Terug

FINAL SALE: 60% KORTING OP ZOMERCOLLECTIE

A Fish Named Fred Zwemshort Tropical Set (28.254.454)

Voor 23:59 besteld, is de volgende werkdag in huis!

This product is available in the following variants:

  • Op voorraad

Choose from:

59,95 € 23,98

Aan verlanglijst toevoegen

  • Voor 23:59 besteld, de volgende werkdag in huis!
  • Retourneren binnen 30 dagen.
  • Elke week 3 koopavonden
  • Producten van hoge kwaliteit

Productomschrijving

A Fish Named Fred Zwemshort Tropical Set (28.254.454)

Maak een statement met de Zwemshort Tropical Set van A Fish Named Fred! Bestel nu voor stijl en comfort. Wees snel, voor ze uitverkocht zijn!

Lees de volledige productomschrijving

Zwemshort Tropical Set (28.254.454): De Perfecte Keuze voor de Stijlvolle Man

Ontdek de nieuwe collectie van A Fish Named Fred met de Zwemshort Tropical Set (28.254.454). Deze zwemshort is niet zomaar een kledingstuk; het is een statement van stijl en zelfverzekerdheid. Of je nu een dag aan het strand doorbrengt of bij het zwembad relaxt, deze zwemshorts zorgen ervoor dat je er altijd op je best uitziet.

Waarom Kiezen voor de Zwemshort Tropical Set?

De Zwemshort Tropical Set biedt niet alleen een opvallend ontwerp, maar is ook gemaakt van hoogwaardige materialen die zorgen voor comfort en duurzaamheid. De levendige oranje kleur straalt energie en plezier uit, perfect voor de zomerse dagen. Met deze zwemshorts val je gegarandeerd op en maak je een blijvende indruk.

Unieke Verkooppunten

Wat deze zwemshort echt bijzonder maakt, is de combinatie van stijl en functionaliteit. Gemaakt door het gerenommeerde merk A Fish Named Fred, staat deze zwemshort garant voor kwaliteit en een uniek ontwerp. De zwemshort is verkrijgbaar in verschillende Europese maten: S, L, M, XL, XXL, 3XL, en 4XL, zodat er voor elke man een perfecte pasvorm is.

Daarnaast valt deze zwemshort onder verschillende categorieën, zoals Zwemshorts en Badmode, wat aangeeft dat het een veelzijdig kledingstuk is dat in elke zomergarderobe thuishoort.

Details van de Zwemshort Tropical Set

De Zwemshort Tropical Set (28.254.454) is een product van A Fish Named Fred, een merk dat bekend staat om zijn unieke en kleurrijke ontwerpen. De zwemshort is onderdeel van de nieuwe collectie badmode en is verkrijgbaar in een opvallende oranje kleur. De beschikbare maten zijn S, L, M, XL, XXL, 3XL, en 4XL, waardoor er voor elke man een geschikte maat is.

Maak een Statement met je Zwemkleding

De Zwemshort Tropical Set is meer dan alleen een zwemshort; het is een manier om je persoonlijke stijl te laten zien. Of je nu op vakantie bent, een dagje naar het strand gaat of gewoon bij het zwembad hangt, deze zwemshort zorgt ervoor dat je er altijd stijlvol uitziet. De levendige kleur en het unieke ontwerp maken het een must-have voor elke man die graag opvalt.

Bestel Nu en Verhoog je Stijlspel

Wacht niet langer en voeg de Zwemshort Tropical Set (28.254.454) van A Fish Named Fred toe aan je garderobe. Bezoek onze website en ontdek de veelzijdigheid van deze zwemshorts. Bestel nu en geniet van de perfecte combinatie van stijl en comfort. Wees er snel bij, want deze populaire zwemshorts zijn snel uitverkocht!

Verzending naar het buitenland

Verzending naar het buitenland

Voor België en Duitsland zijn de verzendkosten € 4,95. Bij een bestedingsbedrag vanaf € 100,- betaal je geen verzendkosten. Onze verzendpartner voor pakketten in Nederland is Post NL of Trunkrs.

Meer informatie

Voor verzending naar het Verenigd Koninkrijk, Luxemburg, Italië, Frankrijk, Zwitserland en Oosterijk €9,95 bij een orderbedrag onder de €200. Bij een bestelling boven €200 dan geldt er gratis verzending.

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Zwemshort Tropical Set (28.254.454)

Zwemshort Tropical Set (28.254.454)

59,95 € 23,98

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    Deze winkel is in aanbouw. Eventueel geplaatste orders zullen niet worden gehonoreerd of verwerkt. Verbergen