Terug

FINAL SALE: 60% KORTING OP ZOMERCOLLECTIE

A Fish Named Fred Overhemd Firewood Cognac (29.021.201)

Voor 23:59 besteld, is de volgende werkdag in huis!

This product is available in the following variants:

  • Op voorraad

Choose from:

€ 89,95

Aan verlanglijst toevoegen

  • Voor 23:59 besteld, de volgende werkdag in huis!
  • Retourneren binnen 30 dagen.
  • Elke week 3 koopavonden
  • Producten van hoge kwaliteit

Productomschrijving

A Fish Named Fred Overhemd Firewood Cognac (29.021.201)

Voeg stijl en luxe toe aan je garderobe met het Overhemd Firewood Cognac van A Fish Named Fred. Perfect voor elke gelegenheid, biedt het comfort en veelzijdigheid. Bestel nu!

Lees de volledige productomschrijving

Ontdek de Overhemd Firewood Cognac (29.021.201) van A Fish Named Fred

Bij Nieuwnieuw.com Herenmode presenteren wij met trots de Overhemd Firewood Cognac (29.021.201) van het gerenommeerde merk A Fish Named Fred. Dit overhemd is een perfecte aanvulling op je garderobe, ideaal voor elke gelegenheid. Of je nu een casual look wilt creëren of een meer formele uitstraling nodig hebt, dit overhemd biedt je de veelzijdigheid die je zoekt.

Waarom kiezen voor de Overhemd Firewood Cognac?

De Overhemd Firewood Cognac onderscheidt zich door zijn unieke kleur en hoogwaardige afwerking. De warme bruine tint, bekend als cognac, straalt een gevoel van luxe en verfijning uit. Dit overhemd is ontworpen voor de moderne man die waarde hecht aan stijl en comfort. Het is niet zomaar een kledingstuk; het is een statement.

Unieke Verkooppunten

Wat dit overhemd echt bijzonder maakt, is de combinatie van stijl en functionaliteit. Gemaakt van hoogwaardige materialen, biedt het een uitstekende pasvorm en comfort gedurende de hele dag. De lange mouwen maken het geschikt voor zowel koelere dagen als formele gelegenheden. De veelzijdigheid van dit overhemd maakt het een must-have in elke herengarderobe.

Productdetails

De Overhemd Firewood Cognac valt onder de categorieën Lange mouw overhemden, A Fish Named Fred, Merken, Overhemden, Nieuwe collectie, Overhemden, Overhemden. Het is verkrijgbaar in verschillende Europese maten, waaronder L, M, XXL, 3XL, 4XL en 5XL. De bruine kleur maakt het een veelzijdig stuk dat gemakkelijk te combineren is met verschillende outfits.

Een Overhemd voor Elke Gelegenheid

Of je nu een zakelijke bijeenkomst hebt, een avondje uit met vrienden, of een formele gelegenheid bijwoont, de Overhemd Firewood Cognac past perfect bij elke situatie. Het merk A Fish Named Fred staat bekend om zijn unieke en gedurfde ontwerpen, en dit overhemd is daar geen uitzondering op. Het biedt een perfecte balans tussen casual en chic, waardoor je er altijd op je best uitziet.

Maak je Garderobe Compleet

Wacht niet langer en voeg de Overhemd Firewood Cognac (29.021.201) van A Fish Named Fred toe aan je collectie. Bezoek onze website en ontdek de volledige collectie van A Fish Named Fred. Bestel vandaag nog en ervaar zelf de kwaliteit en stijl die Nieuwnieuw.com Herenmode te bieden heeft. Mis deze kans niet om je garderobe te verrijken met dit unieke en stijlvolle overhemd!

Verzending naar het buitenland

Verzending naar het buitenland

Voor België en Duitsland zijn de verzendkosten € 4,95. Bij een bestedingsbedrag vanaf € 100,- betaal je geen verzendkosten. Onze verzendpartner voor pakketten in Nederland is Post NL of Trunkrs.

Meer informatie

Voor verzending naar het Verenigd Koninkrijk, Luxemburg, Italië, Frankrijk, Zwitserland en Oosterijk €9,95 bij een orderbedrag onder de €200. Bij een bestelling boven €200 dan geldt er gratis verzending.

Product tags

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Overhemd Firewood Cognac (29.021.201)

Overhemd Firewood Cognac (29.021.201)

€ 89,95

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    Deze winkel is in aanbouw. Eventueel geplaatste orders zullen niet worden gehonoreerd of verwerkt. Verbergen