Terug

FINAL SALE: 60% KORTING OP ZOMERCOLLECTIE

Fynch Hatton Cardigan-Zip, Structure dark emerald (1414 223 - 707)

Voor 23:59 besteld, is de volgende werkdag in huis!

This product is available in the following variants:

  • Op voorraad

Choose from:

€ 89,99

Aan verlanglijst toevoegen

  • Voor 23:59 besteld, de volgende werkdag in huis!
  • Retourneren binnen 30 dagen.
  • Elke week 3 koopavonden
  • Producten van hoge kwaliteit

Productomschrijving

Fynch Hatton Cardigan-Zip, Structure dark emerald (1414 223 - 707)

Transformeer je stijl met de Cardigan-Zip in dark emerald. Comfortabel, duurzaam en veelzijdig; perfect voor elke gelegenheid. Voeg dit luxe stuk toe aan je garderobe en bestel vandaag nog!

Lees de volledige productomschrijving

Cardigan-Zip, Structure dark emerald: Een Must-Have voor de Stijlbewuste Man

Bij Nieuwnieuw.com Herenmode begrijpen we dat elke man zijn eigen unieke stijl heeft. Daarom presenteren wij met trots de Cardigan-Zip, Structure dark emerald van het gerenommeerde merk Fynch Hatton. Deze cardigan is een perfecte mix van comfort en stijl, ontworpen voor de moderne man die op zoek is naar veelzijdigheid en verfijning in zijn garderobe.

Waarom Kiezen voor de Cardigan-Zip, Structure dark emerald?

De Cardigan-Zip, Structure dark emerald is niet zomaar een vest; het is een statement. Gemaakt van hoogwaardige materialen, biedt deze cardigan ongeëvenaard comfort en duurzaamheid. De diep groene kleur voegt een vleugje elegantie toe aan elke outfit, waardoor het een veelzijdig stuk is dat zowel casual als formeel gedragen kan worden.

Unieke Verkoopargumenten

Wat deze cardigan echt uniek maakt, is de structuur en het ontwerp. De fijne details en de zorgvuldige afwerking zorgen voor een luxueuze uitstraling. De rits aan de voorkant maakt het gemakkelijk om de cardigan aan en uit te trekken, terwijl de structuur een interessante textuur toevoegt die opvalt zonder te overheersen.

Productdetails

Deze cardigan valt onder de categorieën Truien & vesten, specifiek binnen de subcategorieën Truien en Vesten. Beschikbaar in de Europese maten L, M, XL, XXL, 3XL en 4XL, biedt deze cardigan een perfecte pasvorm voor elke man. De kleur groen voegt een frisse en moderne touch toe aan je garderobe.

Het merk Fynch Hatton staat bekend om zijn kwaliteit en vakmanschap, en deze cardigan is daarop geen uitzondering. Of je nu een fan bent van Truien of Vesten, dit stuk zal zeker een waardevolle aanvulling zijn op je collectie.

Voeg Dit Stijlvolle Stuk Toe aan Je Garderobe

Wacht niet langer en ervaar zelf de kwaliteit en stijl van de Cardigan-Zip, Structure dark emerald. Bezoek Nieuwnieuw.com Herenmode en ontdek hoe dit veelzijdige kledingstuk je dagelijkse look kan transformeren. Bestel nu en voeg een vleugje verfijning toe aan je garderobe!

Verzending naar het buitenland

Verzending naar het buitenland

Voor België en Duitsland zijn de verzendkosten € 4,95. Bij een bestedingsbedrag vanaf € 100,- betaal je geen verzendkosten. Onze verzendpartner voor pakketten in Nederland is Post NL of Trunkrs.

Meer informatie

Voor verzending naar het Verenigd Koninkrijk, Luxemburg, Italië, Frankrijk, Zwitserland en Oosterijk €9,95 bij een orderbedrag onder de €200. Bij een bestelling boven €200 dan geldt er gratis verzending.

Product tags

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Cardigan-Zip, Structure dark emerald (1414  223  - 707)

Cardigan-Zip, Structure dark emerald (1414 223 - 707)

€ 89,99

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    Deze winkel is in aanbouw. Eventueel geplaatste orders zullen niet worden gehonoreerd of verwerkt. Verbergen