Terug

2 TRUIEN VOOR €99,90!

Fellows United shirt lange mouw fantasy flower stretch dark Brown (42.6549 - 141)

Voor 23:59 besteld, is de volgende werkdag in huis!

This product is available in the following variants:

  • Op voorraad

Choose from:

€ 89,99

Aan verlanglijst toevoegen

  • Voor 23:59 besteld, de volgende werkdag in huis!
  • Retourneren binnen 30 dagen.
  • Elke week 3 koopavonden
  • Producten van hoge kwaliteit

Productomschrijving

Fellows United shirt lange mouw fantasy flower stretch dark Brown (42.6549 - 141)

Ontdek het shirt lange mouw fantasy flower stretch dark brown van Fellows United. Een stijlvol, comfortabel overhemd voor elke gelegenheid. Perfecte pasvorm en unieke bloemenprint!

Lees de volledige productomschrijving

Ontdek de Elegantie van het Shirt Lange Mouw Fantasy Flower Stretch Dark Brown

Stap binnen in de wereld van verfijnde herenmode met het shirt lange mouw fantasy flower stretch dark brown, een meesterwerk van Fellows United. Dit unieke overhemd is niet zomaar een kledingstuk; het is een statement van stijl en zelfverzekerdheid. Ideaal voor de moderne man die zich wil onderscheiden, biedt dit shirt een perfecte balans tussen comfort en klasse.

Waarom Kiezen voor Dit Overhemd?

Dit shirt is ontworpen voor de man die oog heeft voor detail en kwaliteit. De fantasierijke bloemenprint in donkere bruintinten geeft het overhemd een eigentijdse uitstraling, terwijl de stretchstof zorgt voor een ongeëvenaard draagcomfort. Of je nu een belangrijke zakelijke bijeenkomst hebt of een avondje uit plant, dit overhemd past bij elke gelegenheid en laat je altijd stralen.

Unieke Verkooppunten

De kracht van dit overhemd ligt in zijn veelzijdigheid en vakmanschap. Het behoort tot de categorie Lange Mouw Overhemden, een must-have voor elke stijlvolle garderobe. Verkrijgbaar in een scala van Europese maten, van M tot en met 4XL, biedt het een perfecte pasvorm voor elke man. De multicolor en bruine tinten maken het gemakkelijk te combineren met verschillende stijlen en kleuren.

Details die Ertoe Doen

Dit overhemd is meer dan alleen een modieus item; het is een symbool van de kwaliteit die Fellows United biedt. De categorieën waarin dit product valt, zoals Overhemden en Merken, benadrukken de toewijding aan stijl en duurzaamheid. Elk detail, van de nauwkeurig geplaatste knopen tot de verfijnde afwerking, is met zorg gekozen om een product te creëren dat niet alleen mooi is, maar ook lang meegaat.

Mis Deze Kans Niet!

Wacht niet langer om je garderobe te verrijken met dit iconische shirt. Bezoek Nieuwnieuw.com vandaag nog en ervaar zelf de kwaliteit en stijl van Fellows United. Dit is je kans om een uniek stuk toe te voegen aan je collectie, een stuk dat je keer op keer met trots zult dragen. Bestel nu en geniet van de exclusiviteit en het comfort dat alleen dit overhemd kan bieden.

Verzending naar het buitenland

Verzending naar het buitenland

Voor België en Duitsland zijn de verzendkosten € 4,95. Bij een bestedingsbedrag vanaf € 100,- betaal je geen verzendkosten. Onze verzendpartner voor pakketten in Nederland is Post NL of Trunkrs.

Meer informatie

Voor verzending naar het Verenigd Koninkrijk, Luxemburg, Italië, Frankrijk, Zwitserland en Oosterijk €9,95 bij een orderbedrag onder de €200. Bij een bestelling boven €200 dan geldt er gratis verzending.

Product tags

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
shirt lange mouw fantasy flower stretch dark Brown (42.6549 - 141)

shirt lange mouw fantasy flower stretch dark Brown (42.6549 - 141)

€ 89,99

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    Deze winkel is in aanbouw. Eventueel geplaatste orders zullen niet worden gehonoreerd of verwerkt. Verbergen