel casual als formele gelegenheden. Gemaakt van hoogwaardige materialen, garandeert dit overhemd niet alleen een comfortabele pasvorm maar ook duurzaamheid. De lange mouwen maken het geschikt voor de koelere maanden, terwijl de ademende stof zorgt voor optimaal draagcomfort.

Unieke verkoopargumenten

Dit overhemd van A Fish Named Fred onderscheidt zich door zijn unieke design en aandacht voor detail. De herfstbladeren print geeft het een speelse maar toch elegante uitstraling, ideaal voor de man die niet bang is om op te vallen. Bovendien is het verkrijgbaar in een breed scala aan Europese maten, van L tot en met 5XL, zodat elke man de perfecte pasvorm kan vinden.

Productdetails

Het Overhemd Autumn Leaves Navy valt onder de categorieën Lange mouw overhemden, Overhemden, en Merken. De kleur navy geeft het een tijdloze en veelzijdige uitstraling, terwijl de verschillende maatopties ervoor zorgen dat er voor iedere man een geschikte maat is. Of je nu een casual dag op kantoor hebt of een formele bijeenkomst, dit overhemd past bij elke gelegenheid.

Maak een statement met je stijl

Het Overhemd Autumn Leaves Navy is meer dan alleen een kledingstuk; het is een statement. Het laat zien dat je oog hebt voor detail en kwaliteit, en dat je niet bang bent om je persoonlijke stijl te laten zien. Dit overhemd past perfect in het moderne leven van de stijlvolle man en voegt een vleugje verfijning toe aan elke outfit.

Wacht niet langer en voeg het Overhemd Autumn Leaves Navy toe aan je collectie. Bezoek onze website en ontdek de volledige collectie van A Fish Named Fred. Bestel nu en ervaar zelf de perfecte combinatie van stijl, comfort en kwaliteit. Mis deze kans niet om je garderobe te vernieuwen met dit unieke overhemd!

Verzending naar het buitenland

Verzending naar het buitenland

Voor België en Duitsland zijn de verzendkosten € 4,95. Bij een bestedingsbedrag vanaf € 100,- betaal je geen verzendkosten. Onze verzendpartner voor pakketten in Nederland is Post NL of Trunkrs.

Meer informatie

Voor verzending naar het Verenigd Koninkrijk, Luxemburg, Italië, Frankrijk, Zwitserland en Oosterijk €9,95 bij een orderbedrag onder de €200. Bij een bestelling boven €200 dan geldt er gratis verzending.

Product tags

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Overhemd Autumn Leaves Navy (29.013.502)

Overhemd Autumn Leaves Navy (29.013.502)

€ 89,95

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    Deze winkel is in aanbouw. Eventueel geplaatste orders zullen niet worden gehonoreerd of verwerkt. Verbergen