Terug

FINAL SALE: 60% KORTING OP ZOMERCOLLECTIE

Fellows United Pullover half zip random knit Blue (42.1112 - 112)

Voor 23:59 besteld, is de volgende werkdag in huis!

This product is available in the following variants:

  • Op voorraad

Choose from:

€ 99,99

Aan verlanglijst toevoegen

  • Voor 23:59 besteld, de volgende werkdag in huis!
  • Retourneren binnen 30 dagen.
  • Elke week 3 koopavonden
  • Producten van hoge kwaliteit

Productomschrijving

Fellows United Pullover half zip random knit Blue (42.1112 - 112)

Ervaar stijl en comfort met de Pullover half zip random knit Blue van Fellows United. Perfect voor elke gelegenheid, biedt deze trui een moderne look en uitstekende pasvorm. Bestel nu!

Lees de volledige productomschrijving

Pullover half zip random knit Blue (42.1112 - 112)

Ontdek de ultieme combinatie van stijl en comfort met de Fellows United Pullover half zip random knit Blue. Deze trui is een must-have voor elke modebewuste man die waarde hecht aan kwaliteit en een moderne uitstraling. Met zijn unieke half-zip ontwerp en verfijnde blauwe kleur, biedt deze trui een veelzijdige toevoeging aan je garderobe, perfect voor zowel casual als formele gelegenheden.

Waarom kiezen voor de Pullover half zip random knit Blue?

De Pullover half zip random knit Blue van Fellows United onderscheidt zich door zijn unieke ontwerp en hoogwaardige materialen. Deze trui valt onder de categorieën Truien & Vesten, en biedt een perfecte balans tussen stijl en functionaliteit. Het half-zip detail voegt een eigentijdse twist toe aan de klassieke trui, waardoor je eenvoudig je look kunt aanpassen aan de gelegenheid. Of je nu een ontspannen dag hebt of een formele bijeenkomst, deze trui past zich moeiteloos aan jouw behoeften aan.

Uitmuntende kwaliteit en pasvorm

De Pullover half zip random knit Blue is verkrijgbaar in diverse Europese maten, van L tot en met 4XL, waardoor er voor elke man een perfecte pasvorm beschikbaar is. De trui is gemaakt van hoogwaardige materialen die zorgen voor een comfortabele en duurzame draagervaring. De blauwe kleur voegt een vleugje verfijning toe aan je outfit, terwijl het random knit patroon een subtiele textuur en diepte biedt, waardoor je look net dat beetje extra krijgt.

Een veelzijdige aanvulling op je garderobe

Deze trui van Fellows United is niet alleen stijlvol, maar ook uiterst veelzijdig. Het half-zip ontwerp maakt het eenvoudig om de trui aan te passen aan verschillende weersomstandigheden en gelegenheden. Draag de trui met een overhemd voor een nette, formele look, of combineer hem met een casual T-shirt voor een ontspannen, dagelijkse outfit. De mogelijkheden zijn eindeloos, en met de Pullover half zip random knit Blue heb je altijd een stijlvolle optie binnen handbereik.

Exclusieve stijl van Fellows United

Fellows United staat bekend om zijn toewijding aan kwaliteit en stijl, en de Pullover half zip random knit Blue is daar geen uitzondering op. Deze trui weerspiegelt de kernwaarden van het merk, met een focus op vakmanschap en aandacht voor detail. Door te kiezen voor deze trui, investeer je in een kledingstuk dat niet alleen modieus is, maar ook lang meegaat en je keer op keer een stijlvolle uitstraling biedt.

Wacht niet langer en voeg de Pullover half zip random knit Blue van Fellows United toe aan je collectie. Bezoek onze website en ontdek de veelzijdige mogelijkheden van deze prachtige trui. Bestel nu en ervaar zelf de perfecte combinatie van stijl, comfort en kwaliteit. Mis deze kans niet om je garderobe te verrijken met een tijdloos en veelzijdig kledingstuk dat je keer op keer met plezier zult dragen.

Verzending naar het buitenland

Verzending naar het buitenland

Voor België en Duitsland zijn de verzendkosten € 4,95. Bij een bestedingsbedrag vanaf € 100,- betaal je geen verzendkosten. Onze verzendpartner voor pakketten in Nederland is Post NL of Trunkrs.

Meer informatie

Voor verzending naar het Verenigd Koninkrijk, Luxemburg, Italië, Frankrijk, Zwitserland en Oosterijk €9,95 bij een orderbedrag onder de €200. Bij een bestelling boven €200 dan geldt er gratis verzending.

Product tags

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Pullover half zip random knit Blue (42.1112 - 112)

Pullover half zip random knit Blue (42.1112 - 112)

€ 99,99

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    Deze winkel is in aanbouw. Eventueel geplaatste orders zullen niet worden gehonoreerd of verwerkt. Verbergen