Terug

FINAL SALE: 60% KORTING OP ZOMERCOLLECTIE

Fynch Hatton Polo Jersey AOP, Washed dusty olive (1404 4005 - 701)

Voor 23:59 besteld, is de volgende werkdag in huis!

This product is available in the following variants:

  • Op voorraad

Choose from:

49,99 € 20,-

Aan verlanglijst toevoegen

  • Voor 23:59 besteld, de volgende werkdag in huis!
  • Retourneren binnen 30 dagen.
  • Elke week 3 koopavonden
  • Producten van hoge kwaliteit

Productomschrijving

Fynch Hatton Polo Jersey AOP, Washed dusty olive (1404 4005 - 701)

Voeg de Polo Jersey AOP in Washed Dusty Olive toe aan je garderobe! Deze stijlvolle en comfortabele polo is perfect voor elke gelegenheid. Bestel nu en ervaar de kwaliteit van Fynch Hatton!

Lees de volledige productomschrijving

Polo Jersey AOP, Washed Dusty Olive: De Perfecte Mix van Stijl en Comfort

Ontdek de ultieme combinatie van stijl en comfort met de Polo Jersey AOP in Washed Dusty Olive. Deze polo, ontworpen door het gerenommeerde merk Fynch Hatton, is een must-have voor elke modebewuste man. Of je nu een casual dag hebt of een formele gelegenheid bijwoont, deze polo biedt de veelzijdigheid die je nodig hebt.

Waarom Kiezen voor de Polo Jersey AOP?

De Polo Jersey AOP is niet zomaar een polo; het is een statement van verfijnde smaak en onberispelijke kwaliteit. Gemaakt van hoogwaardige materialen, biedt deze polo een ongeëvenaard comfort dat de hele dag meegaat. Het subtiele patroon en de unieke kleur, Washed Dusty Olive, maken het een veelzijdig stuk dat gemakkelijk te combineren is met verschillende outfits.

Unieke Verkoopargumenten

Wat deze polo echt bijzonder maakt, is de aandacht voor detail en de uitstekende pasvorm. De stof voelt zacht aan op de huid en biedt voldoende ademend vermogen, waardoor het ideaal is voor zowel warme als koelere dagen. Bovendien is de Polo Jersey AOP verkrijgbaar in een breed scala aan Europese maten, van S tot en met 3XL, zodat elke man de perfecte pasvorm kan vinden.

Productdetails

De Polo Jersey AOP valt onder verschillende categorieën zoals Polo's, T-shirts & Polo's, en maakt deel uit van de Nieuwe collectie. Het is beschikbaar in de kleur Groen en komt in de maten S, L, M, XL, XXL, en 3XL. Deze polo is een perfecte aanvulling op je garderobe en biedt de veelzijdigheid die je nodig hebt voor elke gelegenheid.

Stijl en Functionaliteit

De Polo Jersey AOP combineert moeiteloos stijl en functionaliteit. Het tijdloze ontwerp zorgt ervoor dat je er altijd goed uitziet, terwijl de praktische eigenschappen zoals de ademende stof en de comfortabele pasvorm ervoor zorgen dat je je de hele dag op je gemak voelt. Deze polo is perfect voor een dag op kantoor, een casual weekenduitje of een avondje uit.

Ontdek de Collectie

Bij Nieuwnieuw.com Herenmode vind je een uitgebreide collectie van topmerken zoals Fynch Hatton. Of je nu op zoek bent naar een nieuwe polo, een stijlvol T-shirt of een complete outfit, wij hebben alles wat je nodig hebt om er op je best uit te zien. Bezoek onze website en ontdek de nieuwste trends en stijlen.

Bestel Nu

Wacht niet langer en voeg de Polo Jersey AOP in Washed Dusty Olive vandaag nog toe aan je garderobe. Met zijn unieke stijl en ongeëvenaard comfort is deze polo een investering in jezelf. Bestel nu en ervaar de kwaliteit en het vakmanschap van Fynch Hatton. Mis deze kans niet om je collectie te vernieuwen met een stuk dat zowel stijlvol als veelzijdig is.

Verzending naar het buitenland

Verzending naar het buitenland

Voor België en Duitsland zijn de verzendkosten € 4,95. Bij een bestedingsbedrag vanaf € 100,- betaal je geen verzendkosten. Onze verzendpartner voor pakketten in Nederland is Post NL of Trunkrs.

Meer informatie

Voor verzending naar het Verenigd Koninkrijk, Luxemburg, Italië, Frankrijk, Zwitserland en Oosterijk €9,95 bij een orderbedrag onder de €200. Bij een bestelling boven €200 dan geldt er gratis verzending.

Product tags

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Polo Jersey AOP,  Washed dusty olive (1404  4005 - 701)

Polo Jersey AOP, Washed dusty olive (1404 4005 - 701)

49,99 € 20,-

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    Deze winkel is in aanbouw. Eventueel geplaatste orders zullen niet worden gehonoreerd of verwerkt. Verbergen