Terug

FINAL SALE: 60% KORTING OP ZOMERCOLLECTIE

Fynch Hatton Ronde Hals T-shirt Slub Offwhite (1413 1804 - 823)

Voor 23:59 besteld, is de volgende werkdag in huis!

This product is available in the following variants:

  • Op voorraad

Choose from:

29,99 € 12,-

Aan verlanglijst toevoegen

  • Voor 23:59 besteld, de volgende werkdag in huis!
  • Retourneren binnen 30 dagen.
  • Elke week 3 koopavonden
  • Producten van hoge kwaliteit

Productomschrijving

Fynch Hatton Ronde Hals T-shirt Slub Offwhite (1413 1804 - 823)

Upgrade je garderobe met het Fynch Hatton Ronde Hals T-shirt Slub Offwhite. Comfort, stijl en veelzijdigheid in één. Perfect voor elke gelegenheid. Bestel nu en ervaar het zelf!

Lees de volledige productomschrijving

Ontdek de Perfecte Basis voor Elke Outfit: Ronde Hals T-shirt Slub Offwhite

Bij Nieuwnieuw.com Herenmode begrijpen we dat de basis van een geweldige outfit begint met de juiste basics. Het Fynch Hatton Ronde Hals T-shirt Slub Offwhite (1413 1804 - 823) is precies zo'n essentieel kledingstuk dat elke man in zijn garderobe moet hebben. Dit T-shirt biedt niet alleen comfort en stijl, maar ook de veelzijdigheid die nodig is voor elke gelegenheid.

Waarom Kiezen voor het Fynch Hatton Ronde Hals T-shirt?

Dit T-shirt is meer dan alleen een basisstuk; het is een investering in kwaliteit en tijdloze stijl. Gemaakt van hoogwaardig materiaal, biedt het een zachte en comfortabele pasvorm die perfect is voor dagelijks gebruik. De subtiele offwhite kleur maakt het een veelzijdige keuze die gemakkelijk te combineren is met verschillende outfits, of je nu gaat voor een casual look of iets formelers.

Unieke Verkoopargumenten

Wat dit T-shirt echt onderscheidt, is de aandacht voor detail en de hoogwaardige afwerking. De slub textuur geeft het een unieke uitstraling en voegt een subtiele dimensie toe aan je outfit. Het ronde halsontwerp zorgt voor een klassieke en tijdloze look die nooit uit de mode raakt. Bovendien is dit T-shirt verkrijgbaar in verschillende Europese maten, van M tot en met 3XL, zodat elke man de perfecte pasvorm kan vinden.

Productdetails

Het Fynch Hatton Ronde Hals T-shirt Slub Offwhite valt onder verschillende categorieën zoals T-shirts, T-shirts & Polo's, en Ronde hals T-shirts. Dit maakt het een veelzijdige toevoeging aan je garderobe die je kunt dragen in verschillende settings. Of je nu op zoek bent naar een basic T-shirt voor dagelijks gebruik of een stijlvol item om onder een blazer te dragen, dit T-shirt voldoet aan al je eisen.

Waarom Dit T-shirt een Must-Have is

In een wereld waar mode steeds verandert, biedt dit T-shirt een tijdloze optie die je keer op keer kunt dragen. Het merk Fynch Hatton staat bekend om zijn kwaliteit en stijl, en dit T-shirt is daar geen uitzondering op. De offwhite kleur is perfect voor elke seizoen en gelegenheid, terwijl de slub textuur een unieke twist geeft aan een klassiek ontwerp.

Maak Je Garderobe Compleet

Wacht niet langer en voeg het Fynch Hatton Ronde Hals T-shirt Slub Offwhite toe aan je collectie. Bezoek onze website om dit en andere geweldige T-shirts en T-shirts & Polo's te ontdekken. Met slechts een paar klikken kun je je garderobe upgraden met dit veelzijdige en stijlvolle item. Bestel nu en ervaar zelf de kwaliteit en het comfort van Fynch Hatton!

Verzending naar het buitenland

Verzending naar het buitenland

Voor België en Duitsland zijn de verzendkosten € 4,95. Bij een bestedingsbedrag vanaf € 100,- betaal je geen verzendkosten. Onze verzendpartner voor pakketten in Nederland is Post NL of Trunkrs.

Meer informatie

Voor verzending naar het Verenigd Koninkrijk, Luxemburg, Italië, Frankrijk, Zwitserland en Oosterijk €9,95 bij een orderbedrag onder de €200. Bij een bestelling boven €200 dan geldt er gratis verzending.

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Ronde Hals T-shirt Slub Offwhite (1413 1804 - 823)

Ronde Hals T-shirt Slub Offwhite (1413 1804 - 823)

29,99 € 12,-

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    Deze winkel is in aanbouw. Eventueel geplaatste orders zullen niet worden gehonoreerd of verwerkt. Verbergen