Terug

Mega Magazijn Uitverkoop: 18 t/m 20 oktober

BALLIN' Double Icon Logo T-shirt Red (24019105 - 28)

Voor 23:59 besteld, is de volgende werkdag in huis!

This product is available in the following variants:

  • Op voorraad

Choose from:

49,99 € 24,99

Aan verlanglijst toevoegen

  • Voor 23:59 besteld, de volgende werkdag in huis!
  • Retourneren binnen 30 dagen.
  • Elke week 3 koopavonden
  • Producten van hoge kwaliteit

Productomschrijving

BALLIN' Double Icon Logo T-shirt Red (24019105 - 28)

Til je stijl naar een hoger niveau met het BALLIN' Double Icon Logo T-shirt in rood. Comfortabel, veelzijdig en een echte eyecatcher. Bestel nu en maak indruk, waar je ook gaat!

Lees de volledige productomschrijving

Double Icon Logo T-shirt Red (24019105 - 28)

Ontdek de ultieme combinatie van stijl en comfort met het BALLIN' Double Icon Logo T-shirt Red. Dit opvallende T-shirt is een must-have voor elke modebewuste man die zijn garderobe wil verrijken met een vleugje klasse en moderniteit. Perfect voor zowel casual als formele gelegenheden, dit T-shirt belooft een blijvende indruk achter te laten.

Waarom kiezen voor het Double Icon Logo T-shirt Red?

Het Double Icon Logo T-shirt Red onderscheidt zich door zijn unieke ontwerp en hoogwaardige afwerking. Gemaakt door het gerenommeerde merk BALLIN', staat dit T-shirt garant voor kwaliteit en duurzaamheid. De opvallende rode kleur en het iconische logo zorgen voor een krachtige uitstraling, waardoor je altijd stijlvol voor de dag komt.

Unieke verkoopargumenten

Dit T-shirt biedt niet alleen een modieuze look, maar ook een ongeëvenaard comfort. Het zachte katoen voelt prettig aan op de huid en zorgt voor een perfecte pasvorm. Of je nu kiest voor een maat S, M, L, XL of XXL, je zult altijd genieten van een optimale bewegingsvrijheid en een flatterende pasvorm.

Daarnaast is het Double Icon Logo T-shirt Red veelzijdig te combineren met verschillende kledingstukken. Draag het met een jeans voor een casual look of combineer het met een blazer voor een meer formele outfit. Dit T-shirt is een veelzijdig item dat in geen enkele garderobe mag ontbreken.

Productdetails

Het Double Icon Logo T-shirt Red valt onder verschillende categorieën, waaronder T-shirts & Polo's, T-shirts, Ronde hals T-shirts en Merken. Dit betekent dat je dit T-shirt eenvoudig kunt vinden en combineren met andere items uit dezelfde categorieën.

De opvallende rode kleur maakt dit T-shirt een echte eyecatcher. Of je nu kiest voor een maat S, M, L, XL of XXL, je kunt altijd rekenen op de perfecte pasvorm en een stijlvolle uitstraling. Het T-shirt is ontworpen om lang mee te gaan, zodat je er keer op keer van kunt genieten.

Maak je outfit compleet

Bij Nieuwnieuw.com Herenmode vind je een uitgebreid assortiment aan T-shirts & Polo's die perfect passen bij het Double Icon Logo T-shirt Red. Ontdek de nieuwste trends en creëer je eigen unieke stijl met de hoogwaardige kleding van BALLIN'.

Bestel nu en ervaar het verschil

Wacht niet langer en voeg het Double Icon Logo T-shirt Red toe aan je garderobe. Bestel vandaag nog en profiteer van onze snelle levering en uitstekende klantenservice. Mis deze kans niet om je stijl naar een hoger niveau te tillen met dit iconische T-shirt van BALLIN'. Bezoek onze website en ontdek het volledige assortiment aan T-shirts & Polo's en meer!

Verzending naar het buitenland

Verzending naar het buitenland

Voor België en Duitsland zijn de verzendkosten € 4,95. Bij een bestedingsbedrag vanaf € 100,- betaal je geen verzendkosten. Onze verzendpartner voor pakketten in Nederland is Post NL of Trunkrs.

Meer informatie

Voor verzending naar het Verenigd Koninkrijk, Luxemburg, Italië, Frankrijk, Zwitserland en Oosterijk €9,95 bij een orderbedrag onder de €200. Bij een bestelling boven €200 dan geldt er gratis verzending.

Product tags

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Double Icon Logo T-shirt Red (24019105 - 28)

Double Icon Logo T-shirt Red (24019105 - 28)

49,99 € 24,99

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    Deze winkel is in aanbouw. Eventueel geplaatste orders zullen niet worden gehonoreerd of verwerkt. Verbergen