Terug

FINAL SALE: 60% KORTING OP ZOMERCOLLECTIE

A Fish Named Fred Overhemd Rounds Navy (29.006.604)

Voor 23:59 besteld, is de volgende werkdag in huis!

This product is available in the following variants:

  • Op voorraad

Choose from:

€ 89,95

Aan verlanglijst toevoegen

  • Voor 23:59 besteld, de volgende werkdag in huis!
  • Retourneren binnen 30 dagen.
  • Elke week 3 koopavonden
  • Producten van hoge kwaliteit

Productomschrijving

A Fish Named Fred Overhemd Rounds Navy (29.006.604)

Ontdek het Overhemd Rounds Navy (29.006.604) van A Fish Named Fred. Stijlvol, comfortabel en perfect voor elke gelegenheid. Voeg dit tijdloze stuk toe aan je garderobe en straal elegantie uit!

Lees de volledige productomschrijving

Ontdek de verfijning van het Overhemd Rounds Navy (29.006.604)

Bij Nieuwnieuw.com Herenmode presenteren we met trots het Overhemd Rounds Navy (29.006.604) van het gerenommeerde merk A Fish Named Fred. Dit stijlvolle lange mouw overhemd is een must-have voor elke modebewuste man die op zoek is naar kwaliteit en elegantie.

Waarom kiezen voor het Overhemd Rounds Navy?

Het Overhemd Rounds Navy onderscheidt zich door zijn unieke ontwerp en hoogwaardige materialen. Dit overhemd is perfect voor zowel casual als formele gelegenheden. Het biedt een perfecte balans tussen comfort en stijl, waardoor je er altijd op je best uitziet. De diepe navy kleur voegt een vleugje verfijning toe aan elke outfit, terwijl de subtiele ronde patronen een speelse twist geven aan het klassieke ontwerp.

Unieke verkooppunten

Dit overhemd is een onderdeel van de nieuwe collectie van A Fish Named Fred, een merk dat bekend staat om zijn innovatieve en gedurfde ontwerpen. Het is verkrijgbaar in een breed scala aan Europese maten, waaronder L, M, XXL, 3XL, 4XL en 5XL, zodat elke man de perfecte pasvorm kan vinden. De lange mouwen maken het ideaal voor koelere dagen, terwijl het ademende materiaal zorgt voor optimaal comfort.

Details die het verschil maken

Het Overhemd Rounds Navy valt onder de categorieën Overhemden en is een uitstekend voorbeeld van de kwaliteit die je kunt verwachten van A Fish Named Fred. De navy kleur is veelzijdig en kan gemakkelijk worden gecombineerd met zowel formele als casual kledingstukken. Of je nu een belangrijke vergadering hebt of een avondje uit gaat, dit overhemd zorgt ervoor dat je er altijd stijlvol uitziet.

Maak je outfit compleet

Bij Nieuwnieuw.com Herenmode begrijpen we dat een goed gekozen overhemd de basis vormt van elke stijlvolle outfit. Het Overhemd Rounds Navy (29.006.604) is een veelzijdig en tijdloos stuk dat niet mag ontbreken in je garderobe. Wacht niet langer en voeg dit prachtige overhemd toe aan je collectie. Bezoek onze website en ontdek de volledige collectie van A Fish Named Fred vandaag nog!

Verzending naar het buitenland

Verzending naar het buitenland

Voor België en Duitsland zijn de verzendkosten € 4,95. Bij een bestedingsbedrag vanaf € 100,- betaal je geen verzendkosten. Onze verzendpartner voor pakketten in Nederland is Post NL of Trunkrs.

Meer informatie

Voor verzending naar het Verenigd Koninkrijk, Luxemburg, Italië, Frankrijk, Zwitserland en Oosterijk €9,95 bij een orderbedrag onder de €200. Bij een bestelling boven €200 dan geldt er gratis verzending.

Product tags

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Overhemd Rounds Navy (29.006.604)

Overhemd Rounds Navy (29.006.604)

€ 89,95

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    Deze winkel is in aanbouw. Eventueel geplaatste orders zullen niet worden gehonoreerd of verwerkt. Verbergen