Terug

Mega Magazijn Uitverkoop: 18 t/m 20 oktober

BALLIN' Side logo T-shirt Navy (24019101 - 07)

Voor 23:59 besteld, is de volgende werkdag in huis!

This product is available in the following variants:

  • Op voorraad

Choose from:

49,99 € 24,99

Aan verlanglijst toevoegen

  • Voor 23:59 besteld, de volgende werkdag in huis!
  • Retourneren binnen 30 dagen.
  • Elke week 3 koopavonden
  • Producten van hoge kwaliteit

Productomschrijving

BALLIN' Side logo T-shirt Navy (24019101 - 07)

Ontdek de stijlvolle Side Logo T-shirt Navy van BALLIN'. Een perfecte mix van comfort en elegantie voor elke gelegenheid. Bestel nu en upgrade je garderobe!

Lees de volledige productomschrijving

Ontdek de Elegantie van de Side Logo T-shirt Navy

Bij BALLIN' draait alles om stijl en kwaliteit. De Side Logo T-shirt Navy (24019101 - 07) is een perfecte belichaming van deze waarden. Dit T-shirt is ontworpen voor de moderne man die zowel comfort als een verfijnde uitstraling zoekt. Het subtiele logo aan de zijkant geeft een unieke twist aan een klassiek ontwerp, waardoor het ideaal is voor elke gelegenheid.

Waarom Kiezen voor de Side Logo T-shirt Navy?

De Side Logo T-shirt Navy biedt een perfecte balans tussen casual en chic. Gemaakt van hoogwaardige materialen, voelt dit T-shirt zacht aan op de huid en biedt het de hele dag door comfort. Het is een veelzijdig kledingstuk dat je kunt dragen tijdens een ontspannen weekend of een informele bijeenkomst. De diepe navy kleur straalt een tijdloze elegantie uit die moeiteloos te combineren is met andere kledingstukken.

Unieke Verkoopargumenten

Wat dit T-shirt echt bijzonder maakt, is de aandacht voor detail en de kwaliteit van de afwerking. Het logo aan de zijkant is subtiel maar stijlvol, waardoor het een onderscheidend kenmerk is zonder te overheersen. Dit T-shirt is een must-have voor elke man die waarde hecht aan mode en kwaliteit. Bovendien is het verkrijgbaar in de Europese maten L en M, zodat je zeker de perfecte pasvorm vindt.

Details van de Side Logo T-shirt Navy

De Side Logo T-shirt Navy valt onder verschillende categorieën, waaronder T-shirts & Polo's, T-shirts, Ronde hals T-shirts, Merken, BALLIN, Nieuwe collectie, en meer. Dit geeft je de zekerheid dat je een veelzijdig en stijlvol kledingstuk aanschaft dat past bij verschillende stijlen en gelegenheden. Of je nu op zoek bent naar een casual outfit of iets meer gekleed, dit T-shirt past perfect in jouw garderobe.

Een Waardevolle Aanvulling op Jouw Garderobe

De Side Logo T-shirt Navy is meer dan alleen een kledingstuk; het is een investering in jouw persoonlijke stijl. Het biedt je de mogelijkheid om je garderobe te upgraden met een item dat zowel trendy als tijdloos is. Door te kiezen voor dit T-shirt, kies je voor kwaliteit, stijl en comfort.

Bestel Nu en Ervaar de Kwaliteit

Wacht niet langer en voeg de Side Logo T-shirt Navy toe aan jouw collectie. Bezoek onze website en ontdek de volledige collectie van BALLIN'. Wees er snel bij, want onze nieuwe collectie is populair en snel uitverkocht. Bestel vandaag nog en ervaar zelf de unieke combinatie van stijl en comfort die dit T-shirt te bieden heeft.

Verzending naar het buitenland

Verzending naar het buitenland

Voor België en Duitsland zijn de verzendkosten € 4,95. Bij een bestedingsbedrag vanaf € 100,- betaal je geen verzendkosten. Onze verzendpartner voor pakketten in Nederland is Post NL of Trunkrs.

Meer informatie

Voor verzending naar het Verenigd Koninkrijk, Luxemburg, Italië, Frankrijk, Zwitserland en Oosterijk €9,95 bij een orderbedrag onder de €200. Bij een bestelling boven €200 dan geldt er gratis verzending.

Product tags

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Side logo T-shirt Navy (24019101 - 07)

Side logo T-shirt Navy (24019101 - 07)

49,99 € 24,99

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    Deze winkel is in aanbouw. Eventueel geplaatste orders zullen niet worden gehonoreerd of verwerkt. Verbergen