Terug

Mega Magazijn Uitverkoop: 18 t/m 20 oktober

A Fish Named Fred A Fish Named Fred Zwemshort Photo Print (28.250.073)

Voor 23:59 besteld, is de volgende werkdag in huis!

This product is available in the following variants:

  • Op voorraad

Choose from:

59,95 € 29,97

Aan verlanglijst toevoegen

  • Voor 23:59 besteld, de volgende werkdag in huis!
  • Retourneren binnen 30 dagen.
  • Elke week 3 koopavonden
  • Producten van hoge kwaliteit

Productomschrijving

A Fish Named Fred A Fish Named Fred Zwemshort Photo Print (28.250.073)

Ontdek de perfecte mix van stijl en comfort met de A Fish Named Fred Zwemshort Photo Print. Bestel nu en maak je zomer compleet! Wees er snel bij, want ze vliegen de deur uit!

Lees de volledige productomschrijving

Zwemshort Photo Print (28.250.073): Jouw Nieuwe Zomerfavoriet

Ontdek de ultieme combinatie van stijl en comfort met de A Fish Named Fred Zwemshort Photo Print (28.250.073). Deze zwemshort, onderdeel van de nieuwste collectie badmode, is een must-have voor elke modebewuste man die zich wil onderscheiden aan het strand of bij het zwembad. Met een uniek fotoprintontwerp en een scala aan beschikbare maten, van S tot en met 4XL, is er voor iedereen een perfecte pasvorm.

Waarom Kiezen voor de Zwemshort Photo Print?

De A Fish Named Fred zwemshorts staan bekend om hun opvallende ontwerpen en hoogwaardige kwaliteit. Deze zwemshort is geen uitzondering. Het levendige multicolor ontwerp zorgt ervoor dat je altijd opvalt, waar je ook bent. Het is niet zomaar een zwemshort; het is een statement piece dat je persoonlijkheid en stijl weerspiegelt. Of je nu ontspant op een tropisch strand of een duik neemt in het zwembad, deze zwemshort biedt je de perfecte mix van functionaliteit en flair.

Unieke Verkoopargumenten

Wat deze zwemshort echt bijzonder maakt, is de aandacht voor detail en het gebruik van hoogwaardige materialen. De stof is sneldrogend en ademend, waardoor je je de hele dag comfortabel voelt. Bovendien zorgt de elastische tailleband met trekkoord voor een perfecte pasvorm, ongeacht je lichaamsbouw. Deze zwemshort is niet alleen stijlvol, maar ook praktisch en duurzaam, ontworpen om seizoen na seizoen mee te gaan.

Details van de Zwemshort Photo Print

De Zwemshort Photo Print (28.250.073) valt onder meerdere categorieën, waaronder Zwemshorts, Badmode en de nieuwste collectie van A Fish Named Fred. Dit maakt het gemakkelijk om te combineren met andere items uit onze uitgebreide collectie badmode. Of je nu kiest voor een casual dag aan het water of een sportieve activiteit, deze zwemshort past perfect bij elke gelegenheid.

Maak Jouw Zomer Compleet

Wacht niet langer en voeg de Zwemshort Photo Print (28.250.073) toe aan je garderobe. Met zijn unieke ontwerp en superieure kwaliteit is deze zwemshort een onmisbaar item voor de moderne man. Bezoek onze website en ontdek de veelzijdigheid van de A Fish Named Fred collectie. Bestel vandaag nog en ervaar zelf waarom deze zwemshort de perfecte keuze is voor jouw zomerse avonturen. Wees er snel bij, want deze populaire zwemshorts vliegen de deur uit!

Verzending naar het buitenland

Verzending naar het buitenland

Voor België en Duitsland zijn de verzendkosten € 4,95. Bij een bestedingsbedrag vanaf € 100,- betaal je geen verzendkosten. Onze verzendpartner voor pakketten in Nederland is Post NL of Trunkrs.

Meer informatie

Voor verzending naar het Verenigd Koninkrijk, Luxemburg, Italië, Frankrijk, Zwitserland en Oosterijk €9,95 bij een orderbedrag onder de €200. Bij een bestelling boven €200 dan geldt er gratis verzending.

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
A Fish Named Fred Zwemshort Photo Print (28.250.073)

A Fish Named Fred Zwemshort Photo Print (28.250.073)

59,95 € 29,97

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    Deze winkel is in aanbouw. Eventueel geplaatste orders zullen niet worden gehonoreerd of verwerkt. Verbergen