Terug

FINAL SALE: 60% KORTING OP ZOMERCOLLECTIE

Fynch Hatton Overhemd SS Linnen Soft Green (1405 7001 - 715)

Voor 23:59 besteld, is de volgende werkdag in huis!

This product is available in the following variants:

  • Op voorraad

Choose from:

69,99 € 28,-

Aan verlanglijst toevoegen

  • Voor 23:59 besteld, de volgende werkdag in huis!
  • Retourneren binnen 30 dagen.
  • Elke week 3 koopavonden
  • Producten van hoge kwaliteit

Productomschrijving

Fynch Hatton Overhemd SS Linnen Soft Green (1405 7001 - 715)

Ontdek de tijdloze elegantie van Fynch Hatton met het Overhemd SS Linnen Soft Green. Luxe, comfort en stijl in één kledingstuk. Bestel nu bij Nieuwnieuw.com!

Lees de volledige productomschrijving

Ontdek de Tijdloze Elegantie van Linnen met Fynch Hatton

Stap binnen in de wereld van Fynch Hatton, waar elke draad het verhaal vertelt van compromisloze kwaliteit en een onberispelijke stijl. In een tijdperk waarin de grenzen tussen casual en formeel vervagen, biedt Fynch Hatton de moderne man een kledingstuk dat geen concessies doet aan comfort of klasse. Het Overhemd SS Linnen Soft Green (1405 7001 - 715) is meer dan zomaar een kledingstuk; het is een belichaming van de levensstijl van de man die weet wat hij wil en hoe hij het wil.

Voel de Natuurlijke Luxe

De zachte aanraking van 100% linnen tegen je huid is een onmiskenbare herinnering aan de luxe die eenvoudig kan zijn, maar toch zo verfijnd. Linnen, bekend om zijn natuurlijke koelte en ademend vermogen, is de perfecte keuze voor die lange zomerdagen en warme avonden. Het Overhemd SS Linnen Soft Green van Fynch Hatton is niet alleen een kledingstuk; het is een ervaring die je uitnodigt om je diepste zintuigen te ontwaken en je te verbinden met de natuurlijke wereld.

Een Symbool van Verfijnde Smaak

De subtiele groene tint van het overhemd spreekt boekdelen over de drager ervan. Het is de kleur van evenwicht, vernieuwing en harmonie. Dit overhemd is voor de man die zich bewust is van zijn omgeving en zijn impact daarop. Het dragen van dit stuk van Fynch Hatton is een statement van een verfijnde smaak en een bewuste keuze voor kwaliteit en duurzaamheid.

Veelzijdigheid Ontmoet Stijl

Of het nu gaat om een casual bijeenkomst met vrienden of een meer formele gelegenheid, het Overhemd SS Linnen Soft Green past zich moeiteloos aan elke situatie aan. De Europese maten variërend van S tot 3XL garanderen dat elke man de perfecte pasvorm kan vinden. Dit overhemd is niet alleen een toevoeging aan je garderobe; het is een essentieel stuk dat de veelzijdigheid van je persoonlijke stijl versterkt.

Ontdek de Collectie

De reis naar het vinden van het perfecte overhemd eindigt hier, bij Nieuwnieuw.com Herenmode. Met een rijke verzameling van Fynch Hatton overhemden, waaronder de nieuwste collecties en exclusieve aanbiedingen, is Nieuwnieuw.com de bestemming voor de man die waarde hecht aan kwaliteit, comfort en stijl. Laat je inspireren door onze zorgvuldig geselecteerde collectie en vind het overhemd dat niet alleen je outfit, maar ook je dag maakt.

Wacht niet langer om jezelf te trakteren op de luxe van Fynch Hatton. Ontdek vandaag nog onze collectie en omarm de tijdloze elegantie en het ongeëvenaarde comfort van het Overhemd SS Linnen Soft Green. Laat deze kans niet voorbijgaan om een stukje natuurlijke luxe aan je garderobe toe te voegen. Jouw verhaal van stijl begint bij Nieuwnieuw.com.

Specificaties

Specificaties voor: Overhemd SS Linnen Soft Green (1405 7001 - 715)

  • Stofsamenstelling: 100% linnen

Verzending naar het buitenland

Verzending naar het buitenland

Voor België en Duitsland zijn de verzendkosten € 4,95. Bij een bestedingsbedrag vanaf € 100,- betaal je geen verzendkosten. Onze verzendpartner voor pakketten in Nederland is Post NL of Trunkrs.

Meer informatie

Voor verzending naar het Verenigd Koninkrijk, Luxemburg, Italië, Frankrijk, Zwitserland en Oosterijk €9,95 bij een orderbedrag onder de €200. Bij een bestelling boven €200 dan geldt er gratis verzending.

Product tags

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Overhemd SS Linnen Soft Green (1405 7001 - 715)

Overhemd SS Linnen Soft Green (1405 7001 - 715)

69,99 € 28,-

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    Deze winkel is in aanbouw. Eventueel geplaatste orders zullen niet worden gehonoreerd of verwerkt. Verbergen