Terug

FINAL SALE: 60% KORTING OP ZOMERCOLLECTIE

BALLIN' Wave Logo T-shirt Faded Green (24019117 - 76)

Voor 23:59 besteld, is de volgende werkdag in huis!

This product is available in the following variants:

  • Op voorraad

Choose from:

49,99 € 20,-

Aan verlanglijst toevoegen

  • Voor 23:59 besteld, de volgende werkdag in huis!
  • Retourneren binnen 30 dagen.
  • Elke week 3 koopavonden
  • Producten van hoge kwaliteit

Productomschrijving

BALLIN' Wave Logo T-shirt Faded Green (24019117 - 76)

Voeg nu de exclusieve Wave Logo T-shirt Faded Green van BALLIN' toe aan je collectie! Ontdek stijl en kwaliteit bij Nieuwnieuw.com Herenmode. Bestel snel, voor ze uitverkocht zijn!

Lees de volledige productomschrijving

Ontdek de Wave Logo T-shirt Faded Green van BALLIN'

Bij Nieuwnieuw.com Herenmode begrijpen we dat kleding meer is dan alleen een manier om jezelf te bedekken. Het is een uitdrukking van wie je bent, een statement van je stijl en persoonlijkheid. Daarom presenteren we met trots de BALLIN' Wave Logo T-shirt Faded Green (24019117 - 76), een must-have voor elke modebewuste man.

Waarom kiezen voor de Wave Logo T-shirt Faded Green?

De Wave Logo T-shirt Faded Green is niet zomaar een T-shirt; het is een symbool van stijl en verfijning. Gemaakt door het gerenommeerde merk BALLIN', staat dit T-shirt garant voor kwaliteit en duurzaamheid. De subtiele groene kleur geeft een frisse en moderne uitstraling, perfect voor zowel casual als meer formele gelegenheden.

Unieke verkoopargumenten

Dit T-shirt onderscheidt zich door zijn unieke ontwerp en hoogwaardige materialen. De ronde hals zorgt voor een klassieke look, terwijl het iconische logo van BALLIN' een vleugje exclusiviteit toevoegt. Of je nu een maat S, M, L of XL draagt, de Wave Logo T-shirt Faded Green biedt een perfecte pasvorm voor elke man. Bovendien valt dit T-shirt onder meerdere categorieën zoals T-shirts & Polo's en T-shirts, waardoor je eenvoudig kunt vinden wat je zoekt.

Productdetails

De Wave Logo T-shirt Faded Green behoort tot de nieuwste collectie van BALLIN' en is een veelzijdige aanvulling op je garderobe. Het T-shirt is verkrijgbaar in verschillende Europese maten: S, M, L en XL, zodat je altijd de juiste maat kunt vinden. De groene kleur voegt een vleugje frisheid toe aan je outfit, terwijl de ronde hals een tijdloze uitstraling biedt. Dit T-shirt valt onder de categorieën T-shirts & Polo's en T-shirts, waardoor het een veelzijdige keuze is voor elke gelegenheid.

Waarom wachten?

Wacht niet langer en voeg de Wave Logo T-shirt Faded Green van BALLIN' toe aan je collectie. Bezoek onze website en ontdek waarom Nieuwnieuw.com Herenmode dé bestemming is voor stijlvolle en hoogwaardige herenkleding. Bestel nu en ervaar de perfecte combinatie van comfort en stijl. Wees er snel bij, want deze exclusieve collectie is snel uitverkocht!

Verzending naar het buitenland

Verzending naar het buitenland

Voor België en Duitsland zijn de verzendkosten € 4,95. Bij een bestedingsbedrag vanaf € 100,- betaal je geen verzendkosten. Onze verzendpartner voor pakketten in Nederland is Post NL of Trunkrs.

Meer informatie

Voor verzending naar het Verenigd Koninkrijk, Luxemburg, Italië, Frankrijk, Zwitserland en Oosterijk €9,95 bij een orderbedrag onder de €200. Bij een bestelling boven €200 dan geldt er gratis verzending.

Product tags

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Wave Logo T-shirt Faded Green (24019117 - 76)

Wave Logo T-shirt Faded Green (24019117 - 76)

49,99 € 20,-

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    Deze winkel is in aanbouw. Eventueel geplaatste orders zullen niet worden gehonoreerd of verwerkt. Verbergen