Terug

FINAL SALE: 60% KORTING OP ZOMERCOLLECTIE

A Fish Named Fred Overhemd Trees Trunks (29.009.451)

Voor 23:59 besteld, is de volgende werkdag in huis!

This product is available in the following variants:

  • Op voorraad

Choose from:

€ 89,95

Aan verlanglijst toevoegen

  • Voor 23:59 besteld, de volgende werkdag in huis!
  • Retourneren binnen 30 dagen.
  • Elke week 3 koopavonden
  • Producten van hoge kwaliteit

Productomschrijving

A Fish Named Fred Overhemd Trees Trunks (29.009.451)

Voeg flair toe aan je garderobe met de Overhemd Trees Trunks van A Fish Named Fred. Dit multicolor overhemd is stijlvol, comfortabel en perfect voor elke gelegenheid. Bestel snel!

Lees de volledige productomschrijving

Ontdek de Overhemd Trees Trunks (29.009.451) van A Fish Named Fred

Bij Nieuwnieuw.com Herenmode presenteren we met trots de Overhemd Trees Trunks (29.009.451) van het unieke merk A Fish Named Fred. Dit overhemd is niet zomaar een kledingstuk; het is een statement. Met zijn opvallende multicolor ontwerp en hoogwaardige afwerking is dit overhemd een must-have voor elke modebewuste man.

Waarom kiezen voor de Overhemd Trees Trunks?

De Overhemd Trees Trunks biedt meer dan alleen een stijlvolle uitstraling. Het combineert comfort met een gedurfde esthetiek, waardoor het perfect is voor zowel casual als formele gelegenheden. Het unieke ontwerp van dit overhemd zorgt ervoor dat je altijd opvalt, waar je ook bent. Of je nu een belangrijke vergadering hebt of een avondje uit gaat, met dit overhemd maak je altijd de juiste indruk.

Unieke Verkooppunten

Wat dit overhemd echt bijzonder maakt, zijn de details en de kwaliteit. Het is vervaardigd van de beste materialen, wat zorgt voor een comfortabele pasvorm en een lange levensduur. Het multicolor patroon is niet alleen visueel aantrekkelijk, maar ook veelzijdig te combineren met verschillende stijlen en kleuren. Bovendien is het overhemd afkomstig uit de nieuwste collectie van A Fish Named Fred, wat betekent dat je altijd up-to-date bent met de laatste modetrends.

Productdetails

De Overhemd Trees Trunks valt onder meerdere categorieën zoals Lange mouw overhemden, Overhemden, en Nieuwe collectie. Dit maakt het een veelzijdig kledingstuk dat in geen enkele garderobe mag ontbreken. De multicolor kleurstelling zorgt ervoor dat je dit overhemd makkelijk kunt combineren met andere kledingstukken, waardoor je altijd een stijlvolle en unieke look creëert.

Maak een Statement met A Fish Named Fred

Met de Overhemd Trees Trunks van A Fish Named Fred voeg je een vleugje creativiteit en flair toe aan je garderobe. Het is meer dan een overhemd; het is een uitdrukking van je persoonlijke stijl en smaak. Wacht niet langer en voeg dit unieke stuk toe aan je collectie.

Bestel nu de Overhemd Trees Trunks (29.009.451) en ervaar zelf de kwaliteit en stijl van A Fish Named Fred. Beperkte voorraad beschikbaar, dus wees er snel bij!

Verzending naar het buitenland

Verzending naar het buitenland

Voor België en Duitsland zijn de verzendkosten € 4,95. Bij een bestedingsbedrag vanaf € 100,- betaal je geen verzendkosten. Onze verzendpartner voor pakketten in Nederland is Post NL of Trunkrs.

Meer informatie

Voor verzending naar het Verenigd Koninkrijk, Luxemburg, Italië, Frankrijk, Zwitserland en Oosterijk €9,95 bij een orderbedrag onder de €200. Bij een bestelling boven €200 dan geldt er gratis verzending.

Product tags

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Overhemd Trees Trunks (29.009.451)

Overhemd Trees Trunks (29.009.451)

€ 89,95

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    Deze winkel is in aanbouw. Eventueel geplaatste orders zullen niet worden gehonoreerd of verwerkt. Verbergen