Terug

FINAL SALE: 60% KORTING OP ZOMERCOLLECTIE

A Fish Named Fred Overhemd Autumn Leaves Gold Yellow (29.013.604)

Voor 23:59 besteld, is de volgende werkdag in huis!

This product is available in the following variants:

  • Op voorraad

Choose from:

€ 89,95

Aan verlanglijst toevoegen

  • Voor 23:59 besteld, de volgende werkdag in huis!
  • Retourneren binnen 30 dagen.
  • Elke week 3 koopavonden
  • Producten van hoge kwaliteit

Productomschrijving

A Fish Named Fred Overhemd Autumn Leaves Gold Yellow (29.013.604)

Voeg een vleugje herfst toe aan je stijl met het Overhemd Autumn Leaves Gold Yellow van A Fish Named Fred. Perfect voor elke gelegenheid, biedt het comfort en een unieke uitstraling. Bestel nu!

Lees de volledige productomschrijving

Overhemd Autumn Leaves Gold Yellow (29.013.604)

Ontdek de pracht van het herfstseizoen met het Overhemd Autumn Leaves Gold Yellow van A Fish Named Fred. Dit unieke overhemd vangt de essentie van de herfst in een opvallend ontwerp, perfect voor de moderne man die stijl en comfort waardeert. Het is meer dan een kledingstuk; het is een statement.

Waarom kiezen voor het Overhemd Autumn Leaves Gold Yellow?

Bij Nieuwnieuw.com Herenmode begrijpen we dat kleding meer is dan alleen stof. Het gaat om hoe je je voelt wanneer je het draagt. Dit overhemd, met zijn levendige gouden gele kleur, straalt warmte en elegantie uit. Het is ideaal voor zowel casual als formele gelegenheden, waardoor je altijd goed voor de dag komt.

Het merk A Fish Named Fred staat bekend om zijn creatieve en gedurfde ontwerpen. Dit overhemd is een perfect voorbeeld van hun vakmanschap en aandacht voor detail. De lange mouwen en het hoogwaardige materiaal zorgen voor een comfortabele pasvorm, terwijl het unieke patroon je onderscheidt van de massa.

Productdetails en specificaties

Het Overhemd Autumn Leaves Gold Yellow valt onder verschillende categorieën, waaronder Overhemden, Lange mouw overhemden, Merken, en Nieuwe collectie. Dit maakt het een veelzijdige keuze die past bij verschillende stijlen en gelegenheden.

Beschikbaar in Europese maten L, M, XXL, 3XL, 4XL en 5XL, biedt dit overhemd een perfecte pasvorm voor elke man. De opvallende gele kleur voegt een vleugje levendigheid toe aan je garderobe, terwijl het duurzame materiaal zorgt voor langdurig draagcomfort.

Een must-have voor elke garderobe

Het Overhemd Autumn Leaves Gold Yellow is niet zomaar een kledingstuk; het is een investering in je persoonlijke stijl. Het combineert moeiteloos met zowel jeans voor een casual look als met een nette broek voor een formele uitstraling. Dit maakt het een veelzijdige toevoeging aan je garderobe.

Grijp je kans nu!

Wacht niet langer en voeg dit unieke overhemd van A Fish Named Fred toe aan je collectie. Bezoek onze website en ontdek de volledige collectie van Overhemden. Bestel vandaag nog en ervaar de perfecte combinatie van stijl, comfort en kwaliteit. Mis deze kans niet om je garderobe te upgraden met dit opvallende stuk!

Verzending naar het buitenland

Verzending naar het buitenland

Voor België en Duitsland zijn de verzendkosten € 4,95. Bij een bestedingsbedrag vanaf € 100,- betaal je geen verzendkosten. Onze verzendpartner voor pakketten in Nederland is Post NL of Trunkrs.

Meer informatie

Voor verzending naar het Verenigd Koninkrijk, Luxemburg, Italië, Frankrijk, Zwitserland en Oosterijk €9,95 bij een orderbedrag onder de €200. Bij een bestelling boven €200 dan geldt er gratis verzending.

Product tags

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Overhemd Autumn Leaves Gold Yellow (29.013.604)

Overhemd Autumn Leaves Gold Yellow (29.013.604)

€ 89,95

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    Deze winkel is in aanbouw. Eventueel geplaatste orders zullen niet worden gehonoreerd of verwerkt. Verbergen