Terug

FINAL SALE: 60% KORTING OP ZOMERCOLLECTIE

Fellows United Trui Half Zip Navy (22.1117.110)

Voor 23:59 besteld, is de volgende werkdag in huis!

This product is available in the following variants:

  • Op voorraad

Choose from:

Maat:

99,95 € 39,98

Aan verlanglijst toevoegen

  • Voor 23:59 besteld, de volgende werkdag in huis!
  • Retourneren binnen 30 dagen.
  • Elke week 3 koopavonden
  • Producten van hoge kwaliteit

Productomschrijving

Fellows United Trui Half Zip Navy (22.1117.110)

Ontdek de Trui Half Zip Navy van Fellows United: stijlvol, comfortabel en veelzijdig. Perfect voor elke gelegenheid. Voeg deze tijdloze must-have toe aan je garderobe en bestel nu!

Lees de volledige productomschrijving

Ontdek de Elegantie van de Trui Half Zip Navy

Bij Nieuwnieuw.com Herenmode begrijpen we dat stijl en comfort hand in hand gaan. Daarom presenteren wij met trots de Fellows United Trui Half Zip Navy (22.1117.110). Deze trui is de perfecte keuze voor de moderne man die op zoek is naar een veelzijdig kledingstuk dat zowel casual als gekleed gedragen kan worden.

Een Tijdloze Aanwinst voor Elke Garderobe

De Trui Half Zip Navy is meer dan alleen een kledingstuk; het is een statement. Gemaakt door het gerenommeerde merk Fellows United, staat deze trui garant voor kwaliteit en stijl. Of je nu een drukke werkdag hebt of een ontspannen weekend voor de boeg, deze trui biedt de perfecte balans tussen comfort en elegantie.

Waarom Kiezen voor de Trui Half Zip Navy?

De unieke eigenschappen van deze trui maken het een must-have voor elke man. De half-zip functie biedt veelzijdigheid en gemak, terwijl de diepe navy kleur een tijdloze uitstraling geeft die gemakkelijk te combineren is met andere kledingstukken. Deze trui valt onder de categorieën Truien & Vesten en Truien, en is beschikbaar in de Europese maten L, M, XL, XXL, 3XL en 4XL.

De Perfecte Mix van Stijl en Functionaliteit

De Trui Half Zip Navy is ontworpen met de moderne man in gedachten. Het biedt niet alleen een stijlvolle uitstraling, maar ook praktische voordelen. De half-zip maakt het eenvoudig om de trui aan en uit te trekken, terwijl de hoogwaardige materialen zorgen voor een comfortabele pasvorm die de hele dag meegaat. Of je nu kiest voor een casual look met jeans of een meer formele uitstraling met een nette broek, deze trui past perfect bij elke gelegenheid.

Een Investering in Kwaliteit

Bij Fellows United draait alles om kwaliteit en vakmanschap. De Trui Half Zip Navy is geen uitzondering. Gemaakt van de beste materialen en met oog voor detail, is deze trui een investering in je garderobe die jarenlang meegaat. De veelzijdigheid van de trui maakt het een onmisbaar item voor elke man die waarde hecht aan stijl en comfort.

Grijp Nu Je Kans

Wacht niet langer en voeg de Trui Half Zip Navy toe aan je collectie. Bezoek Nieuwnieuw.com Herenmode en ervaar zelf de kwaliteit en stijl van Fellows United. Bestel vandaag nog en geniet van een nieuwe dimensie van comfort en elegantie. Wees er snel bij, want deze populaire trui is snel uitverkocht!

Verzending naar het buitenland

Verzending naar het buitenland

Voor België en Duitsland zijn de verzendkosten € 4,95. Bij een bestedingsbedrag vanaf € 100,- betaal je geen verzendkosten. Onze verzendpartner voor pakketten in Nederland is Post NL of Trunkrs.

Meer informatie

Voor verzending naar het Verenigd Koninkrijk, Luxemburg, Italië, Frankrijk, Zwitserland en Oosterijk €9,95 bij een orderbedrag onder de €200. Bij een bestelling boven €200 dan geldt er gratis verzending.

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Trui Half Zip Navy (22.1117.110)

Trui Half Zip Navy (22.1117.110)

99,95 € 39,98

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    Deze winkel is in aanbouw. Eventueel geplaatste orders zullen niet worden gehonoreerd of verwerkt. Verbergen