Terug

FINAL SALE: 60% KORTING OP ZOMERCOLLECTIE

Fynch Hatton Summer Slub Solids, B.D., 1/2 white (1404 8091 - 802)

Voor 23:59 besteld, is de volgende werkdag in huis!

This product is available in the following variants:

  • Op voorraad

Choose from:

59,99 € 24,-

Aan verlanglijst toevoegen

  • Voor 23:59 besteld, de volgende werkdag in huis!
  • Retourneren binnen 30 dagen.
  • Elke week 3 koopavonden
  • Producten van hoge kwaliteit

Productomschrijving

Fynch Hatton Summer Slub Solids, B.D., 1/2 white (1404 8091 - 802)

Ontdek de Summer Slub Solids van Fynch Hatton! Dit stijlvolle witte overhemd biedt comfort en elegantie voor elke zomerse gelegenheid. Voeg het toe aan je garderobe en straal deze zomer!

Lees de volledige productomschrijving

Ontdek de Perfecte Zomerlook met de Summer Slub Solids van Fynch Hatton

Bij Nieuwnieuw.com Herenmode begrijpen we dat stijl en comfort hand in hand gaan, vooral tijdens de warme zomermaanden. Daarom presenteren we met trots de Summer Slub Solids, B.D., 1/2 white (1404 8091 - 802) van het gerenommeerde merk Fynch Hatton. Dit overhemd met korte mouwen is de perfecte aanvulling op je zomergarderobe en biedt een ongeëvenaarde combinatie van elegantie en gemak.

Waarom Kiezen voor de Summer Slub Solids?

De Overhemden van Fynch Hatton staan bekend om hun hoogwaardige materialen en verfijnde afwerking. De Summer Slub Solids is geen uitzondering. Gemaakt van ademende stoffen, zorgt dit witte overhemd ervoor dat je er fris en stijlvol uitziet, zelfs op de heetste dagen. Het slub-effect geeft het shirt een unieke textuur en een casual-chique uitstraling die perfect is voor elke zomerse gelegenheid.

Unieke Verkooppunten

Wat de Summer Slub Solids echt onderscheidt, is de aandacht voor detail en de veelzijdigheid. Dit overhemd is ideaal voor zowel casual als formele gelegenheden. Of je nu een dagje uit gaat met vrienden of een zakelijke bijeenkomst hebt, dit overhemd past zich moeiteloos aan jouw stijl aan. De knopenlijst en de borstzak voegen een vleugje verfijning toe, terwijl de korte mouwen zorgen voor een ontspannen en comfortabele pasvorm.

Productdetails

De Summer Slub Solids is beschikbaar in verschillende Europese maten, waaronder S, L, M en 3XL, zodat je altijd de perfecte pasvorm kunt vinden. Het overhemd valt onder de categorieën Overhemden, Korte mouw overhemden, Merken, Nieuwe collectie en natuurlijk de Fynch Hatton collectie. De kleur wit maakt het een veelzijdig kledingstuk dat gemakkelijk te combineren is met andere items in je garderobe, van jeans tot chino's.

Voeg een Stijlvolle Touch toe aan je Zomergarderobe

Wacht niet langer en voeg de Summer Slub Solids, B.D., 1/2 white toe aan je collectie. Met zijn tijdloze design en hoogwaardige afwerking is dit overhemd een must-have voor elke modebewuste man. Bezoek Nieuwnieuw.com Herenmode vandaag nog en ontdek waarom Fynch Hatton een favoriet is onder stijlbewuste heren. Bestel nu en ervaar zelf het comfort en de elegantie van dit prachtige overhemd!

Verzending naar het buitenland

Verzending naar het buitenland

Voor België en Duitsland zijn de verzendkosten € 4,95. Bij een bestedingsbedrag vanaf € 100,- betaal je geen verzendkosten. Onze verzendpartner voor pakketten in Nederland is Post NL of Trunkrs.

Meer informatie

Voor verzending naar het Verenigd Koninkrijk, Luxemburg, Italië, Frankrijk, Zwitserland en Oosterijk €9,95 bij een orderbedrag onder de €200. Bij een bestelling boven €200 dan geldt er gratis verzending.

Product tags

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Summer Slub  Solids, B.D., 1/2 white (1404  8091 - 802)

Summer Slub Solids, B.D., 1/2 white (1404 8091 - 802)

59,99 € 24,-

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    Deze winkel is in aanbouw. Eventueel geplaatste orders zullen niet worden gehonoreerd of verwerkt. Verbergen