Terug

FINAL SALE: 60% KORTING OP ZOMERCOLLECTIE

Blue Industry Overshirt SAND (NAPOLIW24-M1 - SAND)

Voor 23:59 besteld, is de volgende werkdag in huis!

This product is available in the following variants:

  • Op voorraad

Choose from:

€ 189,95 Gratis verzending

Aan verlanglijst toevoegen

  • Voor 23:59 besteld, de volgende werkdag in huis!
  • Retourneren binnen 30 dagen.
  • Elke week 3 koopavonden
  • Producten van hoge kwaliteit

Productomschrijving

Blue Industry Overshirt SAND (NAPOLIW24-M1 - SAND)

Ontdek de Overshirt SAND van Blue Industry: een perfecte mix van stijl en comfort. Met hoogwaardige materialen en een tijdloos ontwerp is dit de must-have voor elke moderne man. Bestel nu!

Lees de volledige productomschrijving

Ontdek de Elegantie van de Overshirt SAND van Blue Industry

Bij Nieuwnieuw.com Herenmode begrijpen we dat stijl en comfort hand in hand moeten gaan. Daarom presenteren we met trots de Overshirt SAND (NAPOLIW24-M1 - SAND) van het gerenommeerde merk Blue Industry. Deze overshirt is niet zomaar een kledingstuk; het is een statement van verfijning en veelzijdigheid, perfect voor de moderne man die zowel casual als formeel voor de dag wil komen.

Waarom Kiezen voor de Overshirt SAND?

De Overshirt SAND is ontworpen met oog voor detail en gemaakt van hoogwaardige materialen. Met een samenstelling van 24% wol, 22% polyester en 54% acryl biedt deze overshirt niet alleen een luxueuze uitstraling, maar ook het comfort en de duurzaamheid die je van een topmerk als Blue Industry mag verwachten. De veelzijdige kleurencombinatie van multicolor, beige en bruin maakt het eenvoudig om deze overshirt te combineren met verschillende outfits, waardoor je altijd stijlvol voor de dag komt.

Stijlvol en Veelzijdig

Of je nu een dag op kantoor doorbrengt of een informele bijeenkomst hebt, de Overshirt SAND past perfect bij elke gelegenheid. De Europese maten L, M, XL en XXL zorgen ervoor dat er voor elke man een perfecte pasvorm beschikbaar is. De overshirt valt onder de categorie Overhemden, maar biedt de extra veelzijdigheid van een overshirt, waardoor het een onmisbaar item in je garderobe wordt.

Een Tijdloze Toevoeging aan je Garderobe

De Overshirt SAND van Blue Industry is meer dan alleen een kledingstuk; het is een investering in je persoonlijke stijl. De combinatie van wol, polyester en acryl zorgt voor een perfecte balans tussen warmte en ademend vermogen, waardoor je het hele jaar door kunt genieten van dit stijlvolle item. De subtiele kleuren en het verfijnde ontwerp maken het een tijdloze toevoeging aan je garderobe.

Mis Deze Kans Niet

Wacht niet langer en voeg de Overshirt SAND van Blue Industry toe aan je collectie. Bezoek onze website en ontdek waarom Nieuwnieuw.com Herenmode dé bestemming is voor stijlvolle en kwalitatieve herenkleding. Bestel nu en ervaar zelf de perfecte combinatie van stijl, comfort en kwaliteit. Wees er snel bij, want dit exclusieve item is populair en de voorraad is beperkt!

Verzending naar het buitenland

Verzending naar het buitenland

Voor België en Duitsland zijn de verzendkosten € 4,95. Bij een bestedingsbedrag vanaf € 100,- betaal je geen verzendkosten. Onze verzendpartner voor pakketten in Nederland is Post NL of Trunkrs.

Meer informatie

Voor verzending naar het Verenigd Koninkrijk, Luxemburg, Italië, Frankrijk, Zwitserland en Oosterijk €9,95 bij een orderbedrag onder de €200. Bij een bestelling boven €200 dan geldt er gratis verzending.

Product tags

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Overshirt SAND (NAPOLIW24-M1 - SAND)

Overshirt SAND (NAPOLIW24-M1 - SAND)

€ 189,95

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    Deze winkel is in aanbouw. Eventueel geplaatste orders zullen niet worden gehonoreerd of verwerkt. Verbergen