Terug

FINAL SALE: 60% KORTING OP ZOMERCOLLECTIE

District Indigo Polo Cotton/Stretch Grey (7.31.401.400 - 026)

Voor 23:59 besteld, is de volgende werkdag in huis!

This product is available in the following variants:

  • Op voorraad

Choose from:

79,95 € 31,98

Aan verlanglijst toevoegen

  • Voor 23:59 besteld, de volgende werkdag in huis!
  • Retourneren binnen 30 dagen.
  • Elke week 3 koopavonden
  • Producten van hoge kwaliteit

Productomschrijving

District Indigo Polo Cotton/Stretch Grey (7.31.401.400 - 026)

Polo Cotton/Stretch Grey: Comfort en stijl in één! Ontdek de veelzijdige District Indigo polo bij Nieuwnieuw.com Herenmode. Bestel nu voor een tijdloze look!

Lees de volledige productomschrijving

Polo Cotton/Stretch Grey: De Perfecte Mix van Comfort en Stijl

Bij Nieuwnieuw.com Herenmode begrijpen we dat een stijlvolle en comfortabele outfit essentieel is voor elke man. Daarom presenteren we met trots de District Indigo Polo Cotton/Stretch Grey (7.31.401.400 - 026). Deze polo is een must-have voor elke garderobe, ontworpen om je zowel een casual als een geklede uitstraling te geven.

Waarom Kiezen voor de Polo Cotton/Stretch Grey?

De Polo Cotton/Stretch Grey van District Indigo is meer dan alleen een kledingstuk; het is een statement van stijl en comfort. Gemaakt van hoogwaardig katoen en stretchmateriaal, biedt deze polo een perfecte pasvorm en ultiem draagcomfort. De grijze kleur voegt een tijdloze en veelzijdige touch toe aan je outfit, waardoor je er altijd verzorgd uitziet, ongeacht de gelegenheid.

Unieke Verkooppunten

Wat deze polo echt onderscheidt, is de combinatie van kwaliteit en design. District Indigo staat bekend om hun aandacht voor detail en vakmanschap, en deze polo is daar geen uitzondering op. De stof is ademend en zacht, waardoor het ideaal is voor zowel warme zomerdagen als koele avonden. Bovendien zorgt de stretchcomponent ervoor dat de polo zijn vorm behoudt, zelfs na meerdere wasbeurten.

Productdetails

De Polo Cotton/Stretch Grey valt onder verschillende categorieën, waaronder Korte mouw polo's, Polo's, Nieuwe collectie, en T-shirts & Polo's. Deze veelzijdigheid maakt het gemakkelijk om de polo te combineren met andere items uit je garderobe. Verkrijgbaar in Europese maten S, M, L, XL, en XXL, is er voor elke man een perfecte pasvorm te vinden.

Stijlvol en Veelzijdig

Of je nu een dag op kantoor doorbrengt, een casual lunch hebt met vrienden, of een formele bijeenkomst bijwoont, de Polo Cotton/Stretch Grey past bij elke gelegenheid. De grijze kleur is eenvoudig te combineren met zowel jeans als chino's, en kan gemakkelijk worden opgefleurd met een blazer of jasje voor een meer formele look. Deze polo is een essentieel item in de garderobe van elke moderne man.

Ontdek de Collectie

Wacht niet langer en voeg deze veelzijdige en stijlvolle polo toe aan je collectie. Bezoek onze website en ontdek de volledige collectie van District Indigo. Met de Polo Cotton/Stretch Grey ben je verzekerd van een tijdloze en stijlvolle look die je bij elke gelegenheid kunt dragen. Bestel nu en ervaar zelf het comfort en de kwaliteit die District Indigo te bieden heeft. Wees er snel bij, want deze populaire polo is snel uitverkocht!

Verzending naar het buitenland

Verzending naar het buitenland

Voor België en Duitsland zijn de verzendkosten € 4,95. Bij een bestedingsbedrag vanaf € 100,- betaal je geen verzendkosten. Onze verzendpartner voor pakketten in Nederland is Post NL of Trunkrs.

Meer informatie

Voor verzending naar het Verenigd Koninkrijk, Luxemburg, Italië, Frankrijk, Zwitserland en Oosterijk €9,95 bij een orderbedrag onder de €200. Bij een bestelling boven €200 dan geldt er gratis verzending.

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Polo Cotton/Stretch Grey (7.31.401.400 - 026)

Polo Cotton/Stretch Grey (7.31.401.400 - 026)

79,95 € 31,98

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    Deze winkel is in aanbouw. Eventueel geplaatste orders zullen niet worden gehonoreerd of verwerkt. Verbergen