Terug

Mega Magazijn Uitverkoop: 18 t/m 20 oktober

BALLIN' Double Icon Logo T-shirt Lt Blue (24019105 - 39)

Voor 23:59 besteld, is de volgende werkdag in huis!

This product is available in the following variants:

  • Op voorraad

Choose from:

49,99 € 24,99

Aan verlanglijst toevoegen

  • Voor 23:59 besteld, de volgende werkdag in huis!
  • Retourneren binnen 30 dagen.
  • Elke week 3 koopavonden
  • Producten van hoge kwaliteit

Productomschrijving

BALLIN' Double Icon Logo T-shirt Lt Blue (24019105 - 39)

Voeg stijl en comfort toe aan je garderobe met het Double Icon Logo T-shirt Lt Blue van BALLIN'. Ontdek nu de perfecte combinatie van kwaliteit en elegantie bij Nieuwnieuw.com!

Lees de volledige productomschrijving

Double Icon Logo T-shirt Lt Blue: De Essentie van Stijl en Comfort

Welkom bij BALLIN', waar mode en comfort naadloos samenkomen. Ontdek de nieuwste toevoeging aan onze collectie, het Double Icon Logo T-shirt Lt Blue (24019105 - 39). Dit T-shirt is meer dan alleen een kledingstuk; het is een statement van stijl en verfijning, perfect voor de moderne man die zowel casual als gekleed voor de dag wil komen.

Waarom Kiezen voor het Double Icon Logo T-shirt?

Het Double Icon Logo T-shirt Lt Blue is ontworpen met oog voor detail en kwaliteit. Gemaakt van hoogwaardig materiaal, biedt dit T-shirt een ongeëvenaard comfort dat de hele dag meegaat. De lichtblauwe kleur geeft een frisse en moderne uitstraling, ideaal voor elke gelegenheid. Of je nu een dagje uitgaat of een informele bijeenkomst hebt, dit T-shirt past perfect bij elke outfit.

Unieke Verkoopargumenten

Dit T-shirt van BALLIN' onderscheidt zich door zijn unieke ontwerp en hoogwaardige afwerking. Het iconische logo op de borst voegt een vleugje exclusiviteit toe, terwijl de ronde hals zorgt voor een klassieke en tijdloze look. Bovendien is het T-shirt verkrijgbaar in verschillende Europese maten: S, M, L en XL, zodat er altijd een perfecte pasvorm voor jou is.

Productdetails

Het Double Icon Logo T-shirt Lt Blue valt onder verschillende categorieën die je kunt ontdekken op onze website: T-shirts & Polo's, T-shirts, Ronde hals T-shirts, Merken, BALLIN, Nieuwe collectie. Dit maakt het eenvoudig om dit veelzijdige T-shirt te combineren met andere items uit onze uitgebreide collectie.

Stijl en Functionaliteit

Dit T-shirt is niet alleen stijlvol, maar ook functioneel. De ademende stof zorgt ervoor dat je je de hele dag fris en comfortabel voelt, ongeacht de activiteit. De lichtblauwe kleur is makkelijk te combineren met zowel jeans als chino's, waardoor je altijd een modieuze en verzorgde uitstraling hebt.

Exclusief Beschikbaar bij Nieuwnieuw.com

Wacht niet langer en voeg het Double Icon Logo T-shirt Lt Blue toe aan je garderobe. Bezoek onze website en ontdek waarom BALLIN' de favoriete keuze is voor mannen die stijl en kwaliteit waarderen. Bestel vandaag nog en ervaar de perfecte combinatie van comfort en elegantie. Mis deze kans niet om je garderobe te upgraden met dit exclusieve T-shirt!

Verzending naar het buitenland

Verzending naar het buitenland

Voor België en Duitsland zijn de verzendkosten € 4,95. Bij een bestedingsbedrag vanaf € 100,- betaal je geen verzendkosten. Onze verzendpartner voor pakketten in Nederland is Post NL of Trunkrs.

Meer informatie

Voor verzending naar het Verenigd Koninkrijk, Luxemburg, Italië, Frankrijk, Zwitserland en Oosterijk €9,95 bij een orderbedrag onder de €200. Bij een bestelling boven €200 dan geldt er gratis verzending.

Product tags

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Double Icon Logo T-shirt Lt Blue (24019105 - 39)

Double Icon Logo T-shirt Lt Blue (24019105 - 39)

49,99 € 24,99

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    Deze winkel is in aanbouw. Eventueel geplaatste orders zullen niet worden gehonoreerd of verwerkt. Verbergen