Terug

FINAL SALE: 60% KORTING OP ZOMERCOLLECTIE

Fynch Hatton Polo, 2-Tone papaya (1403 1904 - 207)

Voor 23:59 besteld, is de volgende werkdag in huis!

This product is available in the following variants:

  • Op voorraad

Choose from:

49,99 € 20,-

Aan verlanglijst toevoegen

  • Voor 23:59 besteld, de volgende werkdag in huis!
  • Retourneren binnen 30 dagen.
  • Elke week 3 koopavonden
  • Producten van hoge kwaliteit

Productomschrijving

Fynch Hatton Polo, 2-Tone papaya (1403 1904 - 207)

Upgrade je stijl met de Polo, 2-Tone papaya van Fynch Hatton. Deze luxe, comfortabele polo in levendig oranje is perfect voor elke gelegenheid. Bestel nu en ervaar het verschil!

Lees de volledige productomschrijving

Polo, 2-Tone papaya: De Perfecte Mix van Stijl en Comfort

Bij Nieuwnieuw.com Herenmode begrijpen we dat stijl en comfort hand in hand moeten gaan. Daarom presenteren we met trots de Fynch Hatton Polo, 2-Tone papaya. Deze polo is niet zomaar een kledingstuk; het is een statement van elegantie en verfijning. Of je nu een casual dag hebt of een formele gelegenheid, deze polo past zich moeiteloos aan elke situatie aan.

Waarom Kiezen voor de Polo, 2-Tone papaya?

De Polo, 2-Tone papaya van Fynch Hatton is ontworpen voor de moderne man die waarde hecht aan kwaliteit en stijl. Met zijn unieke tweekleurige ontwerp in een levendige oranje tint, straalt deze polo een gevoel van frisheid en energie uit. Het is de perfecte keuze voor mannen die hun garderobe willen vernieuwen met een stuk dat zowel modieus als tijdloos is.

Uitgebreide Collectie voor Elke Gelegenheid

Onze collectie van Polo's en T-shirts & Polo's biedt een breed scala aan opties voor elke gelegenheid. Of je nu een casual look wilt creëren voor een ontspannen weekend of een meer geklede outfit nodig hebt voor een zakelijke bijeenkomst, de Polo, 2-Tone papaya past perfect in elke context. Beschikbaar in Europese maten S, M en L, en in de opvallende kleur oranje, is deze polo een veelzijdige toevoeging aan je garderobe.

De Perfecte Pasvorm en Kwaliteit

Bij Fynch Hatton staat kwaliteit voorop. De Polo, 2-Tone papaya is gemaakt van hoogwaardige materialen die zorgen voor een comfortabele pasvorm en duurzaamheid. Het ademende stof zorgt ervoor dat je je de hele dag fris en comfortabel voelt, terwijl de nauwkeurige afwerking en aandacht voor detail een vleugje luxe toevoegen aan je outfit.

Voeg een Vleugje Kleur toe aan je Garderobe

De levendige oranje kleur van de Polo, 2-Tone papaya is perfect om een statement te maken. Het tweekleurige ontwerp geeft een moderne draai aan de klassieke polo, waardoor het een veelzijdig stuk is dat gemakkelijk te combineren is met verschillende stijlen. Of je het nu draagt met een jeans voor een casual look of met een chino voor een meer formele uitstraling, deze polo tilt je outfit naar een hoger niveau.

Ontdek de Nieuwe Collectie

Bij Nieuwnieuw.com Herenmode zijn we trots op onze uitgebreide collectie van Polo's en T-shirts & Polo's. De Polo, 2-Tone papaya is slechts een van de vele stijlvolle en hoogwaardige items die we aanbieden. Ontdek vandaag nog onze nieuwe collectie en vind de perfecte stukken om je garderobe te vernieuwen.

Bestel Nu en Ervaar het Verschil

Wacht niet langer om je garderobe te upgraden met de Polo, 2-Tone papaya van Fynch Hatton. Bestel nu en ervaar zelf de perfecte mix van stijl, comfort en kwaliteit. Mis deze kans niet om een uniek en veelzijdig stuk toe te voegen aan je collectie. Bezoek onze website en plaats je bestelling vandaag nog!

Verzending naar het buitenland

Verzending naar het buitenland

Voor België en Duitsland zijn de verzendkosten € 4,95. Bij een bestedingsbedrag vanaf € 100,- betaal je geen verzendkosten. Onze verzendpartner voor pakketten in Nederland is Post NL of Trunkrs.

Meer informatie

Voor verzending naar het Verenigd Koninkrijk, Luxemburg, Italië, Frankrijk, Zwitserland en Oosterijk €9,95 bij een orderbedrag onder de €200. Bij een bestelling boven €200 dan geldt er gratis verzending.

Product tags

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Polo, 2-Tone papaya (1403  1904 - 207)

Polo, 2-Tone papaya (1403 1904 - 207)

49,99 € 20,-

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    Deze winkel is in aanbouw. Eventueel geplaatste orders zullen niet worden gehonoreerd of verwerkt. Verbergen