Terug

FINAL SALE: 60% KORTING OP ZOMERCOLLECTIE

Fynch Hatton Troyer-Zip, Structure winter white (1414 222 - 826)

Voor 23:59 besteld, is de volgende werkdag in huis!

This product is available in the following variants:

  • Op voorraad

Choose from:

€ 89,99

Aan verlanglijst toevoegen

  • Voor 23:59 besteld, de volgende werkdag in huis!
  • Retourneren binnen 30 dagen.
  • Elke week 3 koopavonden
  • Producten van hoge kwaliteit

Productomschrijving

Fynch Hatton Troyer-Zip, Structure winter white (1414 222 - 826)

Upgrade je stijl met de Troyer-Zip, Structure winter white van Fynch Hatton. Perfect voor elke gelegenheid, biedt deze trui luxe, comfort en een verfijnde look. Bestel nu!

Lees de volledige productomschrijving

Troyer-Zip, Structure winter white (1414 222 - 826): De Perfecte Mix van Stijl en Comfort

Ontdek de ultieme combinatie van stijl en comfort met de Troyer-Zip, Structure winter white van het gerenommeerde merk Fynch Hatton. Deze trui is een onmisbaar item in de garderobe van elke moderne man. Of je nu een casual dag hebt of een formele gelegenheid bijwoont, deze trui biedt de perfecte balans tussen elegantie en functionaliteit.

Waarom Kiezen voor de Troyer-Zip?

De Troyer-Zip, Structure winter white is niet zomaar een trui; het is een statement. Gemaakt van hoogwaardige materialen, biedt deze trui niet alleen een luxueuze uitstraling maar ook een ongeëvenaard comfort. De subtiele structuur en de winterwitte kleur geven een verfijnde look die moeiteloos te combineren is met verschillende outfits. Of je nu kiest voor een casual jeans of een nette pantalon, deze trui past perfect bij elke stijl.

Unieke Verkooppunten

Wat deze trui echt bijzonder maakt, is de aandacht voor detail en de hoogwaardige afwerking. Het half-zip ontwerp zorgt voor een veelzijdige look, terwijl de fijne structuur een extra dimensie toevoegt aan de algehele uitstraling. Bovendien is de Troyer-Zip beschikbaar in diverse maten, van L tot en met 4XL, waardoor er voor iedere man een perfecte pasvorm is.

Productdetails

De Troyer-Zip, Structure winter white valt onder de categorieën Truien & Vesten en is een van de topstukken van het merk Fynch Hatton. De trui is beschikbaar in de kleuren wit en beige, wat het een veelzijdig kledingstuk maakt dat in elke garderobe past. De Europese maten variëren van L, M, XXL, 3XL tot 4XL, zodat elke man de perfecte maat kan vinden.

Een Verfijnde Keuze voor de Moderne Man

Deze trui is ideaal voor mannen die waarde hechten aan kwaliteit en stijl. Het merk Fynch Hatton staat bekend om zijn vakmanschap en oog voor detail, en dat is duidelijk te zien in dit prachtige kledingstuk. De Troyer-Zip is perfect voor zowel casual als formele gelegenheden, waardoor het een veelzijdige toevoeging is aan je garderobe.

Wacht Niet Langer!

Mis deze kans niet om je garderobe te upgraden met de Troyer-Zip, Structure winter white van Fynch Hatton. Bezoek onze website en ontdek waarom deze trui een must-have is voor elke stijlvolle man. Bestel nu en ervaar zelf het comfort en de luxe van dit prachtige kledingstuk. Wees er snel bij, want deze populaire trui is snel uitverkocht!

Verzending naar het buitenland

Verzending naar het buitenland

Voor België en Duitsland zijn de verzendkosten € 4,95. Bij een bestedingsbedrag vanaf € 100,- betaal je geen verzendkosten. Onze verzendpartner voor pakketten in Nederland is Post NL of Trunkrs.

Meer informatie

Voor verzending naar het Verenigd Koninkrijk, Luxemburg, Italië, Frankrijk, Zwitserland en Oosterijk €9,95 bij een orderbedrag onder de €200. Bij een bestelling boven €200 dan geldt er gratis verzending.

Product tags

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Troyer-Zip, Structure winter white (1414  222  - 826)

Troyer-Zip, Structure winter white (1414 222 - 826)

€ 89,99

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    Deze winkel is in aanbouw. Eventueel geplaatste orders zullen niet worden gehonoreerd of verwerkt. Verbergen