Terug

FINAL SALE: 60% KORTING OP ZOMERCOLLECTIE

BALLIN' Sports Club T-shirt White (24019109 - 01)

1-5 werkdagen

This product is available in the following variants:

  • Externe locatie

Choose from:

49,99 € 20,-

Aan verlanglijst toevoegen

  • Voor 23:59 besteld, de volgende werkdag in huis!
  • Retourneren binnen 30 dagen.
  • Elke week 3 koopavonden
  • Producten van hoge kwaliteit

Productomschrijving

BALLIN' Sports Club T-shirt White (24019109 - 01)

Ontdek de perfecte mix van comfort en stijl met de Sports Club T-shirt White van BALLIN'. Bestel nu en ervaar zelf de veelzijdigheid en kwaliteit van dit must-have kledingstuk!

Lees de volledige productomschrijving

Ontdek de Perfecte Mix van Comfort en Stijl met de Sports Club T-shirt White

Bij BALLIN' draait alles om het combineren van hoogwaardige kwaliteit met een eigentijdse stijl. De Sports Club T-shirt White (24019109 - 01) is daar geen uitzondering op. Dit T-shirt is een must-have voor elke modebewuste man die op zoek is naar een veelzijdig kledingstuk dat zowel casual als gekleed gedragen kan worden.

Waarom Kiezen voor de Sports Club T-shirt White?

De Sports Club T-shirt White biedt een ongeëvenaard comfort dankzij het gebruik van zachte, ademende materialen. Dit T-shirt is ontworpen om je de hele dag fris en comfortabel te houden, of je nu een drukke dag op kantoor hebt of een ontspannen weekend doorbrengt. De klassieke witte kleur en de ronde hals zorgen ervoor dat dit T-shirt eenvoudig te combineren is met verschillende outfits, waardoor het een essentieel onderdeel van je garderobe wordt.

Daarnaast is de Sports Club T-shirt White onderdeel van de nieuwste collectie van BALLIN', een merk dat bekend staat om zijn innovatieve ontwerpen en hoogwaardige afwerking. Door te kiezen voor dit T-shirt, investeer je in een tijdloos kledingstuk dat seizoen na seizoen stijlvol blijft.

Productdetails

De Sports Club T-shirt White valt onder meerdere categorieën, waaronder T-shirts & Polo's, T-shirts, en Ronde hals T-shirts. Dit veelzijdige T-shirt is beschikbaar in de Europese maten S, M, L en XL, zodat er altijd een perfecte pasvorm voor jou is. De witte kleur zorgt voor een frisse, schone look die eenvoudig te stylen is met zowel casual als formele kledingstukken.

Het T-shirt is gemaakt van hoogwaardige materialen die niet alleen comfortabel zijn, maar ook lang meegaan. De zorgvuldige afwerking en aandacht voor detail maken dit T-shirt tot een waardevolle toevoeging aan je garderobe. Of je nu een fan bent van BALLIN of gewoon op zoek bent naar een kwalitatief hoogwaardig T-shirt, de Sports Club T-shirt White is een uitstekende keuze.

Creëer Jouw Perfecte Look

Stel je voor dat je dit T-shirt draagt met een stijlvolle jeans en een paar sneakers voor een casual look, of combineer het met een blazer en nette schoenen voor een meer formele uitstraling. De mogelijkheden zijn eindeloos, en dat maakt de Sports Club T-shirt White een onmisbaar item in je kledingkast.

Bestel Nu en Ervaar het Verschil

Wacht niet langer en voeg de Sports Club T-shirt White (24019109 - 01) van BALLIN' toe aan je winkelmandje. Bezoek onze website en ontdek het uitgebreide assortiment aan T-shirts & Polo's, T-shirts en meer. Bestel vandaag nog en ervaar zelf de perfecte mix van comfort en stijl die dit T-shirt te bieden heeft. Wees er snel bij, want deze populaire items vliegen de deur uit!

Verzending naar het buitenland

Verzending naar het buitenland

Voor België en Duitsland zijn de verzendkosten € 4,95. Bij een bestedingsbedrag vanaf € 100,- betaal je geen verzendkosten. Onze verzendpartner voor pakketten in Nederland is Post NL of Trunkrs.

Meer informatie

Voor verzending naar het Verenigd Koninkrijk, Luxemburg, Italië, Frankrijk, Zwitserland en Oosterijk €9,95 bij een orderbedrag onder de €200. Bij een bestelling boven €200 dan geldt er gratis verzending.

Product tags

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Sports Club T-shirt White (24019109 - 01)

Sports Club T-shirt White (24019109 - 01)

49,99 € 20,-

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    Deze winkel is in aanbouw. Eventueel geplaatste orders zullen niet worden gehonoreerd of verwerkt. Verbergen