Terug

FINAL SALE: 60% KORTING OP ZOMERCOLLECTIE

BALLIN' Wave Logo T-shirt Black (24019117 - 02)

Voor 23:59 besteld, is de volgende werkdag in huis!

This product is available in the following variants:

  • Op voorraad

Choose from:

49,99 € 20,-

Aan verlanglijst toevoegen

  • Voor 23:59 besteld, de volgende werkdag in huis!
  • Retourneren binnen 30 dagen.
  • Elke week 3 koopavonden
  • Producten van hoge kwaliteit

Productomschrijving

BALLIN' Wave Logo T-shirt Black (24019117 - 02)

Ontdek de stijlvolle Wave Logo T-shirt Black van BALLIN'. Een must-have voor elke modebewuste man. Stijl, comfort en kwaliteit in één. Maak een statement en voeg dit tijdloze stuk vandaag nog toe aan je collectie!

Lees de volledige productomschrijving

Ontdek de Stijlvolle Wave Logo T-shirt Black

De Wave Logo T-shirt Black (24019117 - 02) van BALLIN' is een must-have voor elke modebewuste man. Dit iconische T-shirt, onderdeel van onze T-shirts & Polo's collectie, combineert moeiteloos stijl en comfort, waardoor het een perfecte keuze is voor zowel casual als formele gelegenheden.

Waarom Kiezen voor de Wave Logo T-shirt Black?

Het Wave Logo T-shirt Black biedt niet alleen een tijdloze uitstraling, maar ook een superieure kwaliteit die je van BALLIN' mag verwachten. Gemaakt van hoogwaardige materialen, zorgt dit T-shirt voor een comfortabele pasvorm en langdurige duurzaamheid. De zwarte kleur voegt een vleugje elegantie toe, waardoor het een veelzijdig stuk is dat gemakkelijk te combineren is met verschillende outfits.

Unieke Verkoopargumenten

Met zijn ronde hals en minimalistische ontwerp, is de Wave Logo T-shirt Black een perfecte aanvulling op je garderobe. Het subtiele logo van BALLIN' op de borst geeft het T-shirt een verfijnde touch zonder te overheersen. Dit maakt het ideaal voor zowel een ontspannen dagje uit als een meer formele setting.

Productdetails

Dit T-shirt valt onder meerdere categorieën, waaronder T-shirts, Ronde hals T-shirts, en Nieuwe collectie. Verkrijgbaar in de Europese maten S, M, L en XL, biedt het een perfecte pasvorm voor iedere man. De diepzwarte kleur maakt het een tijdloze klassieker die nooit uit de mode raakt.

Maak een Statement met BALLIN'

Het dragen van de Wave Logo T-shirt Black van BALLIN' betekent meer dan alleen een kledingstuk dragen; het is een statement van stijl en klasse. Dit T-shirt past perfect in het moderne leven van de modebewuste man en voegt een vleugje luxe toe aan je dagelijkse look.

Wacht Niet Langer!

Beleef de unieke combinatie van stijl en comfort met de Wave Logo T-shirt Black. Bezoek onze website en voeg dit veelzijdige T-shirt vandaag nog toe aan je collectie. Wees er snel bij, want deze populaire items uit de T-shirts & Polo's collectie vliegen de deur uit. Ontdek nu de wereld van BALLIN' en ervaar zelf waarom dit merk synoniem staat voor kwaliteit en stijl.

Verzending naar het buitenland

Verzending naar het buitenland

Voor België en Duitsland zijn de verzendkosten € 4,95. Bij een bestedingsbedrag vanaf € 100,- betaal je geen verzendkosten. Onze verzendpartner voor pakketten in Nederland is Post NL of Trunkrs.

Meer informatie

Voor verzending naar het Verenigd Koninkrijk, Luxemburg, Italië, Frankrijk, Zwitserland en Oosterijk €9,95 bij een orderbedrag onder de €200. Bij een bestelling boven €200 dan geldt er gratis verzending.

Product tags

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Wave Logo T-shirt Black (24019117 - 02)

Wave Logo T-shirt Black (24019117 - 02)

49,99 € 20,-

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    Deze winkel is in aanbouw. Eventueel geplaatste orders zullen niet worden gehonoreerd of verwerkt. Verbergen