Terug

FINAL SALE: 60% KORTING OP ZOMERCOLLECTIE

BALLIN' 3D Icon Logo T-shirt Lt Blue (24019104 - 39)

Voor 23:59 besteld, is de volgende werkdag in huis!

This product is available in the following variants:

  • Op voorraad

Choose from:

49,99 € 20,-

Aan verlanglijst toevoegen

  • Voor 23:59 besteld, de volgende werkdag in huis!
  • Retourneren binnen 30 dagen.
  • Elke week 3 koopavonden
  • Producten van hoge kwaliteit

Productomschrijving

BALLIN' 3D Icon Logo T-shirt Lt Blue (24019104 - 39)

Ontdek de stijlvolle 3D Icon Logo T-shirt Lt Blue van BALLIN'. Perfect voor de moderne man die stijl en verfijning waardeert. Bestel nu en ervaar het verschil!

Lees de volledige productomschrijving

Ontdek de Stijlvolle 3D Icon Logo T-shirt Lt Blue van BALLIN'

Bij Nieuwnieuw.com Herenmode presenteren we met trots de nieuwste toevoeging aan onze collectie: de 3D Icon Logo T-shirt Lt Blue (24019104 - 39) van het gerenommeerde merk BALLIN'. Dit T-shirt is meer dan alleen een kledingstuk; het is een statement van stijl en verfijning, perfect voor de moderne man die weet wat hij wil.

Waarom Kiezen voor de 3D Icon Logo T-shirt Lt Blue?

De 3D Icon Logo T-shirt Lt Blue biedt een unieke combinatie van comfort en stijl. Gemaakt van hoogwaardige materialen, voelt dit T-shirt zacht aan op de huid en biedt het een uitstekende pasvorm. Het subtiele 3D-logo voegt een vleugje exclusiviteit toe, waardoor je er altijd op je best uitziet, of je nu een casual dag hebt of een meer formele gelegenheid bijwoont.

Een Must-Have voor Elke Garderobe

Deze T-shirts zijn een essentieel onderdeel van elke moderne garderobe. De lichtblauwe kleur is veelzijdig en gemakkelijk te combineren met verschillende stijlen, van jeans tot chino's. Bovendien is dit T-shirt verkrijgbaar in verschillende Europese maten, waaronder S, M, L en XL, zodat je altijd de perfecte pasvorm kunt vinden.

De Perfecte Keuze voor Elke Gelegenheid

Of je nu op zoek bent naar een casual outfit voor een weekenduitje of een meer geklede look voor een zakelijke bijeenkomst, de 3D Icon Logo T-shirt Lt Blue van T-shirts & Polo's biedt de perfecte oplossing. Het ronde halsontwerp en de tijdloze uitstraling maken dit T-shirt een veelzijdige keuze voor elke gelegenheid.

Exclusieve Kwaliteit van BALLIN'

Het merk BALLIN' staat bekend om zijn toewijding aan kwaliteit en detail. Elk kledingstuk is zorgvuldig ontworpen en vervaardigd om aan de hoogste normen te voldoen. Met de 3D Icon Logo T-shirt Lt Blue investeer je in een product dat niet alleen modieus is, maar ook duurzaam en langdurig meegaat.

Shop Nu en Ervaar de Verschil

Wacht niet langer en voeg de 3D Icon Logo T-shirt Lt Blue toe aan je collectie. Bezoek onze website en ontdek de uitgebreide selectie van T-shirts en T-shirts & Polo's van topmerken. Bestel vandaag nog en ervaar zelf de kwaliteit en stijl die Nieuwnieuw.com Herenmode te bieden heeft. Wees er snel bij, want deze exclusieve items zijn snel uitverkocht!

Verzending naar het buitenland

Verzending naar het buitenland

Voor België en Duitsland zijn de verzendkosten € 4,95. Bij een bestedingsbedrag vanaf € 100,- betaal je geen verzendkosten. Onze verzendpartner voor pakketten in Nederland is Post NL of Trunkrs.

Meer informatie

Voor verzending naar het Verenigd Koninkrijk, Luxemburg, Italië, Frankrijk, Zwitserland en Oosterijk €9,95 bij een orderbedrag onder de €200. Bij een bestelling boven €200 dan geldt er gratis verzending.

Product tags

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
3D Icon Logo T-shirt Lt Blue (24019104 - 39)

3D Icon Logo T-shirt Lt Blue (24019104 - 39)

49,99 € 20,-

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    Deze winkel is in aanbouw. Eventueel geplaatste orders zullen niet worden gehonoreerd of verwerkt. Verbergen