Terug

2 TRUIEN VOOR €99,90!

Fellows United Pullover heavy waffle structure Navy (42.2618 - 110)

Voor 23:59 besteld, is de volgende werkdag in huis!

This product is available in the following variants:

  • Op voorraad

Choose from:

€ 119,99 Gratis verzending

Aan verlanglijst toevoegen

  • Voor 23:59 besteld, de volgende werkdag in huis!
  • Retourneren binnen 30 dagen.
  • Elke week 3 koopavonden
  • Producten van hoge kwaliteit

Productomschrijving

Fellows United Pullover heavy waffle structure Navy (42.2618 - 110)

Ontdek de Pullover Heavy Waffle Structure Navy van Fellows United. Tijdloos, stijlvol en comfortabel. Perfect voor elke gelegenheid. Voeg deze must-have toe aan je garderobe!

Lees de volledige productomschrijving

Ontdek de Tijdloze Stijl van de Pullover Heavy Waffle Structure Navy

Stap in de wereld van verfijnde herenkleding met de Pullover Heavy Waffle Structure Navy, een meesterwerk van Fellows United. Deze pullover is meer dan alleen een kledingstuk; het is een statement van stijl en elegantie, perfect voor de moderne man die waarde hecht aan kwaliteit en design.

Een Onmisbaar Item voor Elke Garderobe

De Pullover Heavy Waffle Structure Navy is ontworpen met oog voor detail en vakmanschap. De zware wafelstructuur geeft de trui niet alleen een unieke textuur, maar zorgt ook voor extra warmte en comfort tijdens de koudere maanden. De diepe navy kleur voegt een vleugje verfijning toe aan elke outfit, waardoor het een veelzijdig stuk is dat moeiteloos kan worden gecombineerd met zowel casual als formele kleding.

Waarom Kiezen voor Fellows United?

Fellows United staat bekend om zijn hoogwaardige materialen en tijdloze ontwerpen. Deze pullover is daar geen uitzondering op. Het merk combineert klassieke stijlen met moderne trends, waardoor je altijd verzekerd bent van een modieuze en duurzame keuze. Of je nu een fan bent van Truien & Vesten of gewoon op zoek bent naar een nieuwe favoriete trui, deze pullover biedt alles wat je nodig hebt.

Details die het Verschil Maken

Deze pullover is beschikbaar in een scala aan Europese maten, van M tot 3XL, zodat elke man de perfecte pasvorm kan vinden. De categorieën waaronder deze trui valt, zoals Truien & Vesten en Merken, benadrukken de veelzijdigheid en het brede aanbod van Fellows United. Of je nu kiest voor een casual look met jeans of een meer geklede uitstraling met een nette broek, deze trui is de ideale aanvulling op je garderobe.

Maak een Statement met je Stijl

De Pullover Heavy Waffle Structure Navy is niet alleen een kledingstuk, maar een investering in je persoonlijke stijl. Het biedt een perfecte balans tussen comfort en elegantie, waardoor je er altijd op je best uitziet, ongeacht de gelegenheid. De zware wafelstructuur en de rijke navy kleur maken het tot een opvallend stuk dat je met trots zult dragen.

Grijp je Kans

Wacht niet langer en voeg deze prachtige pullover toe aan je collectie. Bezoek Nieuwnieuw.com Herenmode en ontdek de wereld van Fellows United. Met ons uitgebreide assortiment aan truien en vesten ben je verzekerd van een stijlvolle en veelzijdige garderobe. Bestel nu en ervaar zelf de kwaliteit en het comfort van de Pullover Heavy Waffle Structure Navy. Laat deze kans niet aan je voorbijgaan om je garderobe te verrijken met een tijdloos en elegant stuk dat je keer op keer zult dragen.

Verzending naar het buitenland

Verzending naar het buitenland

Voor België en Duitsland zijn de verzendkosten € 4,95. Bij een bestedingsbedrag vanaf € 100,- betaal je geen verzendkosten. Onze verzendpartner voor pakketten in Nederland is Post NL of Trunkrs.

Meer informatie

Voor verzending naar het Verenigd Koninkrijk, Luxemburg, Italië, Frankrijk, Zwitserland en Oosterijk €9,95 bij een orderbedrag onder de €200. Bij een bestelling boven €200 dan geldt er gratis verzending.

Product tags

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Pullover heavy waffle structure Navy (42.2618 - 110)

Pullover heavy waffle structure Navy (42.2618 - 110)

€ 119,99

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    Deze winkel is in aanbouw. Eventueel geplaatste orders zullen niet worden gehonoreerd of verwerkt. Verbergen