Terug

FINAL SALE: 60% KORTING OP ZOMERCOLLECTIE

Fynch Hatton Fynch Hatton Cardigan-Zip, Structure light khaki (1414 223 - 718)

Voor 23:59 besteld, is de volgende werkdag in huis!

This product is available in the following variants:

  • Op voorraad

Choose from:

€ 89,99

Aan verlanglijst toevoegen

  • Voor 23:59 besteld, de volgende werkdag in huis!
  • Retourneren binnen 30 dagen.
  • Elke week 3 koopavonden
  • Producten van hoge kwaliteit

Productomschrijving

Fynch Hatton Fynch Hatton Cardigan-Zip, Structure light khaki (1414 223 - 718)

Upgrade je stijl met de Fynch Hatton Cardigan-Zip in licht khaki. Dit comfortabele, 100% katoenen vest is perfect voor elke gelegenheid. Bestel nu en ervaar luxe en veelzijdigheid!

Lees de volledige productomschrijving

Fynch Hatton Cardigan-Zip, Structure light khaki (1414 223 - 718)

Ontdek de veelzijdigheid en het comfort van de Fynch Hatton Cardigan-Zip in de prachtige kleur Structure light khaki. Dit vest is een perfecte aanvulling op de garderobe van elke moderne man die waarde hecht aan stijl en kwaliteit. Met zijn subtiele structuur en tijdloze design is dit kledingstuk geschikt voor zowel casual als formele gelegenheden.

Waarom kiezen voor de Fynch Hatton Cardigan-Zip?

De Fynch Hatton Cardigan-Zip onderscheidt zich door zijn unieke combinatie van stijl en functionaliteit. Gemaakt van 100% katoen, biedt dit vest niet alleen een luxueus gevoel, maar ook ademend comfort. Het lichte khaki kleurenschema zorgt voor een veelzijdige look die gemakkelijk te combineren is met andere kledingstukken in je garderobe.

Details die het verschil maken

Dit vest valt onder de categorieën Truien & vesten en is specifiek ontworpen voor heren die oog hebben voor detail. Verkrijgbaar in Europese maten L, M, XXL, 3XL en 4XL, biedt de Fynch Hatton Cardigan-Zip een perfecte pasvorm voor elke lichaamsbouw. Het merk Fynch Hatton staat bekend om zijn hoogwaardige materialen en vakmanschap, wat duidelijk terug te zien is in dit prachtige vest.

Stijlvol en veelzijdig

Of je nu een casual look wilt creëren voor een ontspannen weekend of een nette outfit voor een zakelijke bijeenkomst, de Fynch Hatton Cardigan-Zip is de ideale keuze. Combineer het met een effen T-shirt en jeans voor een casual uitstraling, of draag het over een overhemd met een nette broek voor een meer formele look. De mogelijkheden zijn eindeloos, en dit vest zal je nooit teleurstellen.

Exclusief verkrijgbaar bij Nieuwnieuw.com

Wacht niet langer en voeg deze must-have toe aan je collectie. Bezoek onze website en ontdek de volledige collectie van Fynch Hatton. Met slechts een paar klikken kan dit stijlvolle vest van jou zijn. Mis deze kans niet om je garderobe te upgraden met een kledingstuk dat zowel elegantie als comfort biedt. Bestel nu en ervaar zelf de kwaliteit en het vakmanschap van Fynch Hatton!

Verzending naar het buitenland

Verzending naar het buitenland

Voor België en Duitsland zijn de verzendkosten € 4,95. Bij een bestedingsbedrag vanaf € 100,- betaal je geen verzendkosten. Onze verzendpartner voor pakketten in Nederland is Post NL of Trunkrs.

Meer informatie

Voor verzending naar het Verenigd Koninkrijk, Luxemburg, Italië, Frankrijk, Zwitserland en Oosterijk €9,95 bij een orderbedrag onder de €200. Bij een bestelling boven €200 dan geldt er gratis verzending.

Product tags

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Fynch Hatton Cardigan-Zip, Structure light khaki (1414  223  - 718)

Fynch Hatton Cardigan-Zip, Structure light khaki (1414 223 - 718)

€ 89,99

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    Deze winkel is in aanbouw. Eventueel geplaatste orders zullen niet worden gehonoreerd of verwerkt. Verbergen