Terug

FINAL SALE: 60% KORTING OP ZOMERCOLLECTIE

A Fish Named Fred Overhemd Carabiner Ropes Off White (29.001.101)

Voor 23:59 besteld, is de volgende werkdag in huis!

This product is available in the following variants:

  • Op voorraad

Choose from:

€ 89,95

Aan verlanglijst toevoegen

  • Voor 23:59 besteld, de volgende werkdag in huis!
  • Retourneren binnen 30 dagen.
  • Elke week 3 koopavonden
  • Producten van hoge kwaliteit

Productomschrijving

A Fish Named Fred Overhemd Carabiner Ropes Off White (29.001.101)

Ontdek het Overhemd Carabiner Ropes Off White van A Fish Named Fred. Perfect voor elke gelegenheid, biedt het stijl en comfort. Voeg dit unieke stuk toe aan je garderobe en bestel snel!

Lees de volledige productomschrijving

Ontdek de Unieke Stijl van het Overhemd Carabiner Ropes Off White

Bij Nieuwnieuw.com Herenmode streven we ernaar om heren de beste kledingopties te bieden voor elke gelegenheid. Het Overhemd Carabiner Ropes Off White (29.001.101) van A Fish Named Fred is een perfect voorbeeld van onze toewijding aan kwaliteit en stijl. Dit overhemd is niet zomaar een kledingstuk; het is een statement van verfijning en moderne elegantie.

Waarom Kiezen voor het Overhemd Carabiner Ropes Off White?

Dit overhemd biedt een unieke combinatie van comfort en stijl. Het is ideaal voor heren die op zoek zijn naar een veelzijdig kledingstuk dat zowel casual als formeel gedragen kan worden. De subtiele off-white kleur zorgt voor een frisse en schone uitstraling, terwijl het carabiner ropes patroon een vleugje speelsheid toevoegt zonder de elegantie te verliezen.

Unieke Kenmerken die Dit Overhemd Onderscheiden

Het Overhemd Carabiner Ropes Off White is vervaardigd door het gerenommeerde merk A Fish Named Fred, bekend om zijn creatieve en hoogwaardige ontwerpen. Dit overhemd valt onder de categorieën Lange mouw overhemden, Merken, en Nieuwe collectie. Het is beschikbaar in verschillende Europese maten, waaronder L, M, XXL, 3XL, 4XL, en 5XL, zodat elke man de perfecte pasvorm kan vinden.

Een Overhemd voor Elke Gelegenheid

Of je nu naar een zakelijke bijeenkomst gaat of een informele avond met vrienden hebt gepland, dit overhemd past bij elke gelegenheid. De lange mouwen en de hoogwaardige stof zorgen voor een comfortabele pasvorm, terwijl de unieke print een stijlvolle twist geeft aan je outfit. Het overhemd is perfect te combineren met zowel jeans als een nette broek, waardoor het een veelzijdige toevoeging is aan je garderobe.

Voeg Dit Stijlvolle Overhemd Toe aan Jouw Collectie

Wacht niet langer en ervaar zelf de kwaliteit en stijl van het Overhemd Carabiner Ropes Off White (29.001.101). Bezoek onze website en ontdek waarom A Fish Named Fred een favoriet is onder modebewuste heren. Bestel vandaag nog en voeg dit unieke overhemd toe aan je collectie. Wees er snel bij, want deze nieuwe collectie is zeer gewild en kan snel uitverkocht zijn!

Verzending naar het buitenland

Verzending naar het buitenland

Voor België en Duitsland zijn de verzendkosten € 4,95. Bij een bestedingsbedrag vanaf € 100,- betaal je geen verzendkosten. Onze verzendpartner voor pakketten in Nederland is Post NL of Trunkrs.

Meer informatie

Voor verzending naar het Verenigd Koninkrijk, Luxemburg, Italië, Frankrijk, Zwitserland en Oosterijk €9,95 bij een orderbedrag onder de €200. Bij een bestelling boven €200 dan geldt er gratis verzending.

Product tags

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Overhemd Carabiner Ropes Off White (29.001.101)

Overhemd Carabiner Ropes Off White (29.001.101)

€ 89,95

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    Deze winkel is in aanbouw. Eventueel geplaatste orders zullen niet worden gehonoreerd of verwerkt. Verbergen