Terug

FINAL SALE: 60% KORTING OP ZOMERCOLLECTIE

A Fish Named Fred Overhemd Colorful Paddles Off White (29.017.101)

Voor 23:59 besteld, is de volgende werkdag in huis!

This product is available in the following variants:

  • Op voorraad

Choose from:

€ 89,95

Aan verlanglijst toevoegen

  • Voor 23:59 besteld, de volgende werkdag in huis!
  • Retourneren binnen 30 dagen.
  • Elke week 3 koopavonden
  • Producten van hoge kwaliteit

Productomschrijving

A Fish Named Fred Overhemd Colorful Paddles Off White (29.017.101)

Maak een statement met het Overhemd Colorful Paddles Off White van A Fish Named Fred. Dit unieke, comfortabele overhemd met kleurrijke peddels is perfect voor elke gelegenheid. Bestel nu!

Lees de volledige productomschrijving

Overhemd Colorful Paddles Off White: Een Statement van Stijl

Ontdek het unieke Overhemd Colorful Paddles Off White (29.017.101) van het iconische merk A Fish Named Fred. Dit overhemd is niet zomaar een kledingstuk; het is een statement van stijl en persoonlijkheid. Met zijn opvallende en kleurrijke design brengt dit overhemd een frisse wind in je garderobe en zorgt het voor een onvergetelijke indruk bij elke gelegenheid.

Waarom Kiezen voor het Overhemd Colorful Paddles Off White?

Dit overhemd is meer dan alleen een mode-item; het is een kunstwerk dat je draagt. De unieke print van kleurrijke peddels op een off-white achtergrond maakt dit overhemd een echte blikvanger. Het is perfect voor mannen die durven op te vallen en hun eigen stijl willen laten zien. Of je nu een casual outfit zoekt voor een ontspannen dagje uit of een geklede look voor een formele gelegenheid, dit overhemd biedt de veelzijdigheid die je nodig hebt.

Uitmuntende Kwaliteit en Comfort

Gemaakt van hoogwaardige materialen, biedt dit overhemd niet alleen stijl maar ook comfort. Het voelt zacht aan op de huid en heeft een perfecte pasvorm die je de hele dag door comfortabel houdt. De lange mouwen maken het geschikt voor elk seizoen, terwijl de ademende stof ervoor zorgt dat je je altijd fris voelt. Verkrijgbaar in verschillende Europese maten, van L tot en met 5XL, is er altijd een perfecte pasvorm voor elke man.

Een Overhemd voor Elke Gelegenheid

Het Overhemd Colorful Paddles Off White valt onder verschillende categorieën zoals Lange mouw overhemden, Overhemden, en Nieuwe collectie. Dit maakt het een veelzijdig stuk dat je kunt combineren met verschillende stijlen en gelegenheden. Of je nu naar een zakelijke bijeenkomst gaat of een casual diner met vrienden, dit overhemd zorgt ervoor dat je er altijd op je best uitziet.

Exclusiviteit en Uniek Design

Het merk A Fish Named Fred staat bekend om zijn unieke en creatieve ontwerpen. Dit overhemd is daarop geen uitzondering. Het combineert speelse elementen met een verfijnde uitstraling, waardoor het een uniek stuk is dat je nergens anders zult vinden. Het is een perfecte keuze voor mannen die hun garderobe willen upgraden met iets speciaals en unieks.

Bestel Nu en Maak een Statement

Wacht niet langer en voeg het Overhemd Colorful Paddles Off White (29.017.101) toe aan je collectie. Bezoek onze website en ontdek de veelzijdigheid en het unieke ontwerp van dit overhemd. Wees snel, want dit exclusieve item is populair en kan snel uitverkocht raken. Bestel vandaag nog en maak een onvergetelijke indruk bij elke gelegenheid!

Verzending naar het buitenland

Verzending naar het buitenland

Voor België en Duitsland zijn de verzendkosten € 4,95. Bij een bestedingsbedrag vanaf € 100,- betaal je geen verzendkosten. Onze verzendpartner voor pakketten in Nederland is Post NL of Trunkrs.

Meer informatie

Voor verzending naar het Verenigd Koninkrijk, Luxemburg, Italië, Frankrijk, Zwitserland en Oosterijk €9,95 bij een orderbedrag onder de €200. Bij een bestelling boven €200 dan geldt er gratis verzending.

Product tags

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Overhemd Colorful Paddles Off White (29.017.101)

Overhemd Colorful Paddles Off White (29.017.101)

€ 89,95

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    Deze winkel is in aanbouw. Eventueel geplaatste orders zullen niet worden gehonoreerd of verwerkt. Verbergen