Terug

FINAL SALE: 60% KORTING OP ZOMERCOLLECTIE

Fynch Hatton Polo Jersey AOP, Washed navy (1404 4005 - 685)

Voor 23:59 besteld, is de volgende werkdag in huis!

This product is available in the following variants:

  • Op voorraad

Choose from:

49,99 € 20,-

Aan verlanglijst toevoegen

  • Voor 23:59 besteld, de volgende werkdag in huis!
  • Retourneren binnen 30 dagen.
  • Elke week 3 koopavonden
  • Producten van hoge kwaliteit

Productomschrijving

Fynch Hatton Polo Jersey AOP, Washed navy (1404 4005 - 685)

De Fynch Hatton Polo Jersey AOP in Washed navy is de perfecte mix van stijl en comfort. Ideaal voor elke gelegenheid, deze must-have polo laat je er altijd verzorgd uitzien. Bestel nu!

Lees de volledige productomschrijving

```html

Polo Jersey AOP, Washed navy: De Perfecte Keuze voor Elke Man

Ontdek de Fynch Hatton Polo Jersey AOP in de prachtige kleur Washed navy. Dit kledingstuk is een must-have voor elke man die stijl en comfort wil combineren. Met zijn korte mouwen en hoogwaardige afwerking is deze polo een perfecte aanvulling op je garderobe, geschikt voor zowel casual als formele gelegenheden.

Waarom Kiezen voor de Polo Jersey AOP?

De Polo Jersey AOP van Fynch Hatton biedt een unieke combinatie van stijl en functionaliteit. Gemaakt van de beste materialen, voelt deze polo zacht aan op de huid en biedt het de hele dag door comfort. De subtiele navy kleur maakt het gemakkelijk te combineren met verschillende outfits, waardoor je er altijd verzorgd uitziet.

Uitgebreide Details en Specificaties

De Polo Jersey AOP valt onder meerdere categorieën zoals Polo's, T-shirts & Polo's, en de Nieuwe collectie. Dit veelzijdige kledingstuk is beschikbaar in de Europese maten L, M, en 3XL, zodat elke man de perfecte pasvorm kan vinden. De navy kleur zorgt voor een tijdloze uitstraling die nooit uit de mode raakt.

Een Must-Have voor de Moderne Man

De Polo Jersey AOP van Fynch Hatton is meer dan alleen een kledingstuk; het is een statement. Het straalt zelfvertrouwen en elegantie uit, waardoor je altijd een goede indruk maakt. Of je nu een belangrijke zakelijke bijeenkomst hebt of een ontspannen weekend met vrienden, deze polo past perfect bij elke gelegenheid.

Wacht Niet Langer en Bestel Nu!

Mis deze kans niet om je garderobe te verrijken met de Polo Jersey AOP in Washed navy. Bezoek onze website en ontdek de veelzijdigheid en het comfort van deze prachtige polo. Bestel vandaag nog en ervaar zelf waarom Fynch Hatton een van de meest geliefde merken is voor herenmode. Wees er snel bij, want deze populaire polo's zijn snel uitverkocht!

```

Verzending naar het buitenland

Verzending naar het buitenland

Voor België en Duitsland zijn de verzendkosten € 4,95. Bij een bestedingsbedrag vanaf € 100,- betaal je geen verzendkosten. Onze verzendpartner voor pakketten in Nederland is Post NL of Trunkrs.

Meer informatie

Voor verzending naar het Verenigd Koninkrijk, Luxemburg, Italië, Frankrijk, Zwitserland en Oosterijk €9,95 bij een orderbedrag onder de €200. Bij een bestelling boven €200 dan geldt er gratis verzending.

Product tags

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Polo Jersey AOP,  Washed navy (1404  4005 - 685)

Polo Jersey AOP, Washed navy (1404 4005 - 685)

49,99 € 20,-

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    Deze winkel is in aanbouw. Eventueel geplaatste orders zullen niet worden gehonoreerd of verwerkt. Verbergen