Terug

2 TRUIEN VOOR €99,90!

Fellows United Pullover Premuim half button and zip Blanc de Blanc (42.1155 - 107)

Voor 23:59 besteld, is de volgende werkdag in huis!

This product is available in the following variants:

  • Op voorraad

Choose from:

€ 139,99 Gratis verzending

Aan verlanglijst toevoegen

  • Voor 23:59 besteld, de volgende werkdag in huis!
  • Retourneren binnen 30 dagen.
  • Elke week 3 koopavonden
  • Producten van hoge kwaliteit

Productomschrijving

Fellows United Pullover Premuim half button and zip Blanc de Blanc (42.1155 - 107)

Ontdek de Pullover Premium half button and zip Blanc de Blanc van Fellows United. Stijlvol, comfortabel en perfect voor elke gelegenheid. Voeg deze must-have toe aan je garderobe!

Lees de volledige productomschrijving

Pullover Premuim half button and zip Blanc de Blanc (42.1155 - 107)

Ontdek de ultieme combinatie van stijl en comfort met de Pullover Premuim half button and zip Blanc de Blanc van Fellows United. Deze prachtige trui, verkrijgbaar in de kleur beige, is een must-have voor elke modebewuste man. Of je nu op zoek bent naar iets casuals voor een ontspannen weekend of een stijlvolle optie voor een formele gelegenheid, deze pullover biedt het allemaal.

Waarom kiezen voor de Pullover Premuim half button and zip Blanc de Blanc?

De Pullover Premuim half button and zip Blanc de Blanc onderscheidt zich door zijn unieke ontwerp en hoogwaardige materialen. Gemaakt door het gerenommeerde merk Fellows United, staat deze trui garant voor duurzaamheid en comfort. Het half-zip ontwerp zorgt voor een moderne en veelzijdige look, terwijl de knoopsluiting een extra vleugje elegantie toevoegt. Deze trui is perfect voor mannen die waarde hechten aan kwaliteit en stijl.

Details die het verschil maken

Deze trui valt onder verschillende categorieën zoals Truien & Vesten en is beschikbaar in Europese maten L, M, XL, XXL, 3XL en 4XL. De beige kleur maakt het een veelzijdig kledingstuk dat gemakkelijk te combineren is met andere items in je garderobe. Of je nu kiest voor een casual jeans of een nette broek, deze pullover past perfect bij elke outfit.

Een tijdloze toevoeging aan je garderobe

De Pullover Premuim half button and zip Blanc de Blanc is meer dan alleen een trui; het is een statement. Het straalt zelfvertrouwen en verfijning uit, waardoor je altijd goed voor de dag komt. Deze trui is ideaal voor mannen die hun persoonlijke stijl willen versterken en tegelijkertijd comfort willen behouden. Het merk Fellows United staat bekend om zijn aandacht voor detail en vakmanschap, wat duidelijk zichtbaar is in dit prachtige kledingstuk.

Wacht niet langer!

Mis deze kans niet om je garderobe te verrijken met de Pullover Premuim half button and zip Blanc de Blanc. Bezoek onze website en ontdek de uitgebreide collectie van Fellows United. Bestel vandaag nog en ervaar zelf de perfecte mix van stijl, comfort en kwaliteit. Wees er snel bij, want deze populaire trui is snel uitverkocht!

Verzending naar het buitenland

Verzending naar het buitenland

Voor België en Duitsland zijn de verzendkosten € 4,95. Bij een bestedingsbedrag vanaf € 100,- betaal je geen verzendkosten. Onze verzendpartner voor pakketten in Nederland is Post NL of Trunkrs.

Meer informatie

Voor verzending naar het Verenigd Koninkrijk, Luxemburg, Italië, Frankrijk, Zwitserland en Oosterijk €9,95 bij een orderbedrag onder de €200. Bij een bestelling boven €200 dan geldt er gratis verzending.

Product tags

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Pullover Premuim half button and zip Blanc de Blanc (42.1155 - 107)

Pullover Premuim half button and zip Blanc de Blanc (42.1155 - 107)

€ 139,99

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    Deze winkel is in aanbouw. Eventueel geplaatste orders zullen niet worden gehonoreerd of verwerkt. Verbergen