Terug

FINAL SALE: 60% KORTING OP ZOMERCOLLECTIE

Fynch Hatton Overhemd Classic Combi Check ,B.D., 1/1 grass green (1414 8000 - 721)

Voor 23:59 besteld, is de volgende werkdag in huis!

This product is available in the following variants:

  • Op voorraad

Choose from:

€ 69,99

Aan verlanglijst toevoegen

  • Voor 23:59 besteld, de volgende werkdag in huis!
  • Retourneren binnen 30 dagen.
  • Elke week 3 koopavonden
  • Producten van hoge kwaliteit

Productomschrijving

Fynch Hatton Overhemd Classic Combi Check ,B.D., 1/1 grass green (1414 8000 - 721)

Voeg stijl en comfort toe aan je garderobe met het Overhemd Classic Combi Check van Fynch Hatton. Perfect voor elke gelegenheid, dit overhemd in grasgroen maakt je look compleet!

Lees de volledige productomschrijving

Overhemd Classic Combi Check, B.D., 1/1 grass green (1414 8000 - 721)

Ontdek het ultieme overhemd dat elke man in zijn garderobe moet hebben: de Overhemd Classic Combi Check van Fynch Hatton. Dit overhemd is een perfecte combinatie van stijl en comfort, ideaal voor elke gelegenheid, van een ontspannen weekend tot een formele bijeenkomst.

Waarom kiezen voor de Overhemd Classic Combi Check?

Dit overhemd is niet zomaar een kledingstuk; het is een statement. Het unieke ontwerp met een klassieke ruitjespatroon in een levendige grasgroene kleur zorgt ervoor dat je opvalt in elke menigte. Of je nu een zakelijke bijeenkomst hebt of een casual avondje uit, dit overhemd biedt de perfecte balans tussen elegantie en nonchalance.

Unieke Verkoopargumenten

De Overhemd Classic Combi Check is gemaakt van 100% katoen, wat zorgt voor ultiem draagcomfort en ademend vermogen. Het lange mouw ontwerp maakt het geschikt voor alle seizoenen, terwijl de button-down kraag een vleugje verfijning toevoegt. Beschikbaar in een breed scala aan Europese maten, van M tot en met 4XL, is er een perfecte pasvorm voor elke man.

Productdetails

Dit overhemd valt onder de categorieën Lange mouw overhemden en Overhemden. Het is een product van het gerenommeerde merk Fynch Hatton, bekend om zijn hoogwaardige materialen en tijdloze ontwerpen. De multicolor kleurstelling maakt het een veelzijdig stuk dat gemakkelijk te combineren is met verschillende outfits.

Maak een Statement

In de moderne wereld is kleding meer dan alleen een noodzaak; het is een manier om jezelf uit te drukken. Met de Overhemd Classic Combi Check laat je zien dat je oog hebt voor detail en kwaliteit. Dit overhemd voegt een vleugje klasse toe aan elke outfit, of je nu kiest voor een casual look met jeans of een meer formele stijl met een pantalon.

Bestel Nu

Wacht niet langer en voeg dit veelzijdige en stijlvolle overhemd toe aan je garderobe. Bezoek onze website en ontdek de volledige collectie van Fynch Hatton. Bestel vandaag nog en ervaar zelf de kwaliteit en het comfort van de Overhemd Classic Combi Check. Wees er snel bij, want deze populaire stijl is snel uitverkocht!

Verzending naar het buitenland

Verzending naar het buitenland

Voor België en Duitsland zijn de verzendkosten € 4,95. Bij een bestedingsbedrag vanaf € 100,- betaal je geen verzendkosten. Onze verzendpartner voor pakketten in Nederland is Post NL of Trunkrs.

Meer informatie

Voor verzending naar het Verenigd Koninkrijk, Luxemburg, Italië, Frankrijk, Zwitserland en Oosterijk €9,95 bij een orderbedrag onder de €200. Bij een bestelling boven €200 dan geldt er gratis verzending.

Product tags

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Overhemd Classic Combi Check ,B.D., 1/1 grass green (1414  8000 - 721)

Overhemd Classic Combi Check ,B.D., 1/1 grass green (1414 8000 - 721)

€ 69,99

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    Deze winkel is in aanbouw. Eventueel geplaatste orders zullen niet worden gehonoreerd of verwerkt. Verbergen