Terug

FINAL SALE: 60% KORTING OP ZOMERCOLLECTIE

Fellows United shirt lange mouw dots fantasy stretch Mid blue (42.6546 - 116)

Voor 23:59 besteld, is de volgende werkdag in huis!

This product is available in the following variants:

  • Op voorraad

Choose from:

€ 89,99

Aan verlanglijst toevoegen

  • Voor 23:59 besteld, de volgende werkdag in huis!
  • Retourneren binnen 30 dagen.
  • Elke week 3 koopavonden
  • Producten van hoge kwaliteit

Productomschrijving

Fellows United shirt lange mouw dots fantasy stretch Mid blue (42.6546 - 116)

Ervaar de perfecte mix van stijl en comfort met het Lange Mouw Dots Fantasy Stretch Mid Blue shirt van Fellows United. Een must-have voor elke gelegenheid, verkrijgbaar in diverse maten!

Lees de volledige productomschrijving

Shirt Lange Mouw Dots Fantasy Stretch Mid Blue: Elegantie Ontmoet Comfort

Bij Fellows United draait alles om het creëren van kleding die niet alleen stijlvol is, maar ook comfortabel en veelzijdig. Het shirt lange mouw dots fantasy stretch Mid blue (42.6546 - 116) is een perfect voorbeeld van deze filosofie. Dit overhemd combineert een moderne uitstraling met klassieke elementen, waardoor het een must-have is voor elke garderobe.

Waarom Dit Overhemd?

Dit overhemd is niet zomaar een kledingstuk; het is een statement. De subtiele dots fantasy print geeft het een speelse twist, terwijl de stretchstof zorgt voor ultiem draagcomfort. Of je nu een drukke werkdag hebt of een avondje uit gaat, dit overhemd past zich moeiteloos aan jouw levensstijl aan.

Unieke Verkoopargumenten

Wat dit overhemd echt uniek maakt, is de combinatie van stijl en functionaliteit. De lange mouwen maken het geschikt voor koelere dagen, terwijl de stretchstof zorgt voor bewegingsvrijheid. De mid blue kleur is veelzijdig en gemakkelijk te combineren met andere kledingstukken. Bovendien is het overhemd verkrijgbaar in een breed scala aan maten, van M tot en met 4XL, zodat elke man de perfecte pasvorm kan vinden.

Productdetails

Dit overhemd valt onder de categorieën Lange mouw overhemden en Overhemden. Het is een product van het gerenommeerde merk Fellows United, dat bekend staat om zijn hoogwaardige herenkleding. De kleurvarianten blauw en multicolor maken het een veelzijdig item dat in elke garderobe past. Beschikbaar in Europese maten L, M, XL, XXL, 3XL en 4XL, biedt dit overhemd voor elke man de perfecte pasvorm.

Maak Een Statement

Met dit overhemd maak je niet alleen een stijlvolle indruk, maar voeg je ook een vleugje persoonlijkheid toe aan je outfit. Het is perfect voor zowel casual als formele gelegenheden, waardoor je altijd goed voor de dag komt. De hoogwaardige materialen en de aandacht voor detail zorgen ervoor dat je er niet alleen goed uitziet, maar je ook goed voelt.

Wacht Niet Te Lang

Dit overhemd is een populaire keuze en de voorraad is beperkt. Mis deze kans niet om je garderobe te verrijken met een veelzijdig en stijlvol item van Fellows United. Bestel nu en ervaar zelf de perfecte combinatie van stijl en comfort. Bezoek onze website en ontdek het volledige assortiment aan overhemden en meer.

Verzending naar het buitenland

Verzending naar het buitenland

Voor België en Duitsland zijn de verzendkosten € 4,95. Bij een bestedingsbedrag vanaf € 100,- betaal je geen verzendkosten. Onze verzendpartner voor pakketten in Nederland is Post NL of Trunkrs.

Meer informatie

Voor verzending naar het Verenigd Koninkrijk, Luxemburg, Italië, Frankrijk, Zwitserland en Oosterijk €9,95 bij een orderbedrag onder de €200. Bij een bestelling boven €200 dan geldt er gratis verzending.

Product tags

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
shirt lange mouw dots fantasy stretch Mid blue (42.6546 - 116)

shirt lange mouw dots fantasy stretch Mid blue (42.6546 - 116)

€ 89,99

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    Deze winkel is in aanbouw. Eventueel geplaatste orders zullen niet worden gehonoreerd of verwerkt. Verbergen