Terug

FINAL SALE: 60% KORTING OP ZOMERCOLLECTIE

Bamboo Basics Boxershorts 7Pack Bamboo 3Black+2Navy+2Army Ton Sur Ton (Rico_003)

Voor 23:59 besteld, is de volgende werkdag in huis!

This product is available in the following variants:

  • Op voorraad

Choose from:

€ 79,95

Aan verlanglijst toevoegen

  • Voor 23:59 besteld, de volgende werkdag in huis!
  • Retourneren binnen 30 dagen.
  • Elke week 3 koopavonden
  • Producten van hoge kwaliteit

Productomschrijving

Bamboo Basics Boxershorts 7Pack Bamboo 3Black+2Navy+2Army Ton Sur Ton (Rico_003)

Ontdek de comfort en stijl van de Boxershorts 7Pack Bamboo 3Black+2Navy+2Army Ton Sur Ton (Rico_003) van Bamboo Basics. Bestel nu voor kwaliteit en duurzaamheid!

Lees de volledige productomschrijving

Boxershorts 7Pack Bamboo 3Black+2Navy+2Army Ton Sur Ton (Rico_003)

Ontdek de ultieme combinatie van comfort en stijl met de Boxershorts 7Pack Bamboo 3Black+2Navy+2Army Ton Sur Ton (Rico_003) van Bamboo Basics. Deze boxershorts zijn ontworpen voor de moderne man die waarde hecht aan kwaliteit en duurzaamheid. Perfect voor elke gelegenheid, van een drukke werkdag tot een ontspannen weekend thuis.

Waarom kiezen voor deze boxershorts?

Deze set van zeven boxershorts biedt niet alleen variatie in kleur, maar ook ongeëvenaard comfort dankzij het gebruik van bamboevezels. Bamboe Basics staat bekend om zijn milieuvriendelijke en huidvriendelijke materialen, waardoor je met een gerust hart kunt genieten van elke dag. De zachte en ademende stof zorgt ervoor dat je de hele dag fris en comfortabel blijft.

Unieke verkoopargumenten

Wat deze boxershorts echt uniek maakt, is de combinatie van stijl en functionaliteit. De set bevat drie zwarte, twee marineblauwe en twee legergroene boxershorts, waardoor je altijd een passende keuze hebt voor elke outfit. Daarnaast biedt bamboevezel natuurlijke antibacteriële eigenschappen en uitstekende vochtregulatie, wat bijdraagt aan een optimale hygiëne en comfort.

Productdetails

Deze boxershorts vallen onder de categorieën Boxershorts, Merken, Nieuwe collectie, en Ondergoed. Ze zijn beschikbaar in de Europese maat XXL, waardoor ze perfect zijn voor de man die op zoek is naar een comfortabele en goed passende onderbroek. De hoogwaardige afwerking en duurzame materialen maken deze boxershorts een waardevolle toevoeging aan je garderobe.

Exclusieve aanbieding

Wacht niet langer en voeg deze veelzijdige set boxershorts toe aan je collectie. Met de Boxershorts 7Pack Bamboo 3Black+2Navy+2Army Ton Sur Ton (Rico_003) van Bamboo Basics ben je verzekerd van comfort en stijl, elke dag opnieuw. Bestel nu en ervaar zelf het verschil dat kwaliteit en vakmanschap kunnen maken.

Verzending naar het buitenland

Verzending naar het buitenland

Voor België en Duitsland zijn de verzendkosten € 4,95. Bij een bestedingsbedrag vanaf € 100,- betaal je geen verzendkosten. Onze verzendpartner voor pakketten in Nederland is Post NL of Trunkrs.

Meer informatie

Voor verzending naar het Verenigd Koninkrijk, Luxemburg, Italië, Frankrijk, Zwitserland en Oosterijk €9,95 bij een orderbedrag onder de €200. Bij een bestelling boven €200 dan geldt er gratis verzending.

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Boxershorts 7Pack Bamboo 3Black+2Navy+2Army Ton Sur Ton (Rico_003)

Boxershorts 7Pack Bamboo 3Black+2Navy+2Army Ton Sur Ton (Rico_003)

€ 79,95

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    Deze winkel is in aanbouw. Eventueel geplaatste orders zullen niet worden gehonoreerd of verwerkt. Verbergen