Terug

2 TRUIEN VOOR €99,90!

Fellows United Pullover Premium half zip structure knit Antracite (42.1157 - 122)

Voor 23:59 besteld, is de volgende werkdag in huis!

This product is available in the following variants:

  • Op voorraad

Choose from:

€ 139,99 Gratis verzending

Aan verlanglijst toevoegen

  • Voor 23:59 besteld, de volgende werkdag in huis!
  • Retourneren binnen 30 dagen.
  • Elke week 3 koopavonden
  • Producten van hoge kwaliteit

Productomschrijving

Fellows United Pullover Premium half zip structure knit Antracite (42.1157 - 122)

Ontdek de Pullover Premium half zip structure knit Antracite van Fellows United. Stijlvol, comfortabel en perfect voor elke gelegenheid. Upgrade je garderobe met deze tijdloze klassieker!

Lees de volledige productomschrijving

Ontdek de Elegantie van de Pullover Premium Half Zip Structure Knit Antracite

Stap in de wereld van verfijnde herenmode met de Pullover Premium half zip structure knit Antracite, een meesterwerk van Fellows United. Deze pullover is meer dan alleen een kledingstuk; het is een symbool van stijl en comfort, ontworpen voor de moderne man die zijn garderobe wil upgraden met een tijdloze klassieker.

Een Statement van Stijl

In de wereld van Truien & Vesten biedt deze pullover een unieke combinatie van elegantie en functionaliteit. De antracietgrijze kleur straalt een subtiele verfijning uit die perfect past bij elke gelegenheid, van een ontspannen weekend tot een zakelijke bijeenkomst. De half-zip functie voegt een moderne twist toe aan de klassieke trui, waardoor je je look gemakkelijk kunt aanpassen aan de situatie.

Waarom Kiezen voor Fellows United?

Fellows United staat bekend om zijn compromisloze kwaliteit en aandacht voor detail. Deze pullover is geen uitzondering. Gemaakt van hoogwaardige materialen, biedt het een ongeëvenaard comfort en duurzaamheid. Of je nu kiest voor maat L, M, XL, XXL, 3XL of 4XL, je bent verzekerd van een perfecte pasvorm die je figuur complimenteert en je zelfvertrouwen een boost geeft.

De Perfecte Aanvulling op Jouw Garderobe

Deze pullover valt onder de categorieën Truien & Vesten en is een essentieel item voor elke stijlbewuste man. De structuur van de knit voegt een extra dimensie toe aan je outfit, waardoor je opvalt zonder te overdrijven. Combineer het met een nette broek voor een formele look of draag het casual met jeans voor een meer ontspannen uitstraling.

Grijp Je Kans

Wacht niet langer om je garderobe te verrijken met deze veelzijdige pullover. Bezoek onze website en ontdek waarom de Pullover Premium half zip structure knit Antracite een must-have is voor elke man die waarde hecht aan stijl en kwaliteit. Bestel vandaag nog en ervaar zelf de ongeëvenaarde elegantie van Fellows United. Mis deze kans niet om een statement te maken met jouw outfit!

Verzending naar het buitenland

Verzending naar het buitenland

Voor België en Duitsland zijn de verzendkosten € 4,95. Bij een bestedingsbedrag vanaf € 100,- betaal je geen verzendkosten. Onze verzendpartner voor pakketten in Nederland is Post NL of Trunkrs.

Meer informatie

Voor verzending naar het Verenigd Koninkrijk, Luxemburg, Italië, Frankrijk, Zwitserland en Oosterijk €9,95 bij een orderbedrag onder de €200. Bij een bestelling boven €200 dan geldt er gratis verzending.

Product tags

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Pullover Premium half zip structure knit Antracite (42.1157 - 122)

Pullover Premium half zip structure knit Antracite (42.1157 - 122)

€ 139,99

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    Deze winkel is in aanbouw. Eventueel geplaatste orders zullen niet worden gehonoreerd of verwerkt. Verbergen