Terug

FINAL SALE: 60% KORTING OP ZOMERCOLLECTIE

District Indigo Performance Polo Print Navy (7.31.400.788 - 311)

Voor 23:59 besteld, is de volgende werkdag in huis!

This product is available in the following variants:

  • Op voorraad

Choose from:

99,95 € 39,98

Aan verlanglijst toevoegen

  • Voor 23:59 besteld, de volgende werkdag in huis!
  • Retourneren binnen 30 dagen.
  • Elke week 3 koopavonden
  • Producten van hoge kwaliteit

Productomschrijving

District Indigo Performance Polo Print Navy (7.31.400.788 - 311)

Ontdek de District Indigo Performance Polo Print Navy: stijlvol, comfortabel en perfect voor elke gelegenheid. Beperkte voorraad, dus bestel snel en ervaar de kwaliteit zelf!

Lees de volledige productomschrijving

Ontdek de District Indigo Performance Polo Print Navy

Bij Nieuwnieuw.com Herenmode presenteren we met trots de District Indigo Performance Polo Print Navy (7.31.400.788 - 311). Deze polo is meer dan zomaar een kledingstuk; het is een statement van stijl, comfort en kwaliteit. Deze polo, afkomstig van het gerenommeerde merk District Indigo, is perfect voor de moderne man die zowel casual als gekleed voor de dag wil komen.

Waarom kiezen voor de District Indigo Performance Polo?

De District Indigo Performance Polo Print Navy biedt een unieke combinatie van stijl en functionaliteit. Gemaakt van hoogwaardige materialen, zorgt deze polo voor een comfortabele pasvorm en een verfijnde uitstraling. De navy kleur en het subtiele printdesign maken deze polo veelzijdig en geschikt voor verschillende gelegenheden. Of je nu een zakelijke bijeenkomst hebt of een informele avond met vrienden, deze polo past altijd perfect.

Uitmuntende Kwaliteit en Comfort

Wat deze polo echt onderscheidt, is de aandacht voor detail en de superieure kwaliteit. De stof is ademend en zorgt ervoor dat je je de hele dag fris voelt. Bovendien is de polo gemakkelijk te onderhouden, wat betekent dat je er altijd op je best uitziet zonder veel moeite. De Europese maat 3XL zorgt ervoor dat ook grotere maten perfect passen, zonder in te leveren op stijl of comfort.

Een Veelzijdige Aanvulling op je Garderobe

De Polo's van District Indigo zijn ontworpen met de moderne man in gedachten. Deze polo kan gemakkelijk gecombineerd worden met een nette broek voor een formele look, of met een casual jeans voor een relaxte uitstraling. Het is een essentieel item in de categorieën Polo's, Korte mouw polo's, Merken, Polo's, T-shirts & Polo's.

Exclusief en Beperkt Beschikbaar

Bij Nieuwnieuw.com Herenmode streven we ernaar om onze klanten de beste en meest exclusieve kledingstukken aan te bieden. De District Indigo Performance Polo Print Navy is hier geen uitzondering op. Dit exclusieve item is beperkt beschikbaar, dus wacht niet te lang. Voeg deze stijlvolle en veelzijdige polo vandaag nog toe aan je garderobe en ervaar zelf de kwaliteit en het comfort van District Indigo.

Bestel nu en ervaar de perfecte combinatie van stijl en comfort met de District Indigo Performance Polo Print Navy. Beperkte voorraad, dus wees er snel bij!

Verzending naar het buitenland

Verzending naar het buitenland

Voor België en Duitsland zijn de verzendkosten € 4,95. Bij een bestedingsbedrag vanaf € 100,- betaal je geen verzendkosten. Onze verzendpartner voor pakketten in Nederland is Post NL of Trunkrs.

Meer informatie

Voor verzending naar het Verenigd Koninkrijk, Luxemburg, Italië, Frankrijk, Zwitserland en Oosterijk €9,95 bij een orderbedrag onder de €200. Bij een bestelling boven €200 dan geldt er gratis verzending.

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Performance Polo Print Navy (7.31.400.788 - 311)

Performance Polo Print Navy (7.31.400.788 - 311)

99,95 € 39,98

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    Deze winkel is in aanbouw. Eventueel geplaatste orders zullen niet worden gehonoreerd of verwerkt. Verbergen