Terug

FINAL SALE: 60% KORTING OP ZOMERCOLLECTIE

Fynch Hatton Overhemd Classic Combi Check ,B.D., 1/1 rust (1414 8000 - 302)

Voor 23:59 besteld, is de volgende werkdag in huis!

This product is available in the following variants:

  • Op voorraad

Choose from:

€ 69,99

Aan verlanglijst toevoegen

  • Voor 23:59 besteld, de volgende werkdag in huis!
  • Retourneren binnen 30 dagen.
  • Elke week 3 koopavonden
  • Producten van hoge kwaliteit

Productomschrijving

Fynch Hatton Overhemd Classic Combi Check ,B.D., 1/1 rust (1414 8000 - 302)

Ontdek het Overhemd Classic Combi Check van Fynch Hatton. Tijdloze stijl, luxe katoen en een veelzijdige look maken het perfect voor elke gelegenheid. Voeg dit must-have item nu toe aan je garderobe!

Lees de volledige productomschrijving

Overhemd Classic Combi Check, B.D., 1/1 rust (1414 8000 - 302)

Ontdek de tijdloze elegantie van het Overhemd Classic Combi Check, B.D., 1/1 rust van het gerenommeerde merk Fynch Hatton. Dit overhemd is een perfecte mix van klassieke stijl en moderne verfijning, ideaal voor de modebewuste man die zowel comfort als stijl waardeert.

Waarom kiezen voor dit overhemd?

Het Overhemd Classic Combi Check biedt een unieke combinatie van kwaliteit en design. Het is vervaardigd van 100% katoen, wat zorgt voor een aangenaam draagcomfort en een luxueuze uitstraling. De klassieke ruitjesprint in rustieke tinten geeft het overhemd een veelzijdige en tijdloze look, geschikt voor zowel casual als formele gelegenheden.

Unieke verkooppunten

Dit overhemd onderscheidt zich door zijn veelzijdigheid en aandacht voor detail. De lange mouwen maken het geschikt voor elk seizoen, terwijl de button-down kraag een vleugje elegantie toevoegt. Het is beschikbaar in verschillende Europese maten, waaronder L, M, XXL, 3XL en 4XL, zodat elke man de perfecte pasvorm kan vinden. Bovendien biedt de multicolor en groene kleurstelling een frisse en moderne twist aan een klassiek ontwerp.

Productdetails

De categorieën waarin dit overhemd valt, zijn onder andere Lange mouw overhemden, Merken, Overhemden, en specifiek Fynch Hatton overhemden. Deze indeling maakt het eenvoudig om dit veelzijdige kledingstuk te vinden en te combineren met andere items uit onze uitgebreide collectie.

Een tijdloze aanvulling op je garderobe

Het Overhemd Classic Combi Check is niet zomaar een kledingstuk; het is een statement van stijl en verfijning. Of je nu een belangrijke zakelijke bijeenkomst hebt of een casual dagje uit plant, dit overhemd biedt de perfecte balans tussen comfort en klasse. De hoogwaardige stof en het doordachte ontwerp zorgen ervoor dat je er altijd op je best uitziet.

Wacht niet langer en voeg dit iconische overhemd toe aan je collectie. Bezoek nu Nieuwnieuw.com Herenmode en ervaar zelf de kwaliteit en stijl van Fynch Hatton. Bestel vandaag nog en geniet van een tijdloze look die nooit uit de mode raakt.

Verzending naar het buitenland

Verzending naar het buitenland

Voor België en Duitsland zijn de verzendkosten € 4,95. Bij een bestedingsbedrag vanaf € 100,- betaal je geen verzendkosten. Onze verzendpartner voor pakketten in Nederland is Post NL of Trunkrs.

Meer informatie

Voor verzending naar het Verenigd Koninkrijk, Luxemburg, Italië, Frankrijk, Zwitserland en Oosterijk €9,95 bij een orderbedrag onder de €200. Bij een bestelling boven €200 dan geldt er gratis verzending.

Product tags

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Overhemd Classic Combi Check ,B.D., 1/1 rust (1414  8000 - 302)

Overhemd Classic Combi Check ,B.D., 1/1 rust (1414 8000 - 302)

€ 69,99

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    Deze winkel is in aanbouw. Eventueel geplaatste orders zullen niet worden gehonoreerd of verwerkt. Verbergen