Terug

FINAL SALE: 60% KORTING OP ZOMERCOLLECTIE

Fellows United shirt lange mouw ice dots stretch Dark Green (42.6541 - 172)

Voor 23:59 besteld, is de volgende werkdag in huis!

This product is available in the following variants:

  • Op voorraad

Choose from:

€ 89,99

Aan verlanglijst toevoegen

  • Voor 23:59 besteld, de volgende werkdag in huis!
  • Retourneren binnen 30 dagen.
  • Elke week 3 koopavonden
  • Producten van hoge kwaliteit

Productomschrijving

Fellows United shirt lange mouw ice dots stretch Dark Green (42.6541 - 172)

Ontdek het shirt lange mouw ice dots stretch Dark Green van Fellows United: stijlvol, comfortabel en veelzijdig. Perfect voor elke gelegenheid. Voeg het vandaag nog toe aan je garderobe!

Lees de volledige productomschrijving

Shirt Lange Mouw Ice Dots Stretch Dark Green: De Perfecte Mix van Stijl en Comfort

Bij Fellows United draait alles om het creëren van kleding die niet alleen goed aanvoelt, maar er ook fantastisch uitziet. Ons nieuwste item, het shirt lange mouw ice dots stretch Dark Green, is een perfecte weergave van deze filosofie. Dit overhemd combineert moeiteloos stijl en comfort, waardoor het een onmisbaar item is voor elke moderne man.

Waarom Kiezen voor Dit Overhemd?

Bij het kiezen van een overhemd wil je iets dat je zelfverzekerd maakt en je persoonlijkheid weerspiegelt. Het shirt lange mouw ice dots stretch Dark Green van Fellows United biedt precies dat. Dankzij de subtiele ijsstippen en de diepe groene kleur, straalt dit overhemd verfijning uit zonder te overdrijven. Het stretchmateriaal zorgt ervoor dat je de hele dag door comfortabel blijft, of je nu op kantoor bent of een avondje uit gaat.

Unieke Verkooppunten

Wat dit overhemd echt bijzonder maakt, is de combinatie van hoogwaardige materialen en een doordacht ontwerp. Het stretchmateriaal biedt niet alleen bewegingsvrijheid, maar behoudt ook zijn vorm, zelfs na meerdere wasbeurten. De lange mouwen maken het geschikt voor zowel formele als informele gelegenheden. Bovendien is de diepe groene kleur een veelzijdige keuze die gemakkelijk te combineren is met verschillende outfits.

Productdetails

Dit overhemd valt onder de categorieën Lange mouw overhemden en Overhemden. Het is beschikbaar in de Europese maten L, M, XL, XXL, 3XL, en 4XL, zodat je altijd de perfecte pasvorm kunt vinden. De rijke groene kleur voegt een vleugje luxe toe aan je garderobe en maakt het een uitstekende keuze voor elke gelegenheid.

Een Must-Have voor Elke Man

Het shirt lange mouw ice dots stretch Dark Green is niet zomaar een overhemd; het is een investering in je persoonlijke stijl. Of je nu een belangrijke vergadering hebt, een etentje met vrienden, of gewoon een dagje uit, dit overhemd zorgt ervoor dat je er altijd op je best uitziet. De veelzijdigheid en het comfort maken het een onmisbaar item in je kledingkast.

Ontdek de Collectie en Bestel Nu

Wacht niet langer en voeg dit stijlvolle en comfortabele overhemd toe aan je collectie. Bezoek onze website om het volledige assortiment van Fellows United te ontdekken en ervaar zelf waarom dit merk de favoriet is van zoveel mannen. Bestel vandaag nog en geniet van de perfecte combinatie van stijl en comfort!

Verzending naar het buitenland

Verzending naar het buitenland

Voor België en Duitsland zijn de verzendkosten € 4,95. Bij een bestedingsbedrag vanaf € 100,- betaal je geen verzendkosten. Onze verzendpartner voor pakketten in Nederland is Post NL of Trunkrs.

Meer informatie

Voor verzending naar het Verenigd Koninkrijk, Luxemburg, Italië, Frankrijk, Zwitserland en Oosterijk €9,95 bij een orderbedrag onder de €200. Bij een bestelling boven €200 dan geldt er gratis verzending.

Product tags

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
shirt lange mouw ice dots stretch Dark Green (42.6541 - 172)

shirt lange mouw ice dots stretch Dark Green (42.6541 - 172)

€ 89,99

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    Deze winkel is in aanbouw. Eventueel geplaatste orders zullen niet worden gehonoreerd of verwerkt. Verbergen