Terug

FINAL SALE: 60% KORTING OP ZOMERCOLLECTIE

Fynch Hatton Zwemshort Blauw (1404 2750 - 604)

Voor 23:59 besteld, is de volgende werkdag in huis!

This product is available in the following variants:

  • Op voorraad

Choose from:

49,99 € 20,-

Aan verlanglijst toevoegen

  • Voor 23:59 besteld, de volgende werkdag in huis!
  • Retourneren binnen 30 dagen.
  • Elke week 3 koopavonden
  • Producten van hoge kwaliteit

Productomschrijving

Fynch Hatton Zwemshort Blauw (1404 2750 - 604)

Upgrade je zomergarderobe met de Fynch Hatton Zwemshort Blauw! Stijlvol, comfortabel en perfect voor elke gelegenheid. Bestel nu en ervaar de kwaliteit die je verdient!

Lees de volledige productomschrijving

Zwemshort Blauw: Perfect voor Elke Zomerse Gelegenheid

Ontdek de ultieme combinatie van stijl en comfort met de Fynch Hatton Zwemshort Blauw. Deze zwemshort is ontworpen voor de moderne man die waarde hecht aan zowel functionaliteit als mode. Of je nu een dagje aan het strand doorbrengt, ontspant bij het zwembad of deelneemt aan een zomers feestje, deze zwemshort is jouw perfecte metgezel.

Waarom Kiezen voor de Fynch Hatton Zwemshort Blauw?

De Accessoires van Fynch Hatton staan bekend om hun hoogwaardige kwaliteit en tijdloze ontwerpen. De Zwemshort Blauw is geen uitzondering. Gemaakt van duurzame materialen, biedt deze zwemshort niet alleen een uitstekende pasvorm maar ook een langdurige levensduur. De ademende stof zorgt ervoor dat je je de hele dag fris en comfortabel voelt, zelfs op de warmste zomerdagen.

Details die het Verschil Maken

Deze zwemshort valt onder de categorie Badmode en is verkrijgbaar in verschillende Europese maten zoals L, M, XL, XXL en zelfs 4XL. De prachtige blauwe kleur geeft een verfrissende uitstraling die perfect past bij elke zomerse setting. Of je nu kiest voor een casual dagje uit of een sportieve activiteit, deze zwemshort biedt de flexibiliteit en stijl die je nodig hebt.

Een Tijdloze Aanvulling op Jouw Garderobe

De Zwemshort Blauw van Fynch Hatton is meer dan alleen een kledingstuk; het is een statement. Het toont jouw smaak voor kwaliteit en oog voor detail. De veelzijdigheid van deze zwemshort maakt het een essentieel item in jouw collectie Accessoires. Combineer het met andere items uit onze uitgebreide collectie en creëer een complete look die indruk maakt.

Wacht Niet Langer!

Mis deze kans niet om jouw zomergarderobe te upgraden met de Zwemshort Blauw van Fynch Hatton. Bezoek nu onze website en ontdek waarom dit item een must-have is voor elke modebewuste man. Bestel vandaag nog en ervaar het comfort en de stijl die alleen Fynch Hatton kan bieden. Wees er snel bij, want deze populaire zwemshorts zijn snel uitverkocht!

Verzending naar het buitenland

Verzending naar het buitenland

Voor België en Duitsland zijn de verzendkosten € 4,95. Bij een bestedingsbedrag vanaf € 100,- betaal je geen verzendkosten. Onze verzendpartner voor pakketten in Nederland is Post NL of Trunkrs.

Meer informatie

Voor verzending naar het Verenigd Koninkrijk, Luxemburg, Italië, Frankrijk, Zwitserland en Oosterijk €9,95 bij een orderbedrag onder de €200. Bij een bestelling boven €200 dan geldt er gratis verzending.

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Zwemshort Blauw (1404 2750 - 604)

Zwemshort Blauw (1404 2750 - 604)

49,99 € 20,-

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    Deze winkel is in aanbouw. Eventueel geplaatste orders zullen niet worden gehonoreerd of verwerkt. Verbergen