Terug

FINAL SALE: 60% KORTING OP ZOMERCOLLECTIE

Fellows United shirt lange mouw abstract flower stretch dark Brown (42.6547 - 141)

Voor 23:59 besteld, is de volgende werkdag in huis!

This product is available in the following variants:

  • Op voorraad

Choose from:

€ 89,99

Aan verlanglijst toevoegen

  • Voor 23:59 besteld, de volgende werkdag in huis!
  • Retourneren binnen 30 dagen.
  • Elke week 3 koopavonden
  • Producten van hoge kwaliteit

Productomschrijving

Fellows United shirt lange mouw abstract flower stretch dark Brown (42.6547 - 141)

Ontdek de elegantie van het shirt lange mouw abstract flower stretch dark brown. Stijlvol, comfortabel en veelzijdig; perfect voor elke gelegenheid. Voeg het vandaag nog toe aan je garderobe!

Lees de volledige productomschrijving

Ontdek de Elegantie van het Shirt Lange Mouw Abstract Flower Stretch Dark Brown

Bij Nieuwnieuw.com Herenmode presenteren we met trots het shirt lange mouw abstract flower stretch dark Brown (42.6547 - 141) van het gerenommeerde merk Fellows United. Dit unieke overhemd is een perfecte combinatie van stijl, comfort en veelzijdigheid, ideaal voor de moderne man die op zoek is naar iets speciaals.

Waarom Kiezen voor Dit Overhemd?

Het shirt lange mouw abstract flower stretch dark Brown biedt een unieke uitstraling die zowel casual als formeel gedragen kan worden. De abstracte bloemenprint in een donkere bruine tint geeft het overhemd een artistieke flair, terwijl de stretchstof zorgt voor een comfortabele pasvorm die de hele dag meegaat. Dit overhemd is een must-have voor elke garderobe, dankzij zijn veelzijdigheid en tijdloze stijl.

Unieke Verkooppunten

Wat dit overhemd echt onderscheidt van andere overhemden is de zorgvuldige aandacht voor detail en kwaliteit. Het merk Fellows United staat bekend om zijn hoogwaardige materialen en vakmanschap. De stretchstof biedt niet alleen comfort, maar ook bewegingsvrijheid, waardoor het perfect is voor elke gelegenheid, van een dag op kantoor tot een avondje uit.

Productdetails

Dit overhemd valt onder meerdere categorieën zoals Lange mouw overhemden, Merken, en Overhemden. Het is beschikbaar in diverse Europese maten zoals L, M, XL, XXL, 3XL en 4XL, en komt in een prachtige multicolor en bruine kleur. Dit maakt het gemakkelijk om de perfecte pasvorm en stijl te vinden die bij jouw persoonlijke smaak past.

Voeg Dit Overhemd Toe aan Jouw Collectie

Wacht niet langer en voeg het shirt lange mouw abstract flower stretch dark Brown van Fellows United vandaag nog toe aan jouw garderobe. Bezoek onze website en ontdek waarom dit overhemd de perfecte keuze is voor elke man die stijl en comfort waardeert. Bestel nu en ervaar zelf de kwaliteit en het vakmanschap van Fellows United.

Verzending naar het buitenland

Verzending naar het buitenland

Voor België en Duitsland zijn de verzendkosten € 4,95. Bij een bestedingsbedrag vanaf € 100,- betaal je geen verzendkosten. Onze verzendpartner voor pakketten in Nederland is Post NL of Trunkrs.

Meer informatie

Voor verzending naar het Verenigd Koninkrijk, Luxemburg, Italië, Frankrijk, Zwitserland en Oosterijk €9,95 bij een orderbedrag onder de €200. Bij een bestelling boven €200 dan geldt er gratis verzending.

Product tags

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
shirt lange mouw abstract flower stretch dark Brown (42.6547 - 141)

shirt lange mouw abstract flower stretch dark Brown (42.6547 - 141)

€ 89,99

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    Deze winkel is in aanbouw. Eventueel geplaatste orders zullen niet worden gehonoreerd of verwerkt. Verbergen