Terug

FINAL SALE: 60% KORTING OP ZOMERCOLLECTIE

BALLIN' Wave Logo T-shirt White (24019117 - 01)

Voor 23:59 besteld, is de volgende werkdag in huis!

This product is available in the following variants:

  • Op voorraad

Choose from:

49,99 € 20,-

Aan verlanglijst toevoegen

  • Voor 23:59 besteld, de volgende werkdag in huis!
  • Retourneren binnen 30 dagen.
  • Elke week 3 koopavonden
  • Producten van hoge kwaliteit

Productomschrijving

BALLIN' Wave Logo T-shirt White (24019117 - 01)

Ontdek de tijdloze stijl van de Wave Logo T-shirt White van BALLIN'. Comfort en elegantie in één. Een must-have voor elke moderne man. Bestel nu!

Lees de volledige productomschrijving

Ontdek de Tijdloze Stijl van de Wave Logo T-shirt White

Bij Nieuwnieuw.com Herenmode begrijpen we dat mode meer is dan alleen kleding; het is een manier om jezelf uit te drukken. Met trots presenteren wij de Wave Logo T-shirt White (24019117 - 01) van het gerenommeerde merk BALLIN'. Dit T-shirt is een perfecte mix van comfort en stijl, ideaal voor de moderne man die altijd op zoek is naar de nieuwste trends.

Waarom de Wave Logo T-shirt White een Must-Have is

De Wave Logo T-shirt White biedt een unieke combinatie van eenvoud en elegantie. Gemaakt van hoogwaardige materialen, zorgt dit T-shirt voor een comfortabele pasvorm die de hele dag meegaat. Het strakke witte design met het iconische logo van BALLIN' maakt het een veelzijdig stuk dat gemakkelijk te combineren is met andere kledingstukken uit je garderobe.

Of je nu op zoek bent naar een casual outfit voor een ontspannen weekend of een stijlvolle look voor een avondje uit, deze T-shirt past perfect bij elke gelegenheid. De ronde hals en de subtiele branding geven het een moderne uitstraling die zowel trendy als tijdloos is.

Details die het Verschil Maken

De Wave Logo T-shirt White valt onder verschillende categorieën, waaronder T-shirts & Polo's, T-shirts, en Ronde hals T-shirts. Dit benadrukt de veelzijdigheid en het brede scala aan stijlen die dit T-shirt biedt. Het is beschikbaar in de Europese maten S, L, M, XL en XXL, zodat je altijd de perfecte pasvorm kunt vinden.

Het T-shirt is uitgevoerd in een klassieke witte kleur, wat het een tijdloze en veelzijdige toevoeging maakt aan je kledingcollectie. Of je nu een minimalistische stijl hebt of graag experimenteert met verschillende looks, dit T-shirt biedt eindeloze mogelijkheden.

Een Statement van Stijl

Met de Wave Logo T-shirt White maak je een statement zonder te overdrijven. Het is een stuk dat je zelfvertrouwen versterkt en je persoonlijke stijl naar een hoger niveau tilt. Het merk BALLIN' staat bekend om zijn hoogwaardige en modieuze kleding, en dit T-shirt is daar geen uitzondering op. Het is een investering in kwaliteit en stijl die je keer op keer zult dragen.

Grijp Nu Je Kans

Wacht niet langer en voeg de Wave Logo T-shirt White toe aan je collectie. Bezoek onze website en ontdek de volledige collectie van BALLIN'. Bestel vandaag nog en ervaar zelf waarom dit T-shirt een onmisbaar item is voor elke modebewuste man. Wees er snel bij, want deze populaire stijl is snel uitverkocht!

Verzending naar het buitenland

Verzending naar het buitenland

Voor België en Duitsland zijn de verzendkosten € 4,95. Bij een bestedingsbedrag vanaf € 100,- betaal je geen verzendkosten. Onze verzendpartner voor pakketten in Nederland is Post NL of Trunkrs.

Meer informatie

Voor verzending naar het Verenigd Koninkrijk, Luxemburg, Italië, Frankrijk, Zwitserland en Oosterijk €9,95 bij een orderbedrag onder de €200. Bij een bestelling boven €200 dan geldt er gratis verzending.

Product tags

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Wave Logo T-shirt White (24019117 - 01)

Wave Logo T-shirt White (24019117 - 01)

49,99 € 20,-

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    Deze winkel is in aanbouw. Eventueel geplaatste orders zullen niet worden gehonoreerd of verwerkt. Verbergen